- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
Çocuk var diye çalışmıyorum ne demek, tüm gün evde mi oturuyorsunuz çocuk da okula gidiyorBende hayattan bıktım bitane oğlum var 6 yaşında ailemle yaşıyorum başımda koca yok herşey bana ağır geliyor çocuk var diye calisamiyorum annemle evde sorunlarim var hep bana laf söylüyor ve benim çok zoruma gidiyor geceleri hep agliyorum neden böyle oluyor diye ben küçükken babami kaybettim annem ikinci evliliğini yaptı 4 tane üvey kardeslerim var bana davranidigi gibi onlara davranmiyor ama bezen diyorum annem benim gerçek annem degilmi acaba diyorum kendi kendime hayat bana çok zor geliyor evlenmeyi düşünüyorum belki ailemden uzak durursam kendimi daha iyi hissettecem diye duaundüşünü annem hiç yanımda olmuyor parasal konuda annem beni anlamak istemedi hiç nerden bulursan bul diyor para banane diyor insanın zoruna gidiyor evlenmek en dogrusumu benim için bu sıralar bunalımdayim ben ne yapacami bilemiyorum kafam çok karışık bana yardımcı olun lütfen
İyi de tacize ugrasa annem maddi yardımda bulunsun,evleneyim öyle tasinirim demez diye düşünüyorum.Umuyorum uvey babaniz sizi taciz etmek falan istemedi.Oyle anladim ben yazdiklarinizdan da.
Çocuğumun babasiyla 3sene önce ayrıldık bırakin nafakayı çocuğunu arayıp sormuyor bile
O da gidip kendi annesinin evine yerlestiyse,SGK siz günübirlik işlerde çalışıyorsa nafaka olmazNafaka vermiyor ne demek, buna yasal hakkınız var. Mahkeme belirledi de mi vermiyor nafakayı?
Şimdi annenin eline bakıyorsun ve bir sürü laf işitiyorsun. Evlenince elin adamının eline bakacaksın ve şu andakinden çok daha fazla laf duyacaksın. Üstelik büyük ihtimal sen ne hissediyorsan çocuğun da uveybabasiyla aynısını hissedecek ve yaşayacak. Şu an çocuğun senin çalışmana engel olacak bir yaşta değil. Bana çalışmamak için bahane gibi geliyor. Zorda kalınca insanlar el kadar bebeleri varken bile çalışıyor. Senin çocuğun okul cağında. Hayatını bu sefer kime yaşlanayım diye mi yaşayacaksın ömrün boyunca.Bende hayattan bıktım bitane oğlum var 6 yaşında ailemle yaşıyorum başımda koca yok herşey bana ağır geliyor çocuk var diye calisamiyorum annemle evde sorunlarim var hep bana laf söylüyor ve benim çok zoruma gidiyor geceleri hep agliyorum neden böyle oluyor diye ben küçükken babami kaybettim annem ikinci evliliğini yaptı 4 tane üvey kardeslerim var bana davranidigi gibi onlara davranmiyor ama bezen diyorum annem benim gerçek annem degilmi acaba diyorum kendi kendime hayat bana çok zor geliyor evlenmeyi düşünüyorum belki ailemden uzak durursam kendimi daha iyi hissettecem diye duaundüşünü annem hiç yanımda olmuyor parasal konuda annem beni anlamak istemedi hiç nerden bulursan bul diyor para banane diyor insanın zoruna gidiyor evlenmek en dogrusumu benim için bu sıralar bunalımdayim ben ne yapacami bilemiyorum kafam çok karışık bana yardımcı olun lütfen
dövüyor derkenOnca ise
Meslek yok onca ise basvurdum arayan olmadı ve çocuk eziliyor annem çok dövüyor onu yaramazlık yapiyap diye daha önce çalışıyordum zaten ama benim çocuk dediki anne işe gitme dedi o yüzden calisamiyorum şimdi anladiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?