Ya hiç bu açıdan düşünmemiştim, tahmin edersiniz hayat tecrübem çok az ve yeni yeni görüyorum her şeyi. Çok mantıklı geldi bu düşünce ben biraz saf davranıyorum ozlelikle aileme karşı, dışarıda çok daha uyanığım galiba
evet burs alıyorum, bazen özel ders veriyorum, çok ufak meblağlar da olsa internet üstünden ders notu vs tarzı şeylerle kazanıyorum, bazen dövize çevirip artirdigim oldu vs yani kendi çarkımı çevirecek kadar anca aslında ama elimde tutmayı ve mantıklı harcamayı biliyorum daha doğrusu öğreniyorum. yani bir yılda telefon alacaktım çoğunu babamdan istedim üstünü ben tamamladım onun dışında para istememisimdjr diyebilirim. Kendileri birkaç kez gönderdi birşeyleri bahane ederek ben istemiyorum diye
Evet çok defa söyledim şunu yapmıştınız ben o yatak için günlerce ağladım siz abime aldınız bana eskisini verdiniz, pazarda gördüğüm kıyafete bile imrenirdim kızıp döveceksiniz diye soyleyemezdim, bayramlar burnumdan gelirdi bayramlarda tiksindim sizin yüzünden, o yüzden simdi bayramda değil sonrasında geliyorum bayramda dersim bile olmuyor yurtta oturuyorum dedim.
Biraz o zaman cahilligimize gelmiş felan diyorlar vicdan yapmış gibi davranıyorlar bak şimdi senin konumuna onun konumuna felan diyorlar , bu noktaya direk kendileri getirdiler sanıyorlar ben kaç gece uykusuz kaldım kaç gün gözüm kan canagina dondu gözüme buz tutarak ders çalıştım, bacağımda kolumda kırıklarla antrenman yaptım haberleri yok. Ama mesela telefonuma peşpeşe birkaç bildirim sesi gelse hemen oğulları birşey ima ediyor eline almaya çalışıyor bazen karşı cikiyoeum bazen engelliyorum tartışma çıkarıyorum nasıl hala böyle bir şeye cesaret edersin vs. Öyle durumlarda hala oğullarını savunuyorlar. Ama takmamaya çalışıyorum. Senede göreceğim max 1-2 ay, ileride o da olmayacak inşallah. kafa yapilarini bu kadar degistirebiliyorum...