annem ve hep evli adamlar

Anlat bilsin derdini sıkıntını ilerde öğrenince daha büyük problem çıkar.devlete sıģınmaktan cekinme cunku tek caren devlete siginmak hibi duruyor

Şimdi sevgilisine anlatması demek,ömrübillah annenin bütün hatalarının bu kızın başına kakılması demek, annesi bunu yapıyorsa bu da yapıyordur diye düşünmesi demek, cinsel anlamda istismar etmeye çalışması demek, bu konunun sağa sola yayılması demek, bu kızın ömür boyu annesinin hatalarının cezasını çekmesi demek . Sakın sakın annenle ilgili durumları tek bir kimseye bile anlatma, ilerde evleneceğin adama dahi anlatma.

Annenin birlikte olduğu adamlar diğer adamlarda Türk galiba . Olayın Kürtlükle Türklükle alakası yok. Bu ayrıntının olayın özüyle ilgisi yok

Niye buraya takılıp duruyosunuZ? Bunu konu sahibi de söylemiş zaten böyle bir ayrım yok yanlış anlaşılmasın demiş, onlarda durum böyleymiş demiş. Olayın özüne odaklanın siz de o zaman.

annemin peşini bu nakliyeci olan adam bırakmıyomuş..sana dini nikah kıydım sana masraf yaptım ya benimparamı öde yada benden başkasıyla olamazsın diyormuş..onlar görüştüklerinde ben bağırıp çağırınca neden hala o pislikle görüşüyosun deyince annem anlattı..beni silah zoruyla bi ormana götürdü dedi öldürürüm seni demiş... adam annemin peşini bırakmıyo karısı birkaç kere bizim kapımızı çaldı annenle benim kocam yatıyolar dedi ben komşular duyyar diye okadar korktum ve utandım ki hiç bir savunma yapacak ta durumum olmadığından sustum..kadının ağzı kanıyodu...kocam beni senin anan yüzünden dövüyo bıraksın peşimizi dedi bana. anneme anlattım bağırdım çağırdım sen utanmıyomusun dedim o kadının yerinde olmak asla istemezdim dedim..annem bana o kadın beni bile bile kabulleniyo o kadın karısıysa bende karısıyım demişti....ben tabi şok... bütün bunları unutamıyorum.annem bu benim annem

annenizden kurtulun yoksa sizi de kötü yola düşürür gibi geldi...
Allah herşeyin hayırlısını versin..
kendinizi düşünüyorsanız O kadını bırakın kendi pisliğinde boğulsun!!!!

Kesinlikle kınamıyorum ama bence bir an önce o evden kurtulmalısınız.
Annenizi silah zoruyla götürüp öldürürüm diyen adam, yarın öbür gün evi basıp taciz etmeye kalkarsa ne yapacaksınız?
Anneniz bu kadar senedir bencilce davranıp kendini düşünmüş. Elin adamı abinizi veya sizi döverken bir laf bile edememiş, ama siz hala anneme merhamet mi diyorsunuz?
Bencil olma sırası sizde gibi geldi bana.

Ben olsam evi terk ederdim. Abinize, babanıza, akrabanıza hayır diyorsunuz ilgisizliklerinden dolayı ama, bence sevgilinizle ev konusunda adım atmalısınız. Yalnız da çıkabilirsiniz.

Lütfen birazcık özgüvenli olun ve güvenliğinizi düşünün. Anneniz düşünmüyor bari siz düşünün.. Sizi tanımadığımız halde biz endişelendik. Siz de biraz kendiniz için endişelenip bencil olmalısınız. Hakkınızdır.

Durumunuz çok zor gerçekten, çocukluğunuzdan beri çok sıkıntılara katlanmışsınz okurken duygulandım ve sizi çok çok takdir ettim bu kadar güçlü olmanızı kız halinizle mücadele etmenizi.
Herkes söylemiş evet, aklın yolu bir o evde kaldığınız süre size zarar, abiniz erkek haliyle çekmiş gitmiş düzeltemeyeceğini biliyor zaten katil ederdi abinizi anneniz.
O evden ayrılın siz ona maddi açıdan destek olsanız da olmasanız da bunu sürdürecek ve size zararı dokunacak silah çekmiş tehdit etmiş diyorsunuz babası kardeşi beklentiye girmiş diyorsunuz öyle insanların ne yapacağı belli başınıza çok kötü şeyler gelebilir... :KK43::KK43:
Kürt olduğunu belirtmişsiniz diye kızmışlar ama ben anladım ne demek istediğinizi kürt olmama rağmen hiç de alınmadım.
Abinizle görüşüyor musunuz bu arada?

Okurken çok kötü hissettim. herkes aynı şeyi söylüyor o evden ayrılın. Allah korusun o adamlardan biri evi basar yada annenizin canını yakmak için size bişey yaparak intikam almaya yada gözdağı vermeye çalışır. Birsürü ihtimal var. Hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama öğrenci yurtlarında falan kalabilirsiniz apart olanlar var biraz kalabalık olur odanız ama güvenli olur en azından. sevgilinizle de biran önce evlilik düşünün eğer iyi anlaştığınızdan eminseniz.annenizin durumunu tam anlatmayın ama sorunlar çıktı düşmanı var banada zarar verebilirler o yüzden ayrı eve çıktım deyin.

iğrenç ya kadına bak babanın öz babanız olduğuna emin misiniz?

kiminle yatıp kalktığı belli değilmişte:KK57:

Böyle insanla merhabalaşma bile her türlü pisliğe bataklığa sürükler adamı

sevgiline filan da anlatma ileride kızınca sen zaten bilmemnenin kızısın demeyeceği ne malum

senin bir suçun yok sonuçta anne dediğin şahsın günahını daha fazla çekme

Yariya kadar okudum kesinlikle sevgilinle ayri eve cik
sevgilinle ayrı eve çık diyen arkadaşlarımız var ama bu pek mantıklı değil. Ne kadar dört yıldır tanıyor da olsa kadınlar kaç yıllık eşleri tarafından öldürülüyor eziyet görüyorlar. Ne malum ki sevgilisinin öyle olmadığı ben bu kadar olay yaşamış olsaydım eğer herkese şüpheyle bakardım. Bence sevgilinle ayrı eve çık demek yerine devlete sığınmasını söyleyebiliriz arkadaşın aklını çok fazla karıştırmamak için.Ayrıca diyelim ki ayrı eve çıkmaya karar verdiler sevgilisinin ailesi oldu tabi oğlum sen nasıl istersen mi diyecek yapmayın Allah aşkına sevgilisinin ailesinin hatta tüm akrabalarının vereceği tepkiyi de düşünün.Sevgiliyle aynı eve çıkmak mantıksız.eşin dostun yarattığı baskı bu sefer iki kişiyi yıpratır başkasına birşey olmaz.En iyisi ve mantıklı olan devlete sığınmak...

Ya sen ne dıyosun kı okadar derdinin arasında bide ayrımcılık yapmıyorum diye oZet gecmis gelıp burda kızı azarlamaya ne hakkın var kardesim o sözü kürt adam demis bundan rahatsız olacak olduysan o senin sorunun ama adama gore KÜRTLERDE boyle oluyomus seni geren ne

Bu kadar öfkeli konuştuğuna göre "germek" senin için uygun bir kelime olmuş. Yorum yapmadan önce sana soracak değilim. Konu sahibi bile kibarca cewap verirken yazdığıma sana ne oldu anlayamadm? İşine bak sen. Canımın istediği yorumu yaparm

Sanki Türk filmi izledim. Ne kadar acıklı bir hayat hikayeniz var.Abinizle sizin psikolojinizi düşünemiyorum. Mutlaka alt üsttür. Annenizi Allah ıslah etsin. Hala mı devam ediyor bu tür ilişkilere.Konu Türk kürt ayrımı değil elbette ama kurtlerin %80 i böyle. Taa oralardan buraya insaatlara calismaya gelirler. Milletin karisina kızına sarkarlar sanki kadın görmemisler. Sonra yine taaa aa oralardan gelir Bodrum Muğla Aydın Kuşadası Milas Antalya vb.yerlerde iş bulup garsonluk vs.milleti tavlamaya kalkarlar. Özellikle turist neyse ....Ama kendi karı kızlarına gelince namus bekçisi kesilirler. Kan dökerler.[/QUOTE

Pardon ama hem kürt türk ayrımı değil diyorsunuz hemde genelleme yapıyorsunuz bütün kürtleri tanıyormusunuz ki geneleme yapıyorsunuz lütfen geneleme yapmayın aksini idaa eden yok ama görgüsüz gibi kelimeler bu ayrım için hiç hoş değil

merhabalar...dün yine canım çok sıkıldı annem hakkında konuşmak istemiyorum hiç kimseye..çünkü o benim annem ama tanıdığım insanlarla paylaşamadığım için iyice doldum bari tanımadğım insanlarla paylaşıyim diyorum...ben çok kötü bir çocukluk yaşadım çok çok kötü ama..neyse en sonunda annem babamı terkedip abimle beni alıp bi eve götürdü..hiç tanımadğımız insanlardı dul bir kadım ve iki çocuğu vardı onunda..birkaç ay onlarda kaldık orda yeni okula kaydımızı yaptırdı annem..evinde kaldğımız kadının çocuklarıyla aynı sınıftaydık çocuklar herkese bizi ezik sığıntılar diye gösteriridi biz üzülürdük tabi ama neyse çocuktuk..okadar çok sıkılmıştık ki abimlle elin evinde yaşamaktan ve hergün okulda çocuklardan o lafları duymaktan anneme gidelim burdan diye diretirdik.. biz bi gün okuldan geldik annem yoktu kaldığımız kadına annem nerde diye sorduk dışarda gelir birazdan dedi...annem çok geç saatte o kadının akrabası olan bir adamla geldi...o gün o adamla beraber ev eşyası almışlar herşeyi almışlar ev tutmuşlar ve taşındık oradan..yeni evimizde çalışmayan bir kadının alamayacağı herşey var...bu adam hergün bizdeydi..biz adamı sevmiyorduk..abim ozamanlar bana bu adam geceleri geliyo annemin odasında kalıyo derdi.ben çok üzülüyodum adamla dost hayatı yaşıyodu ve bu adam evliydi çocukluydu... bi gün abimle beraber şu pisliğin ayakkabısına tükürelim dedik adamın ayakkabısına tükürmüştük adam bizden çok geç vakit kalkıp ayakkabısını giymeye gidince tükürüğü görünce abimi tuttuğu gibi duvara çarptı vurdu bağırdı....annem hiç ama hiç birşey demedi çocuktur onlar vuramazsın sen benim çocuğuma demedi..bizim bu çok zorumuza gitti..aradan birkaç gün geçti annemle o odam bizi mutfağa çağırdı...biz evlenicez dediler...bizde bu adama zaten evli anne dedik..tabiki bizi tınlamadılar bile..o gecenin sabahında abmle ben ufacık yaşımızda pendikten 4.levente yol bilmeden babama gitmeye karar verdik aldık kıyafetlerimizi anneme biz gidiyoruz sen o adamla yaşa dedik annem bize kalın demedi yolu bulamazsınız demedi..sonra biz babama gittik..babama olanları anlatmadık annem çalışıyo ev tuttu dedik ama biz senle kalmak istedik diye yalan söyledik..babamla hayat berbattı berbat lise yılları yaşadım orada babam arkoliktir. Neyse annemin beraber yaşadığı adam anneme dini nikah yapmış karısını boşamamış annemle dost hayatı yaşamaya devam etmiş annemde en sonunda bunu kabullenememiş ki birden babamı arayıp barışmak istedi bariştılar tekrar birleştiler.sonra yine anlaşamadılar hır gür devam etti yine ayrılmaya karar verdi annem..ev eşyalarımı götürsünler diye anlaştıkları bi nakliye firması vardı..biz tekrar pendiğe taşındık nakliyeci adamlardan biriyle annem o gün taşındıktan sonra diiyoloğunu devam ettirmiş..sonra o nakliye firmasında işe başladı...nefret ediyorum o insanlardan bu nakliyeciler kürt...akrabalar hepsi..annem aralarından biriyle ilişki yaşaıyodu ben anlıyodum..ve komşuya anlatmış bu ilişkiyi yaşadığı adamın erkek kardeşi de babasıda annemden beklentiye girmişler.... bunları öğrenince midem bulandı.. Neyse reddetmiş annem bu adamla ilişkisi yıllarca sürdü bu adam da evli bu adamda çocuklu...sonra adam anneme birsürü masraf yapmış...anneme dini nikah yapmış..annem karını boşa demiş ama adam biz kürdüz bizde kadın boşamak yoktur demiş karısını boşamamışş...ben okulumu bitirdim annemle yaşamaya karar verdim ama onu kaç kere uyardım o adamla ilişkini keseceksin ben çalışıcam bu eve bakıcam dedim...ve işe girdim yıllardır çalışıyorum..ev bakıyrum ama okadar yoruluyorum ki boşa olduğunu gördükçe...mesela annemin telini alıyorum arada birşey bakmak için..vatsapında ki konuşmalarnı görüyorum adamın biri yavrum naber yazmış...başka bi adamla daha yazışmız... bu nakliyeci pislik herifle kaç defa ayrıldım dediği halde onunlada yazışmış...ve dün gece ben odamdayken mutfakta bi hanım arkadaşıyla konuşurlerken onları dinledim kadın,kızına söyledin mi diyordu annemde hayır daha söylemedim netleşmeden söylemek istemedim dedi...ben duydum olayı yazıştığı adamlardan biri annemle evlenmek istediğini söylemiş adam bekarmış hiç evlenmemiş.annemde o yüzden tereddütteymiş...ama tereddütü benimle ilgili değil adam hiç evlenmemiş ya ev bakabilirmi geçindirebilir mi derdi o...şimdi ben bu konuşmaları duyup duymamazlıktan geldim...ama gerçekten artık ne yapıcağımı hiç bilmiyorum....ben evlilik çağında bir genç kızım ama yıllardır tek derdim ev bakmak...ama boşa çabalıyorum boşa...nne yapmalıyım ne olur bana bi akıl verinn...özür dilerim çok uzun oldu..ve kesinlkle konumda kürt türk ayrımı yapmak için değil adamın cevabına istinaden anlatmak istedim..
allahım yardımcınız olsun kardeşim tek yapacağınız şey sabredp birikim yapıp bir ev açıp sabah gidip akşam gelmeniz bu annenizden de kurtulmanız uslanmıyor demekki yazıkkkk!!!! bu saatten sonra düşünmesi gerekirken bekar bir kızım var haddimi hesabımı bilmeliyim diye kendisinin aklı 15 lik kızlar gibi bir karış havada ki onlar bile bu aşamada daha sağlıklı düşünürler bu saatten sonra bu geçişlerden sonra hala nasıl koca derdine düşebilir anlam veremiyorum ya kendinizebir an evvel yol çizin yakın zamanda bu adamıda şuanki tuttuğunuz yere yerleştirirse şaşmayın allah korusun :KK43:

Büyük konuşmayayım ama tamamen ilişkimi keserim annemle de babamla da..
En azından ileride evleneceğim kişiye çocuğuma bu pisliği bulaştırmazdım.

X