Annem ve babam bunları hak etmiyor..

ev konusunda kız haklı.onun oturacagı evı sız tutamazsınız boyle bı hakkınız yok ıstemıyorsa ıstemıyordur
mobılya konusuna gelnce benım bıldıgım salon ve oturma odası takımlarını zaten erkek alır kız degıl
bence hata kızda deıgıl de abınızde.....anneye babaya konuşmasını bılmeyen adam adam degıldır
Aylar öncesinden söylendi. Abim ucuz olsun istiyor diğer arkadaşlara da yazdım fiyat olarak. Yeni yapılmış bir bina fakat klozeti yok . Hem ucuz hem konforlu nerden bulabiliriz. Canım , yemek odası , yatak odası , koltuk odasını bizde erkek tarafı oturma grubunu da kız tarafı getirir. Asıl sorun getirmesi değil bizden indirim istiyorum diyerek tutturması.

Canım 1. abim güzel ama ucuz ev istiyor evler 600 civarı biz 400 e tuttuk. Abim biliyor getirip gösterebilirdi. Eşya alındıktan sonraya bırakmayabilirlerdi.
2. olarak anlaştığını söylemese de bizi istememesi ne demek kimin evinde kimi istemiyor. (ki arkadaşımı da istemiyor)
3.Abim sözlendiğinden bu yana çok garip önceki konularımı okuyabilirsin.
Mobilya da annem ve babam hiç karışmamışlar beğendikleri olmuş, siz-biz demeye ne gerek var.
denir şekerim o alışveriş esnasında kimse ne dediğini bilmiyor herkes ben birşey demedim etmedim diyor da herkes bir güzel giydiriyor. yanlız şunu söyleyeceğim abiniz terbiyesiz sizin abiniz terbiyesiz ve saygısızca hareket ederken nişanlısından mükemmeli bekleyemezsiniz yani önce bi kendi çocuğunuza bakın derler adama acı ama gerçek:KK14: ucuz ev olabilir abiniz hata etmiş de karşınızdakine biz evi tuttuk burda oturcaksınız diyemezsiniz yani o konuda da hatalısınız sizi istememek diye birşey tabiki de olamaz orası da bambaşka bir hata .. arkadaşınızı istemiyor olabilir kıskançlık başka şey millet kendi çocuğunu bile kıskanıyor gelininden o yüzden o konuda birşey diyemem aşırısı saçmalık tabiki siz bi an önce evlendirin kurtulun derim

Yapsın kendileri düğünlerini,evlensinler borç ödesinler de görsünler dünya kaç bucak. Hem eşya düğün hazır ayaklarına gelecek hem de trip atacaklar. Neymiş efendim klozet yokmuş,klozeti olan evi kendileri bulsun, karışmayın hiç. Allah razı olsun diyeceği yerde,beddua yağdırıyor. Biz evlendik düğünü kendimiz yaptık bi tarafımız çıktı borc ödeyene kadar. Azcık kıymet bilinse keşke.

denir şekerim o alışveriş esnasında kimse ne dediğini bilmiyor herkes ben birşey demedim etmedim diyor da herkes bir güzel giydiriyor. yanlız şunu söyleyeceğim abiniz terbiyesiz sizin abiniz terbiyesiz ve saygısızca hareket ederken nişanlısından mükemmeli bekleyemezsiniz yani önce bi kendi çocuğunuza bakın derler adama acı ama gerçek:KK14: ucuz ev olabilir abiniz hata etmiş de karşınızdakine biz evi tuttuk burda oturcaksınız diyemezsiniz yani o konuda da hatalısınız sizi istememek diye birşey tabiki de olamaz orası da bambaşka bir hata .. arkadaşınızı istemiyor olabilir kıskançlık başka şey millet kendi çocuğunu bile kıskanıyor gelininden o yüzden o konuda birşey diyemem aşırısı saçmalık tabiki siz bi an önce evlendirin kurtulun derim
Umarım bir an önce bitsin. Ucuz mu nasıl buluyorlarsa bulsunlar. Bulamayınca yine babama yapmıyorsun diye söyleniyor bıktı artık. Günah keçisi olarak görüyor abim babamı. Kıskanıyor olabilir , ama bize gelmesini engelleyemez arkadaşımın. Ona gitmez zaten .

Aylar öncesinden söylendi. Abim ucuz olsun istiyor diğer arkadaşlara da yazdım fiyat olarak. Yeni yapılmış bir bina fakat klozeti yok . Hem ucuz hem konforlu nerden bulabiliriz. Canım , yemek odası , yatak odası , koltuk odasını bizde erkek tarafı oturma grubunu da kız tarafı getirir. Asıl sorun getirmesi değil bizden indirim istiyorum diyerek tutturması.

sız hıç karısmayacaktınız ev mevzusuna....mısal bende evlenırken hem ucuz hemde guzel bı ev bulmuştu kaynanamlar gıttık baktık ben salonu kuçuk dıye begenmedım....ve tabıkı tutulmadı...ama ben begenmıyorum dıye arkamdan dedıkodu yapıldı neyse....gel zaman gıt zaman ben baska ev buldum evlendım ama pişman oldum kıra cok zorladı...bırakın pışman olacaklarsa olsunlar...onların hayatı....yasayıp görsunler.....ayrıca klozet dedıgın nedırkı ya 100-150tlye takıyorlar sadece bunu dert ettıyse sorun degılkı

valla kusura bakma da böyle koca adamın arkasını toplamaya devam ettikleri sürece daha haketmedikleri çooook şey yaşarlar.
bir an önce evlensin gitsin evlenince de gidip gelmezsiniz olur biter. benim abim 8 yıl evli kaldı evine 2 defa gittim 1 er saat oturup kalktım. o gelirdi bana öyle görüşürdük. yani mecbur değilsiniz gelin hanımla görüşmeye de. bırakın ne halleri varsa görsünler.
Gitmem zaten , gördün mü mobilyamı derse de babama anneme beddua eden adamın evine gitmem diyeceğim.

