annem ve hep evli adamlar

canım benim bizede gelebilirsin valla çok üzüldüm ama bu konulara şaşırmıyoum neler var dünyada bilşyorum buda senin sınavınmış canım öylle düşün sabret. Allahım en güzel şekilde mükafatlandıracaktır seni. bugün kadir gecesi çok dua et yalvar Allaha . ama annenle yaşamak ilerde sanada zarar verebilir. eğer bi dosta konuşmaya ihtiyacın olursa ben burdayım. ve burda metres ahlaksız diyenleri hoş bulmuyorum bende . söylemeninde bi adabı olur. sen neler çekmişsin canım inşallah Allah yüzüne güler. klavye başnda oturup yorum yapmak kolay ne yaşadığını asla anlayamayız ama inan birazda olsa acını bende sırtıma yük diye aldım. allahım güzel insanlarla karşılaştırsın bundan sonra.

canım benim bizede gelebilirsin valla çok üzüldüm ama bu konulara şaşırmıyoum neler var dünyada bilşyorum buda senin sınavınmış canım öylle düşün sabret. Allahım en güzel şekilde mükafatlandıracaktır seni. bugün kadir gecesi çok dua et yalvar Allaha . ama annenle yaşamak ilerde sanada zarar verebilir. eğer bi dosta konuşmaya ihtiyacın olursa ben burdayım. ve burda metres ahlaksız diyenleri hoş bulmuyorum bende . söylemeninde bi adabı olur. sen neler çekmişsin canım inşallah Allah yüzüne güler. klavye başnda oturup yorum yapmak kolay ne yaşadığını asla anlayamayız ama inan birazda olsa acını bende sırtıma yük diye aldım. allahım güzel insanlarla karşılaştırsın bundan sonra.

çok saolun...amin hepimiz için inşallah güze günler olur sıkıntılar azalır

Kendini toparlayana kadar abinin yanında kal o zaman kendini toparlayınca ayrılırsın tabi bu durumu abin ve yengende kabul ederse

Yazdın mı bilmiyorum ama
sevgilin elbet birgün duyacak,o zaman kabul edecek mi durumu? Ya da ailesi ?
Aslında anlatsan belki yardımı dokunur ya da yüz çevirir sen de ona göre yolunu cizersin....ayrı eve,sığınma evine teklifleri hep sevgilin yüzünden reddediyorsun...
zaten öğrenmek hakkı

Yazdın mı bilmiyorum ama
sevgilin elbet birgün duyacak,o zaman kabul edecek mi durumu? Ya da ailesi ?
Aslında anlatsan belki yardımı dokunur ya da yüz çevirir sen de ona göre yolunu cizersin....ayrı eve,sığınma evine teklifleri hep sevgilin yüzünden reddediyorsun...
zaten öğrenmek hakkı

onu 4 buçuk senedir tanıdığım kadarıyla annemin yaptıklarını anlatırsam bunun ,için bana yüz çevirmez..anneme karşı çok çok saygılı..o saygısını yitirir.ayrıca ben bunları anlatmaya utanırım ona

onu 4 buçuk senedir tanıdığım kadarıyla annemin yaptıklarını anlatırsam bunun ,için bana yüz çevirmez..anneme karşı çok çok saygılı..o saygısını yitirir.ayrıca ben bunları anlatmaya utanırım ona
o evden çık, kendi hayatını kur, sonra da sevgiline anlat. böyle konular saklanmaz hayatını birleştirmek istiyorsan, döner dolaşır seni bulur çünkü

Bazı kadınlar sevgi eksikliğinden, sahip çıkanı olmadığından, cehaletinden, yüreğinde allah korkusu olmadığından.... Yapıyor böyle sapkınlıkları.
Bu bazen annemiz, bazen çok sevdiğimiz arkadaşımız bazen de teyzemiz falan olabiliyor.
Allah ıslah etsin deyip tatlı dille ona doğru yolu göstermekten öteye gidemezsin. Kalacak yerin varsa ne ala, yoksa sineye çekmekten başka bişey yapamazsın.
Genç kızsın, bu sana da zarar verir ne yazık ki! Anasına bak kızını al derler ya.
Annenin dedikodusu varsa etrafta bu sana da zarar verir allah korusun. Bari dikkat etsin, biraz seni düşünsün.
İnşallah bir an önce yuvanı kurarsın da kurtulursun bu eziyetten. Yuvanı kurunca da pek görüşme annenle, ailene bulaştırma. Yılda 1 görüşsen yeter!
Evleneceğin adama da anlatma bunları sakın canım.
Ama şunu bil zamanla annen de yanlışını anlayacak, senin de ona karşı yüreğin ısınacak,ama asla unutmayacaksın. Çoğu zamanda durup dururken aklına gelecek mazi ve yok yere bi anda nefret oluşacak yüreğinde, kimse anlam veremeyecek tavrına... Bir tek sen bileceksin içinde küllenen ateşi.ve bu hissiyat var olduğun müddetçe tekrarlanıp duracak zihninde - yüreğinde.
Dalga misali bi gelecek bi gidecek
Bu da bi sınav. Öyle düşün. Ve ben güçlüyüm allahım bu sınavı da layıkıyla atlatırım de. Duayı eksik etme dilinden yüreğinden canım benim
Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah

o evden, annem dedigin kadindan kacman lazim
annelik bu degil
ya annenin eve getirdigi adamlardan biri sana da musallat olursa?
yanliz filmlerde dizilerde oluyor demeyin, gercek hayatdada oluyor

