- 16 Eylül 2014
- 355
- 296
- 53
- 34
- Konu Sahibi biyologanne
esine hakaret etmesine izin vermissin ya hani, annesi icin karisini ezen uzen iten erkeklerin hikayesi tonlarca burda, ne farkin kaliyo onlardan? hic bahane surme ileri, o erkekler bahane uretse, hicbirimiz ikna olmayiz, senin icin de ayni durum gecerli.. hamile olman yalnizca esinle seni ilgilendirir.. gonlunu kir demiyorum ama annen azcik haddini bilecek, evinin reisi hayatinin hakimi o degil.. esin senden uzaklassin mi annen yuzunden? biz nasil guvememiyoruz o tip eslere? yine sen de ayni duruma dusmus olabilirsin..
annendir, kirma evet ama bu kadar luzumsuz cekingenligin manasi yok..
Esime hakaret etmesine izin vermedim. Bunu kabul edemem..cunku kendimi biliyorum. Annemle bu konuda surekli kavga da ettim, esimi de savundum. Ama yilda 4 gunde kavga cikiyorsa bu benim sucum degil, annemin agzini da baglayamam. Tek cozumum esimi muhattap etmemek, yaptim da. Hatta esime istersen hic gelme de dedim.. ilk sene anneme cok soguktum, hep kavga ettim.. ama sonra hamilelik olunca, mesafe de girince annemle cok munakasaya girmemeye karar verdik.. cogu erkek benim kocami savundugum kadar karisini savunmaz.
Yalniz dersiniz kendini cok ezdirmissin, evet ezdirdim..