- 17 Aralık 2015
- 26.681
- 48.653
- 598
- Konu Sahibi dertliderbeder
-
Bir daha sizi dovmeye kalkarsa daep raporu alip ele gune rezil edin.Evlenip ne yapacakmışım evliliği güzel bir şey sanıyormuşum. Atanıp aileme para yedirmem gerekiyormuş.
Bunu söylemek için doktor olmaya gerek yok anneniz hasta. Ne yapabilirsiniz bilmiyorum ama tedavi olması şart ve maalesef çok üzücü ama bazı anneler kızlarını kıskanıyor annenizin sizi bu kadar aşağılamasında sanki biraz b
Öncelikle sevgilim değil sözlüm hanımefendi. Okuduğum bölüm benim ikinci üniversitem. Daha önce de kapandım annem yüzünden açıldım. Oturmuş bir mesleğim de var meslek değiştirmek isteme kararım tamamen benim fikrindir istesem okumayabilirim deOncelikle sozlunuz degil, sevgiliniz. Bu kadar siddetle karsi cikip sizi elestirmesinin altinda, henuz okulu bitirmemeniz, oturmus bir mesleginizin olmamasi, sevgilinizin baskisiyla kapandiginizi dusunmesi yatiyor olabilir. Baska hicbir mantikli aciklamasi yok anneniz ruh hastasi degilse tabi.
Daha önce abim darp etti darp raporu aldım şikayetçi oldum hiçbir şey olmadı. Aynısını anneme yapsam yine hiçbir şey olmayacak büyük ihtimalleBir daha sizi dovmeye kalkarsa daep raporu alip ele gune rezil edin.
Aha annemin hacılığı bu kadar diyip
Babam da annemden pek farklı değil o da evlenmemi istemiyor atanıp para kazanmam lazımmışAnnenle muhattap olma psikolojisi normal degil, dimdirekt babanla konus bence.
Adam haklı, önce çalışın sonra evlenin. Pembe hayallerden vazgeçin, sonra eşim bana para vermiyor diye konu açarsınız.Babam da annemden pek farklı değil o da evlenmemi istemiyor atanıp para kazanmam lazımmış
Ailenizin sizden atanıp para beklentisi olabilir.Bu arada annenizle babanızın ilişkisi nasıl? Birbirlerini severler mi ?yoksa kavga gürültü oluyor mu?(bu arada sözlünüze bu durumdan bahsetmeyin .)Merhabalar hanımlar çok doluyum konuya nereden başlayım bilmiyorum. 26 yaşında ailesiyle yaşayan üniversite son sınıf öğrencisiyim. 8 aylık bir ilişkim var ama ailem özellikle de annem ilk günden beri bizi ayırmaya çalışıyor. Ya sözlümün fiziksel özelliklerini beğenmiyor sürekli bir taraflarına kusur buluyor ya da mesleğinden dolayı bu adam seni ne yapsın diye sürekli laf çarpıtıyor. Kendisi polis memuru bende ilk ve acil yardım son sınıf öğrencisiyim üniversitem bitince atanıp çalışmak istiyorum. Hani benim mesleğim de kötü bir meslek değil. Sözlümü benim yanıma yakıştıramaması konusuna gelince de bende öyle dünya güzeli biri değilim minyon tipli esmer tesettürlü bir genç kızım. Diyor polis adam seni ne yapsın yahu bir anne bunu der mi iki lafından biri de seni bırakır bu adam. Yarın ne olacağını Allah'tan başka kimse bilemez. Sözlüm bey de öyle züppe biri değil namazında niyazında birisi. Ailesi de kendisi de mütevazi insanlar. Hatta şöyle söyleyim ben sözlümle tanışmadan önce açık bir kadındım daha sonradan tesettüre girdim. Ama annem buna da karşı sürekli ne biçim olmuşsun açıkken daha güzeldin açıl saçıl gez diyor sürekli ama sürekli açıl diye darlayıp duruyor. Üstelik annem haca gitmiş bir kadın. Bana böyle demesine anlam veremiyorum. Sözlümle ne zaman buluşsam ya babamı dolduruyor benim üzerime salıyor ya da kavga çıkarıp bana fiziksel şiddet uygulamaya başlıyor. Artık dayanacak gücüm kalmadı sırf bir şeyleri kırmadan dökmeden yapayım diye sesimi çıkarmıyorum ama artık tahammülüm kalmadı. Hergün hakaret hergün üzerime saldırmalar diyorum ki hastaysan doktora görün uzak dur benden kendinden tiksindiriyorsun ama hala aynısını yapmaya devam ediyor. Ne yapayım kızlar Allah rızası için bana akıl verin. Bu evden de annemden de kurtulmak istiyorum. Hiçbir şekilde görüşmek istemiyorum
Ne saçmalıyorsunuz 26 yaşındayım bir mesleğim var ikinci üniversitemi okuyorum. 18 yaşında muamelesi yapmayın benim yaşadığım hayatın 1 dakikasını yaşamadınızAdam haklı, önce çalışın sonra evlenin. Pembe hayallerden vazgeçin, sonra eşim bana para vermiyor diye konu açarsınız.
Okul çok geçe kalmış aile mi engel oldu yine. Bir yaştan sonra çocuk çalışmıyorsa eve sığamıyor. Çalışsa da sığamıyor. Paramedik ataması da zor. Abimin eşi yıllarca denedi gardiyanlık vs denediği halde olmadı. En son dgs ile hemşirelik tamamladı atama bekliyor. Aile izin vermediyse nasıl söz o
İkinci üniversitem. Kendi aramızda yüzük taktık. İzin verip vermemeleri çok da umrumda değil bu saatten sonra 30 a merdiven dayadım. Paramedikten atamam olmazsa diğer mesleğimi yapacağımOkul çok geçe kalmış aile mi engel oldu yine. Bir yaştan sonra çocuk çalışmıyorsa eve sığamıyor. Çalışsa da sığamıyor. Paramedik ataması da zor. Abimin eşi yıllarca denedi gardiyanlık vs denediği halde olmadı. En son dgs ile hemşirelik tamamladı atama bekliyor. Aile izin vermediyse nasıl söz oldu
Ben kendimi bildim bileli anlaşamıyorlarAilenizin sizden atanıp para beklentisi olabilir.Bu arada annenizle babanızın ilişkisi nasıl? Birbirlerini severler mi ?yoksa kavga gürültü oluyor mu?(bu arada sözlünüze bu durumdan bahsetmeyin .)
Valla bir şey desem kötü olacak. Onu lisede yapanla dalga geçiyorduk. 26 yaşında akıl karı değil.İkinci üniversitem. Kendi aramızda yüzük taktık. İzin verip vermemeleri çok da umrumda değil bu saatten sonra 30 a merdiven dayadım. Paramedikten atamam olmazsa diğer mesleğimi yapacağım
Eskiden semra kaynana vardi. Pastane sozu diyordu sizin gibi kendi kendine yuzuk takanlara. Hayir madem kafaniza gore yuzuk takip sozlendiniz, o zaman sorun ne? Gidip kiyin nikahi evlenin zaten umrumda degil demissiniz. Biz ne yapabiliriz simdi?İkinci üniversitem. Kendi aramızda yüzük taktık. İzin verip vermemeleri çok da umrumda değil bu saatten sonra 30 a merdiven dayadım. Paramedikten atamam olmazsa diğer mesleğimi yapacağım
pastane yüzüğünün bir anlami yok ki.İkinci üniversitem. Kendi aramızda yüzük taktık. İzin verip vermemeleri çok da umrumda değil bu saatten sonra 30 a merdiven dayadım. Paramedikten atamam olmazsa diğer mesleğimi yapacağım
kendinizi bildiniz bileli de anneniz bu kadındır diye düşüniyorumBen kendimi bildim bileli anlaşamıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?