Annem sözlümle bizi ayırmaya çalışıyor

Nedir bu mevki makama böyle anlam yüklemeler hiç anlayamıyorum. Karşılıklı sevgi be değer olduğu müddetçe ister işsiz olsun ne fark eder. Bence annen senin evlenip yanından gitmeni istemediği için öyle davranıyor

Ne saçmalıyorsunuz 26 yaşındayım bir mesleğim var ikinci üniversitemi okuyorum. 18 yaşında muamelesi yapmayın benim yaşadığım hayatın 1 dakikasını yaşamadınız
26 yaşında ergenlik devam ediyor muydu? Zaman değişmiş demek ki, size iyi uykular.

Psikolojik durumunun iyi olduğunu düşünmüyorum. Benim annemle çok benzerler ama seninki biraz daha hastası. Ben evdeyken sürekli sinir krizi geçiren bir kızdım, annem yüzünden. Atandım başka şehre gittim annemin bana tavrı değişti, el oldum uzak oldum ya. Çünkü o el iyisidir. Memlekete gidince en fazla 4 gün sonra fabrika ayarlarına dönüyor been de seninle zaman geçirmemiz son kullanma tarihi doldu diyorum. Annemin narsist ve aşırı mükemmelliyetçi olduğunu düşünüyorum. Çareyi daha az iletişim kurmakta buldum. Senin okurken bunu nasıl yapacağını bilmiyorum.

Kesinlikle annenizden de dinlemek lazim. Mantıklı gelmedi sizinde soylediginiz çoğu şey? Polis ile memur neden yakismasin muhtemelen baska birsey anlatmak istiyor burda. Veya uni son sinif ogrencisi kizinin direkt evlenmemesi istemesi de gayet makul ise girsin calissin kazansin gezsin parasini harcasin ister. Yani aşık misiniz gozunuze perde inmiste gercekleri goremiyor olabilirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…