annem ve hep evli adamlar

Başınıza gelenlere üzüldüm ama şunu da düzeltmek isterim ki senin anneni seçme şansın olmadığı gibi insanlar da ırkını seçemiyor. kimseyi kürt diye ötekileştiremezsin.

Mesleğinde var işinde sevgilinde 4 buçuk senedir birliktelesiniz mademki niçin evlenmiyorsunuz ? evlenip kurtulun !!!

Dunyaya cocuk getiren annelerin hepsi anne olamiyo maalesef.. cnm benim cok ama cok uzuldum yasadiklarin hic kolay degil.. kac kurtul bu ahlaksizliklardan .. bu nasil bir annedir yahu.. migdem bulandi vallahi.. agabeyin varmis en azindan sirtini dayayabilecegin biri var onunla bir ise girin ve derhal uzaklasin bu pisliklerden..

Sana harfiyen katiliyorum cnm

Annen para için seni bile pazarlar sen kendini kurtarmaya bak salla ne hali var ise görsün anne denilmez o kadına zaten

Nerede yaşıyorsunuz aslında ben Antalya'dayım burada otellerde çalışabilirsiniz konaklama işletmeye ait yani hem çalışır hem para kazanır hem de konaklamanız ve yemeğiniz bedavaya gelir. Garsonluk veya kat temizliği yapabilirsiniz, sonuçta ne iş yaptığınız şu durumda çok da önemli olmamalı(temizliği yargılamayın diye yazdım) Hem size de değişiklik olur ben de burada size destek olmaya çalışırım o hayattan kurtulun biran önce yoksa akıl sağlığınızı kaybedebilirsiniz.

Mesleğinde var işinde sevgilinde 4 buçuk senedir birliktelesiniz mademki niçin evlenmiyorsunuz ? evlenip kurtulun !!!

sıkıntıdayım diye şimdi aceleyle evlenirsem yine sıkıntı çekicez...sevgilimin kenarda birikmişi yok ev yok eşya yok evlenmek için henüz var.ayrıca askere gitmedi işi için ertelemişti bu sene gitcek askere.. bu yüzden e evlenemeyiz

çalışığım iş yerindekiler güne girceklermiş elime birikmiş birden para geçsin diye bende güne katıldım..

yaşadıklarınız üzücü herkes pek çok şeyi söylemiş zaten, ben biraz daha farklı bir konuya değinmek istiyorum..

annenizin yanından ayrılmıyorsunuz yalnız kalamam vs gibi sebeplerle..

ee pek o evde yaşayıp nasıl evlenmeyi düşünüyorsunuz ?
o evden gelin çıkmak nasıl olacak ? düğünde anneniz her şey çok güzel çok yolundaymış gibi mi davranacak ?
annenizin kurduğu hayattaki çevreden insanlar düğünü öğrenip tatsızlık çıkartamaz mı ?
dünya bazen sanıldığı kadar büyük olmuyor, aksine küçücük bir hal alıveriyor..
erkek tarafından annenizin halini bilen birilerinin çıkma ihtimali yok mu hiç ?

tüm her şeyi iyi hoş sevgilinizden saklayın da, annenizi de ak kaşık göstermenin anlamı ney ?

ben olsam böyle bir kayınvalidenin benden de sevdiğimden de uzak durmasını isterdim... sevdiğim insanı o durumundan kurtarmak içinde her şeyi yapardım.

sebepleri anlatmak zorunda değilsiniz ama annenizle her şey çok yolundaymış gibi davranmanın bence çok da anlamı yok. görüşmüyorum büyük hatalar var der ve konuyu kapatırsınız...
neticede annem utanıyorum sıkılıyorum lütfen konuyu bilmene gerek yok sadece anlayış göster şeklinde de dertlerinizi paylaşabilirsiniz...
zor bir çocukluk geçirdim bana destek ol da diyebilirsiniz...
ama her şeyi içinize atarak , saklayarak, her şey yolundaymış gibi yaşayarak neden iç dünyanızı iyice yaşanmaz hale getiriyorsunuz ?

sevgilinizin iyi bir insan olduğundan bahsetmişsiniz, yarın bir gün bu çocuk bir şeyler öğrense şoka girmeyecek mi ? sen beni hiç mi tanımadın, benim sana destek olacağımı hiç mi düşünmedin diye size sitem etse haksız mı olacak ??

sizi sizden başka kimse düşünmüyor ancak sizi siz de düşünmüyorsunuz...
zor çok ama çok zor bir yaşam, bizlere söylemek kolaydır yaşamayan bilemez belki haklısınız, ancak yapılması gereken en doğru şey artık bu hayatta dik durabilmek için harekete geçmek..
kendi can sağlığınızı, psikolojinizi düşünmek, sevdiğiniz adamla temiz güzel bir gelecek kurmak...
sizinde sevilmek hakkınız...
hayatınızdaki insana bunun için lütfen fırsat verin, korkmayın.. iyi insanlar da var dünyada...
ve inşallah sevgiliniz o iyi insanlardandır, birlikte sarın geçmişin izlerini, ona sarılarak destek alın ve durun dimdik ayakta... sıyrılın annenizin kötü geçmişinden , evlenme isteklerinden...

