annem ve hep evli adamlar

Anlat bilsin derdini sıkıntını ilerde öğrenince daha büyük problem çıkar.devlete sıģınmaktan cekinme cunku tek caren devlete siginmak hibi duruyor

Şimdi sevgilisine anlatması demek,ömrübillah annenin bütün hatalarının bu kızın başına kakılması demek, annesi bunu yapıyorsa bu da yapıyordur diye düşünmesi demek, cinsel anlamda istismar etmeye çalışması demek, bu konunun sağa sola yayılması demek, bu kızın ömür boyu annesinin hatalarının cezasını çekmesi demek . Sakın sakın annenle ilgili durumları tek bir kimseye bile anlatma, ilerde evleneceğin adama dahi anlatma.

Annenin birlikte olduğu adamlar diğer adamlarda Türk galiba . Olayın Kürtlükle Türklükle alakası yok. Bu ayrıntının olayın özüyle ilgisi yok

Niye buraya takılıp duruyosunuZ? Bunu konu sahibi de söylemiş zaten böyle bir ayrım yok yanlış anlaşılmasın demiş, onlarda durum böyleymiş demiş. Olayın özüne odaklanın siz de o zaman.

annenizden kurtulun yoksa sizi de kötü yola düşürür gibi geldi...
Allah herşeyin hayırlısını versin..
kendinizi düşünüyorsanız O kadını bırakın kendi pisliğinde boğulsun!!!!

Kesinlikle kınamıyorum ama bence bir an önce o evden kurtulmalısınız.
Annenizi silah zoruyla götürüp öldürürüm diyen adam, yarın öbür gün evi basıp taciz etmeye kalkarsa ne yapacaksınız?
Anneniz bu kadar senedir bencilce davranıp kendini düşünmüş. Elin adamı abinizi veya sizi döverken bir laf bile edememiş, ama siz hala anneme merhamet mi diyorsunuz?
Bencil olma sırası sizde gibi geldi bana.

Ben olsam evi terk ederdim. Abinize, babanıza, akrabanıza hayır diyorsunuz ilgisizliklerinden dolayı ama, bence sevgilinizle ev konusunda adım atmalısınız. Yalnız da çıkabilirsiniz.

Lütfen birazcık özgüvenli olun ve güvenliğinizi düşünün. Anneniz düşünmüyor bari siz düşünün.. Sizi tanımadığımız halde biz endişelendik. Siz de biraz kendiniz için endişelenip bencil olmalısınız. Hakkınızdır.

Durumunuz çok zor gerçekten, çocukluğunuzdan beri çok sıkıntılara katlanmışsınz okurken duygulandım ve sizi çok çok takdir ettim bu kadar güçlü olmanızı kız halinizle mücadele etmenizi.
Herkes söylemiş evet, aklın yolu bir o evde kaldığınız süre size zarar, abiniz erkek haliyle çekmiş gitmiş düzeltemeyeceğini biliyor zaten katil ederdi abinizi anneniz.
O evden ayrılın siz ona maddi açıdan destek olsanız da olmasanız da bunu sürdürecek ve size zararı dokunacak silah çekmiş tehdit etmiş diyorsunuz babası kardeşi beklentiye girmiş diyorsunuz öyle insanların ne yapacağı belli başınıza çok kötü şeyler gelebilir...
Kürt olduğunu belirtmişsiniz diye kızmışlar ama ben anladım ne demek istediğinizi kürt olmama rağmen hiç de alınmadım.
Abinizle görüşüyor musunuz bu arada?

Okurken çok kötü hissettim. herkes aynı şeyi söylüyor o evden ayrılın. Allah korusun o adamlardan biri evi basar yada annenizin canını yakmak için size bişey yaparak intikam almaya yada gözdağı vermeye çalışır. Birsürü ihtimal var. Hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama öğrenci yurtlarında falan kalabilirsiniz apart olanlar var biraz kalabalık olur odanız ama güvenli olur en azından. sevgilinizle de biran önce evlilik düşünün eğer iyi anlaştığınızdan eminseniz.annenizin durumunu tam anlatmayın ama sorunlar çıktı düşmanı var banada zarar verebilirler o yüzden ayrı eve çıktım deyin.

iğrenç ya kadına bak babanın öz babanız olduğuna emin misiniz?

kiminle yatıp kalktığı belli değilmişte

Böyle insanla merhabalaşma bile her türlü pisliğe bataklığa sürükler adamı

sevgiline filan da anlatma ileride kızınca sen zaten bilmemnenin kızısın demeyeceği ne malum

senin bir suçun yok sonuçta anne dediğin şahsın günahını daha fazla çekme

Yariya kadar okudum kesinlikle sevgilinle ayri eve cik
sevgilinle ayrı eve çık diyen arkadaşlarımız var ama bu pek mantıklı değil. Ne kadar dört yıldır tanıyor da olsa kadınlar kaç yıllık eşleri tarafından öldürülüyor eziyet görüyorlar. Ne malum ki sevgilisinin öyle olmadığı ben bu kadar olay yaşamış olsaydım eğer herkese şüpheyle bakardım. Bence sevgilinle ayrı eve çık demek yerine devlete sığınmasını söyleyebiliriz arkadaşın aklını çok fazla karıştırmamak için.Ayrıca diyelim ki ayrı eve çıkmaya karar verdiler sevgilisinin ailesi oldu tabi oğlum sen nasıl istersen mi diyecek yapmayın Allah aşkına sevgilisinin ailesinin hatta tüm akrabalarının vereceği tepkiyi de düşünün.Sevgiliyle aynı eve çıkmak mantıksız.eşin dostun yarattığı baskı bu sefer iki kişiyi yıpratır başkasına birşey olmaz.En iyisi ve mantıklı olan devlete sığınmak...

Bu kadar öfkeli konuştuğuna göre "germek" senin için uygun bir kelime olmuş. Yorum yapmadan önce sana soracak değilim. Konu sahibi bile kibarca cewap verirken yazdığıma sana ne oldu anlayamadm? İşine bak sen. Canımın istediği yorumu yaparm

allahım yardımcınız olsun kardeşim tek yapacağınız şey sabredp birikim yapıp bir ev açıp sabah gidip akşam gelmeniz bu annenizden de kurtulmanız uslanmıyor demekki yazıkkkk!!!! bu saatten sonra düşünmesi gerekirken bekar bir kızım var haddimi hesabımı bilmeliyim diye kendisinin aklı 15 lik kızlar gibi bir karış havada ki onlar bile bu aşamada daha sağlıklı düşünürler bu saatten sonra bu geçişlerden sonra hala nasıl koca derdine düşebilir anlam veremiyorum ya kendinizebir an evvel yol çizin yakın zamanda bu adamıda şuanki tuttuğunuz yere yerleştirirse şaşmayın allah korusun

Büyük konuşmayayım ama tamamen ilişkimi keserim annemle de babamla da..
En azından ileride evleneceğim kişiye çocuğuma bu pisliği bulaştırmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…