Allah bundan sonra insallah sana güzel kapilar acar ama o evden, annenden uzaklasmalisin

özellikle üniverite cevrelerinde ev arkadaslari bulmak daha kolay
hem yanliz olmazsin

annene cok sey yazardimda, bu mübarek günde seni üzmek istemiyorum
Allah yolunu acik etsin

Sorun KÜRT adamın karısını boşamaması değil annenizin ahlaki değerlerden yoksun olması..! Adam da cevabı da hikayenin en küçük detayı.. belirtmeniz bile yersiz..
Ya sen ne dıyosun kı okadar derdinin arasında bide ayrımcılık yapmıyorum diye oZet gecmis gelıp burda kızı azarlamaya ne hakkın var kardesim o sözü kürt adam demis bundan rahatsız olacak olduysan o senin sorunun ama adama gore KÜRTLERDE boyle oluyomus seni geren ne

Eğer senin yaptıklarına rağmen yolundan dönmüyorsa artık kendi hayatını kur Çok üzücü Güçlü ol ve kendi hayatını en temiz şekilde kur lütfen Allah yardımcın olsun

birlikte eve çıkacağın bir arkadaşın yokmuş, olsun öğrenci ev arkadaşı bulabilirsin. hatta istanbuldasın galiba çok daha kolay bulunur.
bir de annen büyük ihtimalle hasta. yaşantısı anlattığın kişilikle hiç mi hiç bağdaşmıyor. ikna edebilirsen bir uzmana götür ve bu duygusal açlığın, boşluğun sebebini bulmaya bakın. kadın zor bir hayat yaşamış ve feci patlak vermiş bir yerden sonra anladıgım kadarıyla. dürtülerini kontrol etmekte zorlanıyor. muhtemelen kendi de içinde bunun savaşını veriyordur. umut kesme ve elini bir de böyle uzat derim.

Son düzenleme:
Anneniz anladığım kadarıyla düzen tutturabilen bir kadın değil. n bu nakliyeciler kürt...akrabalar hepsi.. demeniz de hoş değil galiba aile yapısını belli etmek için demişsiniz ama etnik köken vermenize gerek yoktu sadece tutucular vs diyerek de anlatabilirdiniz.
anneniz siz ne yaparsanız yapın iflah olmaz gibi geldi bana. Allah yardımcınız olsun. Umarım sizin yuvanız en güzel olur.

Cnm hayla pendikte oturuyosan orda kiralar yuksektir belki ama kaynacada kiralar orta derecede dayim 1000 tl maaslar ev gecindiriyo sende kucuk bi ev tutup kendin yasayabilirsin ikinci el esyalar var nette yavas yavas kurarsin evini kusura bakma ama ben bu durumun icinde olsam o evde bir dk bile durmm hele maasim varsa eve geln adamlarin ne oldugu belli sende bi genc kizsim sana bisey yapmiycaklari ne malum bn guvnemezdim ne yap et kendi hayatini kur ve sevgilinede bu durumlardan bahset yavas yavas

İsimi degistirdim desen annen inanir mi?1000 tl maasla baska bir ise girdim isten cikardilar desen.Usten kalan parayi 2-3 ay kenara atsan sonra esyali bi studyo daire bulursun alirsin esyani ceker gidersin.Abine haber salabilirsen belki o da 100 tl olsun ayda verse bi yardim olur o da.Maalesef ailemizi secemiyoruz ama bu sana ilerde es secimin icin bir ders olsun.Bak ne guzel genc yasinda ayaklarinin ustunde duruyosun isin var.Benden de sana bi abla tavsiyesi isini sakin birakma yarin obur gun evlendim cocugum oldu diye dusunup isinden vazgecme.Dunyanin binbir turlu hali var.Kolunda bir bilezik olsun meslegin.

canım benim. çok yakın tanıdığım bir arkadaşımın hayatını yazmışsın sanki. o kadar benzer hikayeniz. onun sonu ne oldu ben sana onu söyleyeyim. arkadaşım evden parayı kesti tamamen sonunda. annesi de madem para yok sana da gerek yok. ben o adamın evine gidiyorum.sen de git kendin eve çık dedi. o annesini bırakamamıştı ama annesi onu parayı kesince bıraktı. o adam da evli çocukluydu. bunlar yıllarca görüşmüşler. bu arkadaşın evden ayrılmasından bir yıl önce falan adamın karısı kanserden ölmüş.kahrından öldü belki kim bilir.

tabi ben bunların hepsini bilmiyordum başta. böyle şeyler kolay anlatılacak şeyler değil. sonra sonra ekleyerek anlattı. şimdi o evini iyi kötü eşyayla kurdu.maaşı da senden azdı. bir kaç ayda topladı kendini. annen de biriyle bu şekilde gerçek manasıyla evlenmeye kalkarsa senin de başına bunlar gelir muhtemelen. bence o günü bekleme.

Annenin birlikte olduğu adamlar diğer adamlarda Türk galiba . Olayın Kürtlükle Türklükle alakası yok. Bu ayrıntının olayın özüyle ilgisi yok

X