Annem ilişkime karıştığı anda kavga çıkıyor!! :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Annene bayıldım....çünkü bende böyle bir anneyim.....kızını okutmuş yetiştirmiş bu zamanda kız yetiştirmek kolay mı sanıyorsunuz....nasıl okul zamanı titizlikle yetiştirdiyse şimdide evlilik zamanının geldiğii düşünüp endişeleniyor...ve kızının ilişkisini analiz etmesi için ona bazı taktikler vermeye çalışıyor.Eminim ki kerkek arkadaşıyla kavga ettirmek gibi bir niyeti asla yoktur.Bu arada annenin burcunu merak ettim.Ben tipik bir başağım da......

balıkbalık, bosver ne olacak, kavga ettırıp hepsıyle küstürüyor oyle bır alısmısım kı gecen gun baskası baskı yaptı gıttım gene cocuga patladım, sorunlu büyüdüm guzel mı burcun önemı varmı burda sıze de tebrıkler kı cocugunuz benım gıbı olack hanım duzgun ama sorunlu kötükedihüso

ayy ne kadar devrik cümleler kurmuşsun,hiç bişi anlamadım desem yeridir. kafamçokkarıştı

ama madem annen karışıyor,herseyı anlatma,aramız ıyı de kapat konuyu.ama tabı bazende akıl almak gerekıyor.ben cok ağladım annemın omzunda,off ne kötü zamanlardı onlar...:a015:

ben de cok agladım, en kötu zamanlarımda da yanımda oldu benım
hakkını yıyememe ama en guzel zamanlarımda da kötu olmasına da sebep oldu.
ama o da böyle ,degısmez ben de degısmem senağlama

ben de cok agladım, en kötu zamanlarımda da yanımda oldu benım
hakkını yıyememe ama en guzel zamanlarımda da kötu olmasına da sebep oldu.
ama o da böyle ,degısmez ben de degısmem senağlama

Ozamana aradaki dengeyı kurmak sana kalıyo canım,yapıcak bişey yok.Tek tavsıyem annenı üzmemendir.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…