• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ...

Eda5454

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2018
13
2
1
32
Bende hayattan bıktım bitane oğlum var 6 yaşında ailemle yaşıyorum başımda koca yok herşey bana ağır geliyor çocuk var diye calisamiyorum annemle evde sorunlarim var hep bana laf söylüyor ve benim çok zoruma gidiyor geceleri hep agliyorum neden böyle oluyor diye ben küçükken babami kaybettim annem ikinci evliliğini yaptı 4 tane üvey kardeslerim var bana davranidigi gibi onlara davranmiyor ama bezen diyorum annem benim gerçek annem degilmi acaba diyorum kendi kendime hayat bana çok zor geliyor evlenmeyi düşünüyorum belki ailemden uzak durursam kendimi daha iyi hissettecem diye duaundüşünü annem hiç yanımda olmuyor parasal konuda annem beni anlamak istemedi hiç nerden bulursan bul diyor para banane diyor insanın zoruna gidiyor evlenmek en dogrusumu benim için bu sıralar bunalımdayim ben ne yapacami bilemiyorum kafam çok karışık bana yardımcı olun lütfen

Yok yok o baska anne olayi?Farkli konu.
Konu sahibi cocugun babasi nerde?Para yardimi nafaka falan yok mu? Niye Sozde annenizin eline bakiyorsunuz?

Ah canım hep rahata erişmek için evlenmeyi düşünüp evlenenlerin hep daha kötü olduğunu gördüm. hani beterin beteri dediğimiz durum varya kocan belki annenden daha kötü davranacak sana.. bir garantisi yokki canım.
annen kaç yaşında?bi hastalığı falan varmı?
çocuğunu anasınıfına vermeyi düşünmüyo musun?

Neden çalışmayı düşünmüyorsunuz ki ? Çocuk 6 yaşında demişsiniz çok rahat çalışabilirsiniz... Benim oğlum 4,5 yaşında ben de eşimden ayrıldım , çalışıyorum ve çocuğuma bakıyorum , aç açık değiliz , kimseye muhtaç değiliz , mesleğiniz vs yok mu ?

Yok yok o baska anne olayi?Farkli konu.
Konu sahibi cocugun babasi nerde?Para yardimi nafaka falan yok mu? Niye Sozde annenizin eline bakiyorsunuz?
Onca ise
Neden çalışmayı düşünmüyorsunuz ki ? Çocuk 6 yaşında demişsiniz çok rahat çalışabilirsiniz... Benim oğlum 4,5 yaşında ben de eşimden ayrıldım , çalışıyorum ve çocuğuma bakıyorum , aç açık değiliz , kimseye muhtaç değiliz , mesleğiniz vs yok mu ?
Meslek yok onca ise basvurdum arayan olmadı ve çocuk eziliyor annem çok dövüyor onu yaramazlık yapiyap diye daha önce çalışıyordum zaten ama benim çocuk dediki anne işe gitme dedi o yüzden calisamiyorum şimdi anladiniz mi

Ah canım hep rahata erişmek için evlenmeyi düşünüp evlenenlerin hep daha kötü olduğunu gördüm. hani beterin beteri dediğimiz durum varya kocan belki annenden daha kötü davranacak sana.. bir garantisi yokki canım.
annen kaç yaşında?bi hastalığı falan varmı?
çocuğunu anasınıfına vermeyi düşünmüyo musun?
Benim yaşadıklarımı tam olarak bilmiyorsunuz ve bilseniz zaten o evde kalman doğru değildir dersiniz uvey babamda var benim kardeşlerimle anlaşamıyorum annem resmen beni evden kovuyor al çocuğunu git diyor

Bu cocugun babasi yok mu yaw?Verin biraz o ilgilensin.Siz is bulup duzen kurarsiniz bu arada.

Çocuğum zaten okula gidiyor bakacak kimse yok ve çocuk bensiz durmuyor

Kusura bakma ama durmuyor diye bir şey olamaz. Hiç birimiz çocuklarımızı başkasına bırakıp çalışmak istemiyoruz ama hayat şartları bizi buna zorluyor.

Sence ben sabah evden çıkarken benim gitmemi istemeyen çocuğum senin çocuğundan farklı mı hissediyor?
Bence sen çalışmak istemiyorsun. Bahane ardına saklanıyorsun..
Evlenip bir kumar oynamaktansa bir işe girip çocuğu yarım gün kreşe verip önce hayatını kazanman daha mantıklı bir hareket olur..
Evlilik bir kumar ve karşına ne çıkacağı belli değil..

Onca ise

Meslek yok onca ise basvurdum arayan olmadı ve çocuk eziliyor annem çok dövüyor onu yaramazlık yapiyap diye daha önce çalışıyordum zaten ama benim çocuk dediki anne işe gitme dedi o yüzden calisamiyorum şimdi anladiniz mi
Peki tekrar evlendiğinizde yeni kocanızın çocuğunuza zulm etmeyeceğinin garantisi var mı ? Bir şekilde çalışmak ve kendi ayaklarınızın üzerinde durabilmek zorundasınız.... Yeniden evlenmek çözüm değil....

Benim yaşadıklarımı tam olarak bilmiyorsunuz ve bilseniz zaten o evde kalman doğru değildir dersiniz uvey babamda var benim

Umuyorum uvey babaniz sizi taciz etmek falan istemedi.Oyle anladim ben yazdiklarinizdan da.

Kusura bakma ama durmuyor diye bir şey olamaz. Hiç birimiz çocuklarımızı başkasına bırakıp çalışmak istemiyoruz ama hayat şartları bizi buna zorluyor.

Sence ben sabah evden çıkarken benim gitmemi istemeyen çocuğum senin çocuğundan farklı mı hissediyor?
Bence sen çalışmak istemiyorsun. Bahane ardına saklanıyorsun..
Evlenip bir kumar oynamaktansa bir işe girip çocuğu yarım gün kreşe verip önce hayatını kazanman daha mantıklı bir hareket olur..
Evlilik bir kumar ve karşına ne çıkacağı belli değil..
Zaten iş bakiyorum ben çalışmak istemesem ise basvuru yapmam

Çalışmak zorundasınız, bu işin başka çaresi yok. Istenmediğiniz bir yerde kalıyorsunuz, sizden çok çocuğunuza acıdım. Onu öyle bir ortamda büyütmeyin bence. Ve herkes sormuş ama bu çocuğun babası yok mu, nafaka falan vermiyor mu?

Çalışmak zorundasınız, bu işin başka çaresi yok. Istenmediğiniz bir yerde kalıyorsunuz, sizden çok çocuğunuza acıdım. Onu öyle bir ortamda büyütmeyin bence. Ve herkes sormuş ama bu çocuğun babası yok mu, nafaka falan vermiyor mu?
Çocuğumun babasiyla 3sene önce ayrıldık bırakin nafakayı çocuğunu arayıp sormuyor bile

Back