sız hıç karısmayacaktınız ev mevzusuna....mısal bende evlenırken hem ucuz hemde guzel bı ev bulmuştu kaynanamlar gıttık baktık ben salonu kuçuk dıye begenmedım....ve tabıkı tutulmadı...ama ben begenmıyorum dıye arkamdan dedıkodu yapıldı neyse....gel zaman gıt zaman ben baska ev buldum evlendım ama pişman oldum kıra cok zorladı...bırakın pışman olacaklarsa olsunlar...onların hayatı....yasayıp görsunler.....ayrıca klozet dedıgın nedırkı ya 100-150tlye takıyorlar sadece bunu dert ettıyse sorun degılkı
Söyleyiş tarzı da önemlidir canım , babamı o kadar üzdüler ki kendileri söyleyemiyorlar artık . Babasına aratıyorlar. Pahalı tutsak siz ödeyeceksiniz der. Her şekilde babam suçlanacak yani.

Yapsın kendileri düğünlerini,evlensinler borç ödesinler de görsünler dünya kaç bucak. Hem eşya düğün hazır ayaklarına gelecek hem de trip atacaklar. Neymiş efendim klozet yokmuş,klozeti olan evi kendileri bulsun, karışmayın hiç. Allah razı olsun diyeceği yerde,beddua yağdırıyor. Biz evlendik düğünü kendimiz yaptık bi tarafımız çıktı borc ödeyene kadar. Azcık kıymet bilinse keşke.
Keşkeee , bu duruma getiren hep abim..

Umarım bir an önce bitsin. Ucuz mu nasıl buluyorlarsa bulsunlar. Bulamayınca yine babama yapmıyorsun diye söyleniyor bıktı artık. Günah keçisi olarak görüyor abim babamı. Kıskanıyor olabilir , ama bize gelmesini engelleyemez arkadaşımın. Ona gitmez zaten .
bencede bırakın kendisi bulsun nasılsa kirasını kendi ödemeyecek mi sonradan boşuna kafası ağrımasın babanızın şekerim günah keçisi değil de kız ya da ailesi dolduruyordur eskiden böyle değildi diyorsun

bencede bırakın kendisi bulsun nasılsa kirasını kendi ödemeyecek mi sonradan boşuna kafası ağrımasın babanızın şekerim günah keçisi değil de kız ya da ailesi dolduruyordur eskiden böyle değildi diyorsun
Bilemiyorum artık kim dolduruyor, babamı hasta edecekler ondan korkuyorum artık.

Bilemiyorum artık kim dolduruyor, babamı hasta edecekler ondan korkuyorum artık.
allah allah abiniz buldum delisi mi olmuş ne olmuş anlamadım ki :eek: aileniz de fazla yüz veriyor abinize neden bırakmıyorlar başının çaresine baksın istediği evi bulsun otursun karışmasınlar madem öyle o_O

gelin de az değil galiba :110:

İşte o zaman evlendirmeyecek babanız kısaca "terbiyesiz" olan abinizi

Gücü neye yetiyorsa onu alır mobilya almaz da çekyat alır ne yaparsa yapsın.

Bu oğlanları şımartan aile vakalarının sonu kötü.

Ama ev konusunda da yine kız haklı diyorum; kirası ne ise ne, o zaman git kızım bir bak beğenirsen tutalım bile denmemiş; nerdeyse gerdek gecesi evini görecekmiş kız.

Bir de abin ve gelin hanım ne istiyorsa arar bulur; kirayı da o ödeyecek; bulamazsa da kendi bilirdi; bırakın şu evlilik çağına gelen insanların her işinin ardından koşmayı artık.

Anan baban oğullarına işte kapı orda sapı diyecekler; kendisi bilir; beğenmezse her şeyi kendi yapsın; ama kıymetli oğullarından vaz geçemezler; zira şımartılmış erkek çocuk vakası bu.

Sana gelince de üzme canını; onlar oğulları ile halletsin; karışma; görüşme mümkünse konuşma bile.
Kiralık ev zor bulunuyor (ucuz olmasa da sorun çıkarırdı), abim tutulmuyor diye de arıza çıkarttı. Onlarda tuttular hep görüşüyorlar gidip getirebilirdi. Beddua edilecek değil eli ayağı öpülesi insanlar annem ve babam. Ne zorluklarla büyüttüler , bunları hak etmiyorlar.

allah allah abiniz buldum delisi mi olmuş ne olmuş anlamadım ki :eek: aileniz de fazla yüz veriyor abinize neden bırakmıyorlar başının çaresine baksın istediği evi bulsun otursun karışmasınlar madem öyle o_O

gelin de az değil galiba :110:
Annem ve babam konuşmuyorlar neler yapmadı ki. Yine de evlendirelim diyorlar. Arkadaşıma bari karışmasın. Bir şey desem görümce olacak yine adım.

ama takıldığım nokta şu bir evlat nasıl anne babasına hakaret ve beddua edebilir olaylar bu boyuta nasıl gelir ve anne baba o evlat için neden uğraşır daha ?
Bilemiyorum , bizde aynı annenin babanın evladıyız. Ki nişanlısından çok abimde asıl problem . Annem öyle kırıldı ki bana köpek diyor diye. Anneye köpek denir mi ? Abim lösemiydi küçükken annem gece soluğunu dinlerdim diye ağladı. Bunlar için mi yaptım diye.

X