Annem ve babam bunları hak etmiyor..

Canım abim istedi bunu , kira vermemek için açıkladım bunu da. Babam da söyledi kabul etmediler üstelemedik yani sonrasında. Üstelemedik diye bile babamı suçlayabildi ben kabul ettirmiştim diye. Ev tutulmadı diye yine sorun çıkardı abim , aylardır gelip görmediler görüşüyorlar sürekli gelip bakılabilirdi eşyalar alındıktan sonraya mı kaldı. Hem lüks hem ucuz nasıl bulunur. Abimin nişanlısından değil abimden ediyorum nefret. Olayları büyüten o çünkü. Nişanlısına kızmamım sebebi annemi küçümsemesi. ( kim olsa kızar ) Abim babamın iyi niyetini suistimal ediyor sürekli bize kötülemeye çalışıyor o benim babam illa hatası olur da o konuda hiç yok istenen alındı hakaretlere beddualara kadar gidecek bir durum yoktu. Nişanlısıyla konuşuyorum herhangi bir tartışmamız olmadı. Bize geldiğinde suratta asmadık. Ama nişanda annesi surat beş karış ilgilenmedi hiç, ayrı istemesi normal düzeni olsun ister bunda hak veririm. Abim kiracı olmaktan korkuyor , dayatmaya kalksak kız tarafı olmaz diyecekti , tamam dedik abim sizin yüzünüzden dedi. Kızın arkadaşıma da karışmaması gerekir. Çok güzel cevap verirdim fakat misafire yapılmaz.
sizin işiniz gerçekten çok zor Allah yardımcınız olsun
yukarı tükürseniz sakal aşağı tükürseniz bıyık!!

baban karışsa bir türlü karışmasa bir türlü
ben anladım sizin abinizi ve nişanlısını
ikisinin de birbirinden haberi yok
abin ev tutun diyor nişanlısı benim haberim yok diye düşünüp kapris yapıyor..

Bence de benim aldığımdan indirim yapın demesi hoş değil. Ama madem baban ödeyecekti keşke verseydi ellerine mobilya parasını gidin ne alırsanız alın deyip karışmasalardı.
Çünkü biliyorsunuz huylarını arıza çıkaracaklar en azından aileniz bu kadar yıpranmazdı.
Ev konusunda da yeni binada 400'e kira bulabiliyorlarsa ne mutlu. Biz döküntü eve 600 veriyoruz.
Ama evimi kendim bulmak isterdim.
Bir şey söyleyeyim mi sizinkiler yuva kuracak kadar büyümemişler. Biyolojik yaşları büyük akıl yaşları ergen. Kusura bakma ama öyle.
Haklısınız , çok erken evlenme kararı aldılar 1 ay gibi süre de. Sonrasında istemiyorum dedi. İstemeye karda kışta gönderdi annemin korkuları vardır hızdan , karda kışta yola çıkmaktan korkar. Yok bu hafta gidilecek dedi gittiler. Şimdi ne oldu sizin yüzünüzden diyor. Gelip bakabilirlerdi aylardır bekliyor , eşya gelmeye az süre kala gelinmesi de tuhaf, abim getirsin madem bakmasın demedik ki. Evinin ayrı olmasına da bir şey dediğimiz yok hem bizim düzenimiz bozulmaz hem onun düzeni olsun. Ama arada söylenen yalanlar oldu çok gereksiz bir şekilde hemde. Abim kira vermek istemiyor kız tarafı ayrı istiyor biz de kız tarafı istiyorsa olur dedik . Suçlu yine babam oldu açıkçası. Çok zor durumlar , ve asıl suç abimde.

sizin işiniz gerçekten çok zor Allah yardımcınız olsun
yukarı tükürseniz sakal aşağı tükürseniz bıyık!!

baban karışsa bir türlü karışmasa bir türlü
ben anladım sizin abinizi ve nişanlısını
ikisinin de birbirinden haberi yok
abin ev tutun diyor nişanlısı benim haberim yok diye düşünüp kapris yapıyor..
Aynen canım öyle. Kız açısından düşündüğümde ayrı olması gerekir. Bunu istemeyen abim. Evi görmesi de gerekir. Abim yine sıkıştırdı ev bulun ev bulun diye. Kirası yüksek olmasın dedi. Babam buldu aylardır boş gelip görmediler eşyalar alınıncaya kadar. Daha öncesinde olsa belki de bu kadar gerginlik olmazdı. Çok fazla yalan söylediler abim de nişanlısı da. Ortaya çıktı babam hiç birini yüzüne vurmadı. Ama düşüncesizlik sınırını aştılar.

Haklısınız , çok erken evlenme kararı aldılar 1 ay gibi süre de. Sonrasında istemiyorum dedi. İstemeye karda kışta gönderdi annemin korkuları vardır hızdan , karda kışta yola çıkmaktan korkar. Yok bu hafta gidilecek dedi gittiler. Şimdi ne oldu sizin yüzünüzden diyor. Gelip bakabilirlerdi aylardır bekliyor , eşya gelmeye az süre kala gelinmesi de tuhaf, abim getirsin madem bakmasın demedik ki. Evinin ayrı olmasına da bir şey dediğimiz yok hem bizim düzenimiz bozulmaz hem onun düzeni olsun. Ama arada söylenen yalanlar oldu çok gereksiz bir şekilde hemde. Abim kira vermek istemiyor kız tarafı ayrı istiyor biz de kız tarafı istiyorsa olur dedik . Suçlu yine babam oldu açıkçası. Çok zor durumlar , ve asıl suç abimde.
Bence abini postalayın evden anlasın değerini ailenizin.
Zaten ben olsam o kadar hakaretten sonra evde tutmazdım.

Senin eski konularını biliyorum
Abinden nefret ediyorum
bırakin ne simartiyosunuz ya
defol git desin baban
Yüz veriyosunuz altı üstü evlenecek yetersiz herif evlenmeyi biliyor kendi evini kuramiyor
hata siz de yazık günah kaç yaşında kadinla adam niye bunun nazını çekiyor
ay söyle bi ağzına carpasim geldi

Senin eski konularını biliyorum
Abinden nefret ediyorum
bırakin ne simartiyosunuz ya
defol git desin baban
Yüz veriyosunuz altı üstü evlenecek yetersiz herif evlenmeyi biliyor kendi evini kuramiyor
hata siz de yazık günah kaç yaşında kadinla adam niye bunun nazını çekiyor
ay söyle bi ağzına carpasim geldi
Babam yapsa da yaranamıyor kovsa kim bilir ne yapar. Ana-baba yüreği kıyılmıyor demek ki. Ahh benim deee öyle

Bu iki aydan sonra evlilikleri oturana kadar çok görüşmeyin her kavgada kabak sizin başınıza patlar aman diyeyim ...
Yok gidip gelirseler daha kötü olur , nişanlısı zaten alıngan bize de misafir epey gelir ve ortamda şaka yapılır. Kaldıramaz , mesafe olması iyidir. İki tarafın açısından da

Bilirsiniz daha önceki konularımdan , abim evlenecek fakat bizi darmadağın ederek. Psikolojim bozuldu artık. İşler gittikçe daha da sarpa sarıyor maalesef. Annem ve babamı düşman gibi görüyor, tabi bizi de. Tam düzeldi derken yine sorunlar başladı. Durup dururken babamı suçlamaya yer arıyor resmen. İki hafta önce tv izliyorduk babam yoktu. Ve bir konuşma yokken dedi ki mobilya da istemiyorum. Biz şaşırdık ne oldu dedik. ( Olay Salı günü oluyor , abim o cumartesi günü mobilya almak için Bursa'ya gitmek istediklerini söyledi. Babam da tamam dedi . ) Babam rakam olarak ne civarda olur diye sormuş , abim de uçuk bir fiyat söyleyince normal fiyatlar bunlar demiş babam. Daha öncesinde konuştuk zaten istedikleri olur demişti, ben bunu söyledim.Bu defa bana başladı söylenmeye. Sana da düğününe de bee yeter dedim. Ben odama çıktım. Annem yetti artık diye bağırmaya başladı. Ömrümü yedin, bıktırdın hepimizi diye. Abimin niyeti babamı zorlamak birazda. Neyse o gece anneme babama beddualar Allah belanızı versin köpekler v.s herşeyi saydı. Kızı da istemiyorum sizin yüzünüzden oldu diye. Aslında karda kışta gönderdi annemleri kimsenin de baskısı olmadı. Bunlar kendileri anlaşamıyorlar annemlere atıyor tüm suçu günahı. Neyse yine gittiler mobilya almaya aldılar babam hiç karışmamış. Fakat ( Yengem demiyorum artık ) abimin nişanlısı annemi küçümseyen laflar söylemiş. Annem de karşılığını vermiş.
Mobilya aldıklarında oturma odasını kız tarafı alıyor indirimi bizden yapın diye tutturması da cabası. Firmanın sorumlusu da erkek tarafından olacak size o kadar indirim yeter dedikçe bizden olacak diye tutturmuş. Annem zor sabrettim diyor , siz-biz dememesi gerekiyor diye düşünüyorum. Alınanlar zaten onun olacak. Her neyse babam oturacakları evi aylar öncesinden tanıdığımız birine söyledi. Uzun zamandır tanıyoruz hem güvenli olur diye. Normalde kiraya vermiyorlar evlerini. O gün abimin nişanlısı gidip eve bakmış. Sırf klozet yok diye istemiyorum demiş. Eee aylar öncesinden zaten tutuldu , kirası yüksek olmasın dediler normal bir ücrete anlaşıldı , tutulduğundan bu yana kira da istenmedi. Eşya gelince başlanacak diye söylendi. Babam ben aylar öncesinden söyledim değiştiremem isterlerse bir iki ay sonra çıksınlar . Yıllardır tanıyorum adam ben söylüyorum diye kabul etti sözümden dönemem dedi. Kızın babası aradı olmaz diye babamda olan biten her şeyi söylemiş. Normalde istemeye giderken aynı evde oturacağız diye anlaşmışlar abimle. Ailesi istemediği için ayrı ev tutuldu. Abimle anlaştıklarını falan söylememiş nişanlısı babası ilk kez duyuyor. Asıl sorun bizmişiz kardeşimle. İki kız olan eve gelemezmiş. Babamda kızlarımı sokağamı atayım ben demiş. Tutulan evde oturacaklar sonrasında ne yaparsa yapsınlar diye söylemiş. Ve benim bir arkadaşım genelde gelir bize onu kıskanıyor nişanlısı arkadaşım evli bebeği var. Abimden kıskanıyor desem, geldiğinde yine mi burda gibi sözleri olmuş. Daha çok fazla ayrıntı var uzun yazdım diye kesiyorum. Ben benim abim yok diyorum artık. Sevmiyorum , nefret ediyorum hatta. Anneme babama ettiği bedduaları da unutamıyorum. Daha öncesinde evlilik stresi diye barıştım ama şimdi herkes konuşsa da ben konuşmayacağım diyorum. Gün sayıyorum bitsin bu düğün, gitsin diye.. :KK43:

Arkadaşlar şunu da ekleyeyim abim bizle yaşamak istedi kira vermemek için. Ev tutulmadan önce de tutulsun diye sorun çıkardı. Aylardır gelip bakılmadı. Gelip bakabilirlerdi, eşyalar yakın bir zaman da geliyor. Babamın asıl kızdığı oyuncak gibi bir o yana bir bu yana çekmeleri. Sonra da her dediklerini yapmasına rağmen suçlu olması. Umarım anlatabilmişimdir.
seni hatırlıyorum abiniz ve yengeniz sizin ailenin başına daha çok çorap öreceğe benziyor. rabbim yardımcınız olsun.

Aynen canım öyle. Kız açısından düşündüğümde ayrı olması gerekir. Bunu istemeyen abim. Evi görmesi de gerekir. Abim yine sıkıştırdı ev bulun ev bulun diye. Kirası yüksek olmasın dedi. Babam buldu aylardır boş gelip görmediler eşyalar alınıncaya kadar. Daha öncesinde olsa belki de bu kadar gerginlik olmazdı. Çok fazla yalan söylediler abim de nişanlısı da. Ortaya çıktı babam hiç birini yüzüne vurmadı. Ama düşüncesizlik sınırını aştılar.
bundan sonra siz hiçbişeye karışmayın
anne babanız bişey sorarsa da bilmiyorum deyip geçiştirin
hiç olmazsa sizin başınız ağrımaz

Babam yapsa da yaranamıyor kovsa kim bilir ne yapar. Ana-baba yüreği kıyılmıyor demek ki. Ahh benim deee öyle
Canim arkadaşım bunun ana baba yuregiyle alakası yok
ben babama böyle şeyler yapsam bana ne yapar biliyor musun ?
O düğünü başıma yıkar
annem hadi biraz daha insafli olup evlatliktan reddeder
kullandirmayin kendinizi şunlara

Canim arkadaşım bunun ana baba yuregiyle alakası yok
ben babama böyle şeyler yapsam bana ne yapar biliyor musun ?
O düğünü başıma yıkar
annem hadi biraz daha insafli olup evlatliktan reddeder
kullandirmayin kendinizi şunlara
Haklısın , şaşırdım bende. Tek isteğim annem babam üzülmesin ne isterlerse yapsınlar ama uzak olsunlar..

Olacağı söyleyin abin annenin ya da babanın sebebi olacak bu kesin ikisinden biri ölene dek rahat etmeyecek şeytan dürtmüş zira kendini...yazık ben çok uzuldum o ana babaya...abin şerefsizin teki.

Olaya sen müdahil olmamalısın kesinlikle, biliyorum zor bir işin içine girmişsiniz ailecek. Bu evlilik öncesi nişan dönemi çok zor bir dönem, boşanmanın zemininin %80nini burası oluşturuyor. Bu değil ki etrafını yakıp yık, aileni ezip hatta çok çirkefleşip beddualar et... Hem de finansal sorunlar yüzünden!

Eşyayı aileye aldırtmayı anlamıyorum arkadaş, yok kız tarafı bunu alır şunu alır cart curt... Tüm evliliklerde iki tarafı da kasan muhabbetlere davetiyedir bunlar... Hatta çiftleri yok yere anlaşmazlık boyutuna sürükler... Ben de evlendim, düğün yapmadım onun parasıyla kendi gücümüzle azar azar aldık eşyalarımızı... ne onun ailesinden bir şey bekledim, ne de kendi ailemden... kimse kırılıp dökülmedi, babam kına gecesi yaptı burda da bir yemek yedik yakınlarımızla tamam dedik dağıldık evlerimize... :) Kız evlenmeden önce "aynı evde kalacağım" diye sözleşip sonra da bababın arkadaşından kim bilir ne zorluklarla az bir ücretle kiraladığı evi istemiyorsa gitsin çalışsın daha iyisini tutsun!!! Yok öyle anayı babayı ezerek onlara kendine ev dizdirmek, ne bu yaw? adet madet anlamam ben, abidik kubidik işlere delleniyorum...

X