bir kere olsun hayatınızda siz bencillik yapın ve sadece kendinizi düşünün !
sizin için iyi olacak şeyler yapın ...

gelinlik yaşa gelmiş kızı olan bir annenin kızını unutup kendi gelin olma evlenme hayallerine kapılması hafif bir durum değil... bu annenin daha fazla arkasını toplamak için uğraşmayın...
siz çekilin bakın o çok da güzel kendi yolunu zaten bulur.. düşündüğünüz gibi anneniz sizsiz perişan falan da olmaz.. kendini garantiye çoktan almıştır, siz kendinizi kurtarmaya bakın..
lütfen yapın bunu kendiniz için....
lütfen ..
gerçekten lütfen...

Allah yardımcınız olsun..

Üzülmemek elde değil canım birincisi doğurmakla iş bitmiyor ikincisi anne kelimesini hak etmiyor gerçek anne dilencilik yapar yinede namusuna laf getirmez ve çocuklarına gözü gibi bakar üçüncüsü evliligi falan aceleye getirip kendini perişan etme sonuçta anlatmışsan sevgilinde annenin nasıl bir insan olduğunu biliyordur sonra yüzüne vurup seni aşağılıyabilir hiç suçun yokken anan şöyleydi böyleydi vesaire falan dördüncüsü hadi nakliyeci kürt anan türk kürt akılsızmışda türk akıllı olsaymış bu işlerin türkü kürdü yoktur anan istemiş adamda gelmiş kimse kimseye zorla bisey ya pa maz çok şükür devletimiz var polislerimiz var yalansa yalan diyin bayanlar

Kiz zaten turk kurt ayrimi yapiyorum dememiski adamin soyledigine itafen kurt diye belirtmis.

Canım kaç para kazanıyorsun al esyalarını çık bir yurda yerleş çalış aldığını ye,biriktirebilirsen birkaç kuruş biriktir.Anne deme bir de bu utanmaz kadına ya.Annelik 9 ay karnında taşımakla mı olunuyor

Kiz zaten turk kurt ayrimi yapiyorum dememiski adamin soyledigine itafen kurt diye belirtmis.
E tamam bende kıza birsey demedimki kurt yazinca bende kiza itafen belirttim artı ayrimcilik yapmasaydı kurt diye belirtmezdi sonucta kimse adamin mezhebini sormamis

E tamam bende kıza birsey demedimki kurt yazinca bende kiza itafen belirttim artı ayrimcilik yapmasaydı kurt diye belirtmezdi sonucta kimse adamin mezhebini sormamis
Kurtun mezhep oldugunuda ilk defa sizden duydum dogrusu.
Irktir o. Bence tekrar basa donup okuyun.
Adam "Biz kurtuz bizde bosama olmaz diyo"

Kusura bakmayın ama siz de her şeye olmaz diyorsunuz.

Neden bir karar verip hayatınıza bakmıyorsunuz? Size de yazık değil mi artık?

sana yalvarıyorum kalma o evde bakarsın başının derdine kurban olayım kalma daha neler yaşarsın adın çıkar bunları geçtim zaten neler yaşamışın ve gülüm . VE NE OLUR DAİMA YAZ BİZLERE ATMA İÇİNE DUALARIM BU GÜNLERDE HEP SENİNLE . SAKIN ANNENE ACIYIP KALMA ben ne anneler gördüm . benim annem kanaviçe işleyerek baktı bize. sakın ypma kıyma kendine

Bakmıyorum işime hadi bişey yap sen istedigin kadar saçma ve gereksiz yorum yaparsan bnde istedigim gibi sana sallarım tatlım konu sahibinin nasıl cevap verdigi beni baglamıyo ben boyle cevap verıyorum dilersem her yazdıgına gererek cevap veririm sana mı sorucam hadii

Aynı evde 2 boğaza bakacağına kendi boğazına bakarsın. Benden sana tavsiye madem birikmiş paran yok aile ve sosyal politikalarBakanlığı yada morçatı vs telefonlarını ara durumunu anlat annenin durumunu da açık açık anlat bir fikir bir yol yada belli bir süre kalacak yer imkanın olur para biriktirene kadar. Anşat derdini tıpkı burada olduğu gibi bir kapı kazanırsa çaresizliğe düşme diğerini dene birçok kurum dernek var. Elinin altında internet var . Yaş kaçtı bu arada 18 değilse işin daha da kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…