• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ilişkime karıştığı anda kavga çıkıyor!! :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Annene bayıldım....çünkü bende böyle bir anneyim.....kızını okutmuş yetiştirmiş bu zamanda kız yetiştirmek kolay mı sanıyorsunuz....nasıl okul zamanı titizlikle yetiştirdiyse şimdide evlilik zamanının geldiğii düşünüp endişeleniyor...ve kızının ilişkisini analiz etmesi için ona bazı taktikler vermeye çalışıyor.Eminim ki kerkek arkadaşıyla kavga ettirmek gibi bir niyeti asla yoktur.Bu arada annenin burcunu merak ettim.Ben tipik bir başağım da......

Annene bayıldım....çünkü bende böyle bir anneyim.....kızını okutmuş yetiştirmiş bu zamanda kız yetiştirmek kolay mı sanıyorsunuz....nasıl okul zamanı titizlikle yetiştirdiyse şimdide evlilik zamanının geldiğii düşünüp endişeleniyor...ve kızının ilişkisini analiz etmesi için ona bazı taktikler vermeye çalışıyor.Eminim ki kerkek arkadaşıyla kavga ettirmek gibi bir niyeti asla yoktur.Bu arada annenin burcunu merak ettim.Ben tipik bir başağım da......

balıkbalık, bosver ne olacak, kavga ettırıp hepsıyle küstürüyor oyle bır alısmısım kı gecen gun baskası baskı yaptı gıttım gene cocuga patladım, sorunlu büyüdüm guzel mı burcun önemı varmı burda sıze de tebrıkler kı cocugunuz benım gıbı olack hanım duzgun ama sorunlu kötükedihüso

Annem benim ilişkilerime pek bir meraklı kızlar,

ilişkime karışıyor elini ayagını bacagını sokuyor bir laf söyluyor iki laf soyluyor ben çocuga gidip sormadım mı sordun mu diyor,
geçen gün dedim anne içine şeytan kaçmış gene dedim hımm haklısın kızım dedi sonra yine bir kaç şey deyip çocukla bizi birbirmize soktu,

:CüvCüv:
sonra dedi ki böyle böyle dedin mi, evet dedim anne dedim, (halbuki demedimİ)
oh olsun ona ne demekmiş benim kızıma böyle demek aa şuna bak hele bi evlensin ondan sonra böyle yapar diyor. Tamam evlenmemi istemesinde sorun yok ama bu kadar kavgayla olmaz,

-tatlicadiarzu-

ben ne yapıcam onu az dinliycem ama okadar zor ki,
önce soruyor, ben anlatıyorum üstü kapalı ya da açık, sonra başlıyor beynimi kemirmeye,
sonra kavga ettik bak anne senin yüzünden dediğimde de gelip aramızı düzeltmeye çalışıyor, e peki neden kavga ettirdin? ben bilmiyordum ki kızım bunun böyle olduğunu,
evet seviyomuş benim kızımı.

E peki anne neden canını okuyorsun kızının bu benim ilişkim allaşkına çocugu tavlayan beneim çıkan benim ama mahveden sensin,
gördük dedim bulduğn görücü adaylarını hepsi kel ve yaşlı, bu bana göre hoşuma da gidiyor sen böyle bulabilecek miydin hayır e ozaman neden bu çaban ?
:1ninca:
ama illa ki o güzel iri burnunu ilişkime daldırıp çıkarıcak sonra istediği gibi oyuncağı olucaz,
benim anne o zaman mutlu.

ben bu durumda ?...... nasıl karıştırtmayabilirim yorum yaparsanız hoşuma gidicek çünkü annem karıştığında ben de aa evet haklı galiba deyip annemin içine giren o şeytana uyuyorum. cin çık cin çık cin çık diye kazan kaynatıcam wallahi etrafında dönücem ne yapayım :) işin şakası durum bu kızlar.. öptüm hepinizi.

:kahve:

ayy ne kadar devrik cümleler kurmuşsun,hiç bişi anlamadım desem yeridir. kafamçokkarıştı

ama madem annen karışıyor,herseyı anlatma,aramız ıyı de kapat konuyu.ama tabı bazende akıl almak gerekıyor.ben cok ağladım annemın omzunda,off ne kötü zamanlardı onlar...:a015:

ayy ne kadar devrik cümleler kurmuşsun,hiç bişi anlamadım desem yeridir. kafamçokkarıştı

ama madem annen karışıyor,herseyı anlatma,aramız ıyı de kapat konuyu.ama tabı bazende akıl almak gerekıyor.ben cok ağladım annemın omzunda,off ne kötü zamanlardı onlar...:a015:

ben de cok agladım, en kötu zamanlarımda da yanımda oldu benım
hakkını yıyememe ama en guzel zamanlarımda da kötu olmasına da sebep oldu.
ama o da böyle ,degısmez ben de degısmem senağlama

ben de cok agladım, en kötu zamanlarımda da yanımda oldu benım
hakkını yıyememe ama en guzel zamanlarımda da kötu olmasına da sebep oldu.
ama o da böyle ,degısmez ben de degısmem senağlama

Ozamana aradaki dengeyı kurmak sana kalıyo canım,yapıcak bişey yok.Tek tavsıyem annenı üzmemendir.:1hug:

Back