Abinizin sözleri yenilir yutulur cinsten değil,çok ileri gitmiş bu konuda haklısınız. Ama iki tarafta da hata var,benim objektif bir gözle gördüğüm tablo bu malesef..Kendinizi gelin hanımın yerine koyun,yıllarca düğününü evini evlenmeyi hayal etmiş,kimse istemez bizimle oturun gibi bi dayatmayı,yahut biz size bu evi tuttuk şeklindeki bir emrivakiyi..Sizin gelininiz burda konu açsa,bana danışmadan hatta evi bile göstermeden ev tutmuşlar,öncesinde de kendileriyle oturmamı istiyorlardı dese eminim herkes altına neler neler yazar.. Gelin Hanımdan nefret ettiğinizi kendiniz söylüyorsunuz,nefret ettiğiniz için yeterince objektif yaklaşamıyorsunuz bence.Ayrıca siz görümcesiniz,bütün bu olayların dışında kalmanız gerekiyordu. "Ben de bişeyler söyledim abime" demişsiniz.Söylemeyecektiniz.Sanırım gelininizle yaşlarınız yakındır,onu anlamaya ve arkadaş gibi olmaya çabalasaydınız keske. Benim de kardeşim evleniyor bu yaz,düğün alışverişlerinde evde eşyada benim de ailemin de doğru bulmadığı şekilde yaklaşımlar oldu. Ama ben olaya Körükler gitmek yerine annemle babama sürekli "gelinimiz de şöyle düşünmüş olabilir,bu istemek tabi ki hakkı " gibi şeyler söyleyerek ortamı yumuşatırım. Düğüne de 2 ay varmış,böyle giderse daha çok üzülür aileniz,siz ortamı yumuşatıcı etki yaratın bence. Allah yardımcınız olsun..