Bu sayfaya yeni üye oldum yanlış yere yorum yapmışım kusura bakmayınBen bu mesajı az önce başka bir konuda mı görmüştüm ?
Çocuğum zaten okula gidiyor bakacak kimse yok ve çocuk bensiz durmuyorÇocuk okula gidiyordur neden çalışamıyorsunuz?
Onca iseYok yok o baska anne olayi?Farkli konu.
Konu sahibi cocugun babasi nerde?Para yardimi nafaka falan yok mu? Niye Sozde annenizin eline bakiyorsunuz?
Meslek yok onca ise basvurdum arayan olmadı ve çocuk eziliyor annem çok dövüyor onu yaramazlık yapiyap diye daha önce çalışıyordum zaten ama benim çocuk dediki anne işe gitme dedi o yüzden calisamiyorum şimdi anladiniz miNeden çalışmayı düşünmüyorsunuz ki ? Çocuk 6 yaşında demişsiniz çok rahat çalışabilirsiniz... Benim oğlum 4,5 yaşında ben de eşimden ayrıldım , çalışıyorum ve çocuğuma bakıyorum , aç açık değiliz , kimseye muhtaç değiliz , mesleğiniz vs yok mu ?
Benim yaşadıklarımı tam olarak bilmiyorsunuz ve bilseniz zaten o evde kalman doğru değildir dersiniz uvey babamda var benim kardeşlerimle anlaşamıyorum annem resmen beni evden kovuyor al çocuğunu git diyorAh canım hep rahata erişmek için evlenmeyi düşünüp evlenenlerin hep daha kötü olduğunu gördüm. hani beterin beteri dediğimiz durum varya kocan belki annenden daha kötü davranacak sana.. bir garantisi yokki canım.
annen kaç yaşında?bi hastalığı falan varmı?
çocuğunu anasınıfına vermeyi düşünmüyo musun?
Çocuğum zaten okula gidiyor bakacak kimse yok ve çocuk bensiz durmuyor
Peki tekrar evlendiğinizde yeni kocanızın çocuğunuza zulm etmeyeceğinin garantisi var mı ? Bir şekilde çalışmak ve kendi ayaklarınızın üzerinde durabilmek zorundasınız.... Yeniden evlenmek çözüm değil....Onca ise
Meslek yok onca ise basvurdum arayan olmadı ve çocuk eziliyor annem çok dövüyor onu yaramazlık yapiyap diye daha önce çalışıyordum zaten ama benim çocuk dediki anne işe gitme dedi o yüzden calisamiyorum şimdi anladiniz mi
Benim yaşadıklarımı tam olarak bilmiyorsunuz ve bilseniz zaten o evde kalman doğru değildir dersiniz uvey babamda var benim
Zaten iş bakiyorum ben çalışmak istemesem ise basvuru yapmamKusura bakma ama durmuyor diye bir şey olamaz. Hiç birimiz çocuklarımızı başkasına bırakıp çalışmak istemiyoruz ama hayat şartları bizi buna zorluyor.
Sence ben sabah evden çıkarken benim gitmemi istemeyen çocuğum senin çocuğundan farklı mı hissediyor?
Bence sen çalışmak istemiyorsun. Bahane ardına saklanıyorsun..
Evlenip bir kumar oynamaktansa bir işe girip çocuğu yarım gün kreşe verip önce hayatını kazanman daha mantıklı bir hareket olur..
Evlilik bir kumar ve karşına ne çıkacağı belli değil..
Zaten iş bakiyorum ben çalışmak istemesem ise basvuru yapmam
Çocuğumun babasiyla 3sene önce ayrıldık bırakin nafakayı çocuğunu arayıp sormuyor bileÇalışmak zorundasınız, bu işin başka çaresi yok. Istenmediğiniz bir yerde kalıyorsunuz, sizden çok çocuğunuza acıdım. Onu öyle bir ortamda büyütmeyin bence. Ve herkes sormuş ama bu çocuğun babası yok mu, nafaka falan vermiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?