Ne kızgınım ne mutluyum ne üzgünüm...

Aklini karistiran biri oldgunu dusunuyosanda sunu dene bi hikaye anlat ona ya haberde izledim adam sevgilisini birakmis dger kizda dolandirmis adam hem onu seven sevgilisinden olmus hemde dolandirilmis de ise yariyo:)

Aklini karistiran biri oldgunu dusunuyosanda sunu dene bi hikaye anlat ona ya haberde izledim adam sevgilisini birakmis dger kizda dolandirmis adam hem onu seven sevgilisinden olmus hemde dolandirilmis de ise yariyo:)

yok aklini karistiran biri oldugunu dusunmuyorum yoksa beni aramazdi konusmayada calismazdi yani..karaktersiz biri degil zaten dunden onceki ona benzer bi agir laf dedim hemen alinmis sadece o lafa bide

Tipik dengesiz köstebek erkeği türü. Alışkanlıktan ve tek başına kalma korkusu yüzünden gel-gitler yaşarlar. Genelde ayrılma döneminde hayatları sorunludur, kafalarına taktıkları bir şey vardır bu yüzden ayrılıktan daha çok ürkerler. Uygun anı bulduklarında ise ciuv. Sonra kadın kişisi sorar.. Evlenecektik, birden ayrıldı, 2 hafta sonra baktım başkasıyla ciddi düşünüyor.. Çok fazla belirti verirler bunlar, görmek isteyen gözlere tabi :)

Tipik dengesiz köstebek erkeği türü. Alışkanlıktan ve tek başına kalma korkusu yüzünden gel-gitler yaşarlar. Genelde ayrılma döneminde hayatları sorunludur, kafalarına taktıkları bir şey vardır bu yüzden ayrılıktan daha çok ürkerler. Uygun anı bulduklarında ise ciuv. Sonra kadın kişisi sorar.. Evlenecektik, birden ayrıldı, 2 hafta sonra baktım başkasıyla ciddi düşünüyor.. Çok fazla belirti verirler bunlar, görmek isteyen gözlere tabi :)

bu kararterden karaktere gore degisir bence.. beni o kadar kisa surede unutup baskasini dusunecegini sanmiyorum kendiside der kalbimde cok apayri yerin var dedi yani bilmiyorum zaman ne gostericek

:KK43: sinirlerimi cok bozdu,ben skypede sinirlendim bu cumlelerden sonra bende cevap verdim ard arda. bende agir bi laf soylerek skypeden ciktim sonra onun hesabindan girdim bana birsey yazmamis ve biraz zaman sonra beni aradi,konustuk yine oyle ,sen benden vazgectin bu geceki konusmalarindan bunu bana gosterdin sen dedi,Allah askina benimde sinirlerim gelmisti sakin dusunup mantikli bi sekilde yazamadim dedim Hatirliyomusun sen demistin asker psikoljisimidir bi sorunun oldugun bile asla sana sirtimi donmiycem ne olursa olsun kotu soz soylemiycem.. bende benim senden hemen vazgectigimimi dusunuyosun vazgecen insan ne telefonuna cikar ne skypeye umutlarla gelir muhattap olmazdim seninle,akln calisiyosa ne oldugunu senden daha cok aci cekiyorum emin ol. cunku hala soktayim. dedim o skypede dediklerin ne oyleydi o zaman dedi acikladim onuda. eger icinde gercek bi ask varsa benim nasil biri oldugumu bilirsin dedim baya boyle konustuk dun yanimda yaptiklarini unutamiyorum bi basit geldin gozume dedi nasil dusunursen dusun ben basit flan degilim gercekten seven biriyim anliyomusun sen beni dedim 4saat boyunca baya konustuk hatta dedimki senin beni baskasiyla aldattigini dusundum ama 1 sn icersinde hemen aklimdan attim o dusunceyi dedim benim nasil biri oldugumu biliyosun seni 2gun icersinde unutup hayatima devam etmedum senden bu resimi istedim farkindaysan yuzume saclarin gelmis sol kulagimda ellerin var facede profil yaptim facede zaten bisi yapmadim actim resimi koydum tekrar hesabi koydum dedi. ben facemi bile acmadim dedim.dunden beri hic uyumadim sakince konusuruz dedi bende tamam dedim saat zaten 5e gelmisti ben uyuyamadim yine :KK43:
Öff böyle senden ayrılıyorum ama bak zaten sende bana soğuk davranıyorsun, senden ayrılıyorum ama bak faceye ikimizin resmini koyuyorum,artık seni sevmiyorum ama sol kulagimda ellerinin olduğu resmimizi istiyorum,senden ayrılıyorum ama skype de neden bana soğuk yazıyorsun...türkçesi senden ayrılıyorum ama yinede benden başkasını sevme,elimin altında bulun:KK12:
Aklınca oyun oynuyor,onu ne kadar sevdiğini falan ölçüyor.bu tipleri tanıyorum, lise de çok oluyor bunlardan. Ama yok ben onu seviyorum,büyütürüm diyorsan kolay gelsin:emir_bebek:

Öff böyle senden ayrılıyorum ama bak zaten sende bana soğuk davranıyorsun, senden ayrılıyorum ama bak faceye ikimizin resmini koyuyorum,artık seni sevmiyorum ama sol kulagimda ellerinin olduğu resmimizi istiyorum,senden ayrılıyorum ama skype de neden bana soğuk yazıyorsun...türkçesi senden ayrılıyorum ama yinede benden başkasını sevme,elimin altında bulun:KK12:
Aklınca oyun oynuyor,onu ne kadar sevdiğini falan ölçüyor.bu tipleri tanıyorum, lise de çok oluyor bunlardan. Ama yok ben onu seviyorum,büyütürüm diyorsan kolay gelsin:emir_bebek:

bende zaten tepkimi koyuyorum sinirlendim altta kalmayip skypede birsuru sey dedim yine.. beni biliyor sonucta .oyle dusunce geldiyse aklina iste o zaman cok daha kotu kizarim ona :KK43:

bence bitir. kesin ve net. sen elinden geleni yaptın dimi bu ilişki için sonuçta. adam istemiyor seni yaa çok açık bu

bence bitir. kesin ve net. sen elinden geleni yaptın dimi bu ilişki için sonuçta. adam istemiyor seni yaa çok açık bu

beni istemese benim sesimi duymak icin bi bahane uydurup ariyor.. zaman ne gosterir..

cok cok zor..ya biz cok sacma bir sekilde ayrildik,beni seviyordu cokda caba gosteriyordu,dun bana sarilipdurdu agladigimda gozlerimi sildi bende uzuluyorum bak dedi..1 saat once beni aradi bana napiyosun dedi benimle konustu birsey olmamis gibi saskinligim kat be kat artiyor..oyle oldugunu dusunuyorum uzun bi suredir issiz ve askere gidicek , benide uzun zaman gormuyor hep ayni hep biktim dedi zaten ,zaman gostericek eger geri gelirse cok sert bi sekilde tavrimi koyacagim birdaha yapmaya cesaret edemiycek.. gelmezsede kendi kaybeder bu iliskiye yazik olur..
Erkekler genelde bunaldığında her şeyden uzaklaşmak ister sevdiğinden bile biz bayanlar öyle değiliz daha çok bağlanırız, daha çok yanlarında olmak isteriz,daha çok ilgi bekleriz. Aaay amaaaan dengesizler işte :KK14:

Erkekler genelde bunaldığında her şeyden uzaklaşmak ister sevdiğinden bile biz bayanlar öyle değiliz daha çok bağlanırız, daha çok yanlarında olmak isteriz,daha çok ilgi bekleriz. Aaay amaaaan dengesizler işte :KK14:

Evet biraz dengesizler, ama aklı başına gelir askerde zaten kendini çok yalnız hissedicek..

askerden gelince demedim ben, askere gittiği zaman kendinş boşlukta hissedicek farkına varıcak belkide,ve beni arıyabilir..

ben askerden gelınce dedın demedım zaten canım
askerden gelınce değişir onu soyledım aklında olsun

X