E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Yükseklisans bitirdiniz araştırma görevlisisiniz ve ilişkinizi annenizin laflarıyla ve onun verdiği akılla yürütüyorsunuz ne diyim....
Allah aşkına şu profilleri insanlar bizim hakkımızda yorum yapabilsin diye dolduruyoruz, ne olur doğru yazın profilinize...
Profilinde yükseklisans mezunu ve araştırma görevlisi yazan birinden bu cümleleri duymak çoook ama çok komik oluyor....
Bizler ordinalyus Prf . bile olsak annelerimizin gözünde çocuğuz...
Okul insana mesleki ve teknik bilgiler konusunda öğretim imkanı sağlar.
Ama annelerimiz tahsil durumları ne olursa olsun yaşanmışlıkları ve koruma içgüdüleri ile bize karşı zaafları sonucu nasihatlerde bulunmak isterler..Gayet doğaldır...Bunun komik bir tarafı olduğunu sanmıyorum..
Ben yüksek lisans mezunu bir insanım,hatta araştırma görevlisiyim anne..Bana sen nasihatte bulunamazsın mı demek gerekiyor ?:bbo:
Siz beni yanlış anlamışsınız, üniversite insanın kişiliğini tabii ki değiştirmez ama olgunlaştırır, hayat tecrübesi ve yaşanmışlık katar... Yüksek lisans mezunu biri en kötü 23 yaşındadır, 23 yaşında ve üniversite eğitimi almış, hele de üniversitede araştırma görevvlisi olabilmiş biri annesinin iki lafıyla sevgilisiyle kavga edip 3 lafıyla barışmaz...
Biz 40 yaşınada gelsek 50 yaşnada gelsek annelerimizin kuzularıyız, tabii ki fikirleri bizler için çok önemlidir, ben de annemn söylediği herşeye değerverir dinlerim, ama o ilişkiyi yaşayan bensem ilişkinin gidişatına annem değil ben karar veririm, kavga edilmesi gerekiyorsa kavga da ederim, barışılacaksa barışırım da.. Ama annem aaa hiç olurmu niye öyle yaptı, yapmasaydı dedi diye kavga etmem, aa seviyormuş kızımı yazııık dedi diye de barışmam...
Anlattığınız kadarıyla annenizin mantıklı bişey de söylemiyor, kendiniz söylemişiniz, içine şeytn giriyor, sevgilimi kötülüyor, onun yüzünden kavga ediyoruz diyorsun.....
ashemez pekı sımdı ben boyle yapmamam gerekıyor Turkıye standartlarına gore yuksek tahsıllı bır bayanın bunları yapmaması öngörülüyor dıye yapmayacak mıyım?
eee sonuç?
ben sonuç için konu açtım telhis koyup bu böyle olmaz mmm demeniz için değil
ayrıca bir hakaret etmişsiniz yazınızda bu ne kadar doğru? siz ne mezunusunuz kuzum, konusurken hakaret edebilecek bir tahsıl için ne okumamıs olmanız gerekiyor? doğru yerde mısınız sız söyleyın
Arkadaşın annesi kızına nasihat etmiyor, annenin içine şeytan giriyor çocuğu kötülüyor ve kızın kavga etmesine sebep oluyor, sonra şeytan çıkınca aa bu çocuk seni seviyo aslında kızım deyip barışmasına sebepoluyor....
Ben arkadaşın anlattığı olaylarda ne aklıbaşında mantıklı bir anne gördüm, nede aklı başında bir kız evlat...
Annemin içine şeytan kaçınca bana olmadık şeyler söylüyoa niye öyle yaptı niye böyle yaptı diye onun yüzünden kavga ediyorum