- 4 Şubat 2025
- 14
- -6
- 1
- 25
- Konu Sahibi dertliderbeder
-
Hayır kendim istedim yıllardır istiyordum annemden dolayı yapamıyordum.Sozlunuz yuzunden mi ortundunuz?
Haci olmus bir anne ne diye örtünmenizden rahatsiz oldu ki o zaman? Cok ilginc anneniz ortunmenizi samimi bulmuyor galiba.Hayır kendim istedim yıllardır istiyordum annemden dolayı yapamıyordum.
Çok zor bir durum, anneniz sağlıklı biri değil. Okulu da bitirmek zorundasınız, kendi şehrinizde okumuyorsanız okula dönünce nefes alırsınız ama okula evden gelip gidiyorsanız çok sabra ihtiyacınız var. Şiddet uyguluyor olması ayrı felaket, tutsanıza elini kolunu yetişkin bir insansınızMerhabalar hanımlar çok doluyum konuya nereden başlayım bilmiyorum. 26 yaşında ailesiyle yaşayan üniversite son sınıf öğrencisiyim. 8 aylık bir ilişkim var ama ailem özellikle de annem ilk günden beri bizi ayırmaya çalışıyor. Ya sözlümün fiziksel özelliklerini beğenmiyor sürekli bir taraflarına kusur buluyor ya da mesleğinden dolayı bu adam seni ne yapsın diye sürekli laf çarpıtıyor. Kendisi polis memuru bende ilk ve acil yardım son sınıf öğrencisiyim üniversitem bitince atanıp çalışmak istiyorum. Hani benim mesleğim de kötü bir meslek değil. Sözlümü benim yanıma yakıştıramaması konusuna gelince de bende öyle dünya güzeli biri değilim minyon tipli esmer tesettürlü bir genç kızım. Diyor polis adam seni ne yapsın yahu bir anne bunu der mi iki lafından biri de seni bırakır bu adam. Yarın ne olacağını Allah'tan başka kimse bilemez. Sözlüm bey de öyle züppe biri değil namazında niyazında birisi. Ailesi de kendisi de mütevazi insanlar. Hatta şöyle söyleyim ben sözlümle tanışmadan önce açık bir kadındım daha sonradan tesettüre girdim. Ama annem buna da karşı sürekli ne biçim olmuşsun açıkken daha güzeldin açıl saçıl gez diyor sürekli ama sürekli açıl diye darlayıp duruyor. Üstelik annem haca gitmiş bir kadın. Bana böyle demesine anlam veremiyorum. Sözlümle ne zaman buluşsam ya babamı dolduruyor benim üzerime salıyor ya da kavga çıkarıp bana fiziksel şiddet uygulamaya başlıyor. Artık dayanacak gücüm kalmadı sırf bir şeyleri kırmadan dökmeden yapayım diye sesimi çıkarmıyorum ama artık tahammülüm kalmadı. Hergün hakaret hergün üzerime saldırmalar diyorum ki hastaysan doktora görün uzak dur benden kendinden tiksindiriyorsun ama hala aynısını yapmaya devam ediyor. Ne yapayım kızlar Allah rızası için bana akıl verin. Bu evden de annemden de kurtulmak istiyorum. Hiçbir şekilde görüşmek istemiyorum
Hacca babam götürdü yeni kapandı daha o da hacca gittiği için. Annem beni kimseye layık görmüyor ki sürekli bir taraflarıma kusur buluyor. Maalesef hep böyleydi.Haci olmus bir anne ne diye örtünmenizden rahatsiz oldu ki o zaman? Cok ilginc anneniz ortunmenizi samimi bulmuyor galiba.
Buradaki polis esi vakalarini okuyup oyle devam edin bence yolunuza, yani anneninizin bir polisi asiri derecede ust makammis gibi degerlendirmesi, sizi ona layik gormemesi vs oldukca ilginc.
Hep mi boyleydi?
Kendi şehrinde okuyorum maalesef. Elini kolunu tutuyorum ama bu sefer de bana vuruyorsun diye bağırıyor kendini duvarlara çarpıyor kafasına bir şeylerle vuruyor. Geçen gün bileklerimi parmaklarının arasına alıp tırnaklamaya başladı can havliyle ittim akşam geldi babama kızın beni dövüyor dedi.Çok zor bir durum, anneniz sağlıklı biri değil. Okulu da bitirmek zorundasınız, kendi şehrinizde okumuyorsanız okula dönünce nefes alırsınız ama okula evden gelip gidiyorsanız çok sabra ihtiyacınız var. Şiddet uyguluyor olması ayrı felaket, tutsanıza elini kolunu yetişkin bir insansınız
Annen bildiğin hasta, manyak demek isterdim ama dilim varmadı. Çok sabra ihtiyacın var.Kendi şehrinde okuyorum maalesef. Elini kolunu tutuyorum ama bu sefer de bana vuruyorsun diye bağırıyor kendini duvarlara çarpıyor kafasına bir şeylerle vuruyor. Geçen gün bileklerimi parmaklarının arasına alıp tırnaklamaya başladı can havliyle ittim akşam geldi babama kızın beni dövüyor dedi.
Adamı değil kendi kızını beğenmiyor kadınTam olarak niye istemediğini anlayamadım. Mesleği var, ailesi ve kendisi düzgün anlattığınız kadarıyla. Istememe sebebi nedir?
Evlenip ne yapacakmışım evliliği güzel bir şey sanıyormuşum. Atanıp aileme para yedirmem gerekiyormuş.Tam olarak niye istemediğini anlayamadım. Mesleği var, ailesi ve kendisi düzgün anlattığınız kadarıyla. Istememe sebebi nedir?
Sözlümü de beğenmiyor kiAdamı değil kendi kızını beğenmiyor kadın
Konu sahibini yani kebdi kızını adama yakıştıramıyor diye anladım ben. Hastalıklı bir düşünce yapısıTam olarak niye istemediğini anlayamadım. Mesleği var, ailesi ve kendisi düzgün anlattığınız kadarıyla. Istememe sebebi nedir?
Bunu söylemek için doktor olmaya gerek yok anneniz hasta. Ne yapabilirsiniz bilmiyorum ama tedavi olması şart ve maalesef çok üzücü ama bazı anneler kızlarını kıskanıyor annenizin sizi bu kadar aşağılamasında sanki biraz bu da varMerhabalar hanımlar çok doluyum konuya nereden başlayım bilmiyorum. 26 yaşında ailesiyle yaşayan üniversite son sınıf öğrencisiyim. 8 aylık bir ilişkim var ama ailem özellikle de annem ilk günden beri bizi ayırmaya çalışıyor. Ya sözlümün fiziksel özelliklerini beğenmiyor sürekli bir taraflarına kusur buluyor ya da mesleğinden dolayı bu adam seni ne yapsın diye sürekli laf çarpıtıyor. Kendisi polis memuru bende ilk ve acil yardım son sınıf öğrencisiyim üniversitem bitince atanıp çalışmak istiyorum. Hani benim mesleğim de kötü bir meslek değil. Sözlümü benim yanıma yakıştıramaması konusuna gelince de bende öyle dünya güzeli biri değilim minyon tipli esmer tesettürlü bir genç kızım. Diyor polis adam seni ne yapsın yahu bir anne bunu der mi iki lafından biri de seni bırakır bu adam. Yarın ne olacağını Allah'tan başka kimse bilemez. Sözlüm bey de öyle züppe biri değil namazında niyazında birisi. Ailesi de kendisi de mütevazi insanlar. Hatta şöyle söyleyim ben sözlümle tanışmadan önce açık bir kadındım daha sonradan tesettüre girdim. Ama annem buna da karşı sürekli ne biçim olmuşsun açıkken daha güzeldin açıl saçıl gez diyor sürekli ama sürekli açıl diye darlayıp duruyor. Üstelik annem haca gitmiş bir kadın. Bana böyle demesine anlam veremiyorum. Sözlümle ne zaman buluşsam ya babamı dolduruyor benim üzerime salıyor ya da kavga çıkarıp bana fiziksel şiddet uygulamaya başlıyor. Artık dayanacak gücüm kalmadı sırf bir şeyleri kırmadan dökmeden yapayım diye sesimi çıkarmıyorum ama artık tahammülüm kalmadı. Hergün hakaret hergün üzerime saldırmalar diyorum ki hastaysan doktora görün uzak dur benden kendinden tiksindiriyorsun ama hala aynısını yapmaya devam ediyor. Ne yapayım kızlar Allah rızası için bana akıl verin. Bu evden de annemden de kurtulmak istiyorum. Hiçbir şekilde görüşmek istemiyorum
Şuan sadece evlenme teklifi etti nişan için okulun bitmesini bekliyoruzAnnenin acilen tedavi olması gerekiyor ama tedavi olmaya ikna olmaz gibi. Sen sakın annem yolumuza taş koyuyor diye gaza gelerek ciddi olma işlemlerini hızlandırma. İlişkinden emin olmadan sakın ilerisi için adım atma.
Annenizin kesinlikle tedavi alması gerekiyor Allah size sabır versin çekilecek gibi değil ama bazen ailemizin içinden anne baba kardeş vs ile sınanabiliyoruz maalesef . Sizi çok iyi anlıyorum çok zor bi durum inşallah evliliğinizde mutlu olursunuzMerhabalar hanımlar çok doluyum konuya nereden başlayım bilmiyorum. 26 yaşında ailesiyle yaşayan üniversite son sınıf öğrencisiyim. 8 aylık bir ilişkim var ama ailem özellikle de annem ilk günden beri bizi ayırmaya çalışıyor. Ya sözlümün fiziksel özelliklerini beğenmiyor sürekli bir taraflarına kusur buluyor ya da mesleğinden dolayı bu adam seni ne yapsın diye sürekli laf çarpıtıyor. Kendisi polis memuru bende ilk ve acil yardım son sınıf öğrencisiyim üniversitem bitince atanıp çalışmak istiyorum. Hani benim mesleğim de kötü bir meslek değil. Sözlümü benim yanıma yakıştıramaması konusuna gelince de bende öyle dünya güzeli biri değilim minyon tipli esmer tesettürlü bir genç kızım. Diyor polis adam seni ne yapsın yahu bir anne bunu der mi iki lafından biri de seni bırakır bu adam. Yarın ne olacağını Allah'tan başka kimse bilemez. Sözlüm bey de öyle züppe biri değil namazında niyazında birisi. Ailesi de kendisi de mütevazi insanlar. Hatta şöyle söyleyim ben sözlümle tanışmadan önce açık bir kadındım daha sonradan tesettüre girdim. Ama annem buna da karşı sürekli ne biçim olmuşsun açıkken daha güzeldin açıl saçıl gez diyor sürekli ama sürekli açıl diye darlayıp duruyor. Üstelik annem haca gitmiş bir kadın. Bana böyle demesine anlam veremiyorum. Sözlümle ne zaman buluşsam ya babamı dolduruyor benim üzerime salıyor ya da kavga çıkarıp bana fiziksel şiddet uygulamaya başlıyor. Artık dayanacak gücüm kalmadı sırf bir şeyleri kırmadan dökmeden yapayım diye sesimi çıkarmıyorum ama artık tahammülüm kalmadı. Hergün hakaret hergün üzerime saldırmalar diyorum ki hastaysan doktora görün uzak dur benden kendinden tiksindiriyorsun ama hala aynısını yapmaya devam ediyor. Ne yapayım kızlar Allah rızası için bana akıl verin. Bu evden de annemden de kurtulmak istiyorum. Hiçbir şekilde görüşmek istemiyorum
Başka kardeşiniz var mı ? Onlarada aynı muameleyi yaptı mı eğer ablanız falan varsa onlar konuşsun yada aile büyüğünüzden destek alın . Anneniz sizi dinlemez . Bence de tedavi olması gerekiyorŞuan sadece evlenme teklifi etti nişan için okulun bitmesini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?