annem ve hamileligimi soyleyememe sorunu

Ilk dogumumu annemde yaptim. Ustelik esimden 3.5 ay ayri kaldim. Esim isi dolayisiyla doguma gelemedi. Bu dogumumu esimle evimde yapmak istiyorum.

eee sorun nedir o zaman??

böyle düşünüyorsan böyle yap o zaman annenin karışmasına izin verme o gelsin yanına yok gelemez diyorsan eşinle birlikte doğumunu ve sonrasını atlat.

Zaten hamile kaldigim icin cok kizacak. Oglumda da kizmisti. Yok niye korunmadin vs.. hala da der, korunuyorum diyordun hamile kaldin diye. Ben de onu dusunuyorum. Simdi soylemeZSEM bunu da esimden bilir diye.. bazen annemi 3 gun aramam, kocan mi aratmiyor vs der. Ki kocamin umrunda bile degil..

nıye annenınızın yanında dogum yapıyorsunuz ben onu anlamadım.
hastanede dogum yapın cıkıstadada herkez evıne gıtsın yanı.

Bulundugum yerin hastane sartlari vs kisitli oldugu icin ilk dogumumu annemde yaptim. Ikincisinde tecrubeli oldugum icin esimin yaninda yapmak istiyorum.

Ne yaparsa yapsin Anne iste...

Mujdeli haberi annene ver , ama dogum meselesi acilinca ben evimde yapmak istiyorum de.
Biyerde artik kirilsada alinsada kendi fikirlerini soylemelisin...
Daha sonra bu tavrina alisir zaten...

Doğumu eşinizin yanında yapın tabi ki adama yazık yani nasıl davranıyorlar baksana.. Çocuğunu bile rahat sevememiştir ilk günlerinde.. ama annenizden saklamayın böyle bir şeyi.. Gitmek zorun da değilsiniz. Rahat olamıyoruz dersiniz. Çok istiyorsa anneniz gelsin yanınıza.

söyleyin bence moral olur annenize..
ona karşı bukadar dolu olmanıza da üzüdüm açıkçası..

Korunmadım istiyorduk rabbim de verdi çok şükür dersin sende canım. Buna da karışmasın bir zahmet...Söylemezseniz daha kötü olur ve emin olun kocanızı suçlar.. Bu kötülüğü yapmayın eşinize.

Annen niye esine boyle dusman

Cunku esimi bastan begenmediler. Atanamamisti bir sene issiz kaldi, dogru duzun esya alamadi, gelinim kiralikti.. arabasinin olmamasi bile sorun oldu. Ama simdi her sey cozuldu. Hala unutamiyor. Bastan bana yalan soyledi, isim var dedi diyor.. evet dedi.. cunku atanamadigini soylese izin vermeyecekti. Ki beni istediklerinde annem evlenmeme izin vermedi, babamin musadesiyle evlendim. Esim issizken bile hicbir ihtiyacimi eksik etmedi. Kira fatura hepsini biz hallettik.. kimseye muhtac olmadik.

Evde doğururum da yine de böyle bir annenin yanında doğum yapmam.
Eşinizin gururunu da düşünün aynı zamanda..
Anneden yana çok bahtsızmışsınız ama çok iyi bir eşle ödüllendirilmişsiniz..

Aslinda annem iyi birisidir.. evlenene kadar cok skintiliydi iliskimiz.. ama sonrasinda duzeldi. Ama bu sefer de esimi sevemedi.

Aslinda annem iyi birisidir.. evlenene kadar cok skintiliydi iliskimiz.. ama sonrasinda duzeldi. Ama bu sefer de esimi sevemedi.

Kıyamıyorsunuz değil mi annenize.
Evlenene kadar size çektirdikleri, evlendikten sonre eşiniz..
Ve doğum sırasında yaptıkları..
Baksanıza hamileliğinizi, müjdenizi paylaşmaya korkuyorsunuz..

Gerçekten zor bir anneniz var..Eşiniz de gerçekten sabırlıymış takdir ettim.Bence siz haberinizi paylaşım ama dediklerini önemsememeye çalışın çünkü anneniz artık bu saatten sonra değişme şansı maalesef sıfır.

Esimi istemeyen beni de istemesin..
Bu ne yaaa..

Cinselliginize kadar karisan bir anne..
Yuh yanii.. Siz onun artik kucuk kizi degilsiniz.
Yuvaniz var kocaniz var kendi ailen var..
Anneniz artik sizin aile buyugunuz sizin kendinize ayit cekirdek bir aileniz var..
Anneniz bunu anlamali bence.

Evlenmissiniz, cocugunuz olmus, aile kurmussunuz, neden annenizin hayatiniza katismasina bukadar izin veriyorsunuz? Erkeklerin annelerinin nekadar karismasina kiziyorsak, kadinlarin annelerininde karismasi yanlis... Sevin, sayin, ihtiyaci oldugunda yaninda olun (ki sizi cok dövmüs simdi neyin kafasinda?) ama hayatiniza karistirtmayin... Istedigi kadar unutmasin, esiniz ona nasil saygi duyuyorsa oda esinize duymali, iyi dayaniyor vallah esiniz kiymetini bilin... Anneniz evlendiginizi kabullenememis ve halen sizi yönetmek istiyor ve evlatlariniz hakkinda söz sahibi olmak istiyor, buna izin vermeyin, herkesin bi sabri var esinizde bigün patlarsa hic sasirmayin, huzur istiyorsaniz sinirlarinizi cizeceksiniz...

söyle bence...
gerisinide kendi istediğin gibi yap...
fazla karışmasına izin verme..

Dogum yaptiktan sonra esime kamera acmama bile kiziyordu.. yazik adam evdeki bos besige bakip agliyormus. Yazin annemlerdeyken esimle konusma

Aksam esim geldiginde annemi arayip soylemeyi dusunuyorum. Ama alacagim kotu tepkiden de korkuyorum

Annen yanlis yapiyor.sen sevmissin saygi duymasi lazım.bir ailw kurulmus.esininde vir gururu var ki cok sabirli bir adammis.sonucta sorumsuz bir adamda degil.arabasi olmasin ne olcak...ne zengin adamlar var karisina nasil davraniyor üzüyor.esini bu kadar ezdirme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…