Annemde mi sorun var bende mi lütfen değerlendirin..

Doğru söylüyorsunuz haklisınız uzülüyor insan işte bazen ama sizlerle konusmak iyi geldi

Sizin adınızada çok üzüldüm hayat işte .. allah şifa versin anneciğinize inşallah çok çok teşekkur ediyorum

Buradaki sorun tek anne değil ki, çocuğun babası neden biraz çocuğa bakmıyor da siz gezemiyorsunuz?

belki kocasıyla gezmek istiyor:))

şaka bir yana da eşekten düşmüşün halini eşekten düşer anlar. konu sahibesinin derdinin temeli gezmek değil.

konu sahibesi tek diyeceğim ben sıkıldım artık bezdim. öylece olduğu gibi bıraktım. yok sayarsan beklentinde olmaz, sinirlenmezsinde kendi kendine düşünüp.

Hayır, konu sahibesinin derdi sıkılmak da değil benim anladığım.
Bu kızcağızın derdi anne sevgisi, anne merhameti, anne sarıp sarmalaması…
Yanlışsam düzeltin

Buradaki sorun tek anne değil ki, çocuğun babası neden biraz çocuğa bakmıyor da siz gezemiyorsunuz?
Olay neden benim gezmem oldu ki hala anlamis degilim esim tabiki bakiyor istedigim zaman o evdeyken cikabilirim .. konu malesef gezmem degil annemin beni en zor zamanlarimda hic dusunmemesi

Anlayanlar oldukca bir oh cekiyorm vallahi.. yeri geliyor onada ihtiyac duyuyorm esimle birsey icebilsek iyi olurdu tabii diyorum ama o konu dert degil benim icin.. üzüldüğüm konular annemin karşısında hüngür hüngür ağlarken hep kayıtsız kalmasıydı yardım elini hiç uzatmamasıydı

Anneniz sonradan böyle olmadıysa bence artık bunlara takılma eşigini geçmiş olmalıydınız.
Yani benim annem doğumlarımda geldi yanıma kaldı,başka işim olsa bakar muhtemelen bir kaç saat ama o kadar. Ablam bir süre kızını bıraktı okula götürüp alıyordu ablam gelene kadar bakıyordu ama kızın burnundan getirdi bu süreci. Bakmak istemiyorum demedi açık açık,bakarım dedi ama hep söylendi,bana bile söylüyordu yoruldum falan diye. Ablam anneme güvenip onun yaşadiği yere taşınmıştı,sonra yine bakti annemden hayır yok,evini satıp taşındı.
Kayınvalidem 13 senedir 1 kez 1 saat bakmamıştır çocuklarıma,sorsan yaşlıdır hastadır o da hep söylenir agrim var şu bu diye ama 300 km yol yapar üşenmez manuel vites araçla kendi kullanarak,yeter ki gezmek olsun.
Bana sorarsanız ikisine de kızmıyorum, ben onlara güvenerek dogurmadım,bakmak zorunda değiller de sonuçta kendi cocuklarına bakip büyütmüşler kalan zamanlarında torunlarını sadece sevmek isteyebilirler gayet normal.
İstemiyorsa istemiyordur sizde annenize güvenip plan program yapmayın. Tırnağın varsa kaşınırsın derler ya o hesap,kendi kendinize yetmeye odaklanın.

Seninkinin altına yazayım, benim durumdan esinlendin muhtemelen. Anam az önce sevgili damadını arayıp geçmiş olsun dedi, çok üzülmüş. Benim iyi niyetli kocam da 'üzülme anne gezerken oldu, evde otursak olmazdı' demedi. Ne iyi niyetli kocam var ya. 3 4 gündür ağrımayan midem yine başladı. Ülser oldum galiba annemle babam yüzünden, 2 hafta sonra endoskopim var.

Sizin konunuzu bilmiyorum. Ama bir kaos var sanırım mideye vurduğuna göre.
Çok geçmiş olsun

Annenizin karakterini halama cok benzettim. Oda aynı bu şekilde dışarıya karşı yapmadığı şeyleri yapmış gibi gösterir ama kendi konforundan da asla ödün vermez. Bazı insanlar böyle iste, sizin icin kabullenmesi belki zor olmustur ama umarım bu zor günler gecer. Cocuklariniz buyur en azindan kres yasina gelir sonrasinda da siz is hayatına dönüp sosyallesebilirsiniz

Benim problemim annemin cocuklarima bakmamasi degil öyle bir talebim veya dusuncem hic olmadi keske tek derdim o olsaydi herkese tek tek acikladim biraz yoruldum ona güvendiğim hicbir durumum yok zaten derdim birwz olsun bana karsi duyarli olabilmesiydi yoksa cocuklarima bakmakla ilgili bir sorunum yok .. degerli yorumunuz icin cok tesekkur ediyorum

Ah umarımm.. annemin bu yanını görmek belkide yüzlesmek beni yaraladı ama bunuda kabullenmekten başka çarem yok maalesef cok tesekkur ediyorm

Evet bencil

Beklentiyi kesmek zaman alıyor. Ben 35 yaşında yapabildim. Kabullenmesi zor bir şey gerçekten

Büyük annelerin torunlarına tam zamanlı /sürekli bakmak istememelerini destekliyorum, zorunlu olmadıklarını düşünüyorum.
Ama,evladının bir müşkülünde birkaç saat/gün bakabilir, bakmalıdır.
Bazen işini görsün, bazen gitsin bir hava alsın diye bu desteği sağlamak da görevleri bence.
Ama yapmayan yapmaz.
Anneliğinin fedakarlığı ile alakalı.
Benim kv de böyle, kimsenin çocuğuna bakmamıştır birkaç saat bile. Gelmiyor demekki içinden, zorla değil ya.
Ona göre tavrınızı belirler, üzülür ama birşey yapamazsınız

Size sımsıkı sarılıyorum, annenizden uzaklaşın kadın bencil kendi çocuklarına doğru dürüst bakmamış, torununa mı bakacak? Ben 10 yaşındaki oğluma 3 yaşındaki kardeşini bırakıp binamızın altındaki markete gitmiyorum. Bir de okullar ya öğlenci ya sabahçı oluyor, tüm gün olsa 3’te falan biter. Akşam 7-8’e kadar okul mu olur? Çok ilginç. Siz böyle bir anneden çok şey bekliyorsunuz.

Psikolojik sorunları olabilir çünkü genelde bu tarz insanların öyle sorunları oluyor çünkü pek normal değil anlattıklarıniz, en azından benim çevremde yok bu tarz anneler. Bir tane biraz benzeri var o da dediğim gibi sorunlu

Çok haklısınız cok annem meslek lisesinde mudür yardımcısı idi okulda hergün okul bitinxe açık lise egitimleri başlıyordu kurslar vs oluyordu 6 dan önce zaten gelemiyordu oda cok nadirdi büyük şehirde oturuyorduk yolda uzun sürüyordu biraz hep nöbet açık lise bekleme okulu kilitleme olayları olurdu yani

Ne deseniz haklisiniz bize ufakken bakmadi ki şimdi bana üzülsün 7 yaşındaki halime acımamış 30 umdan sonra mı insafa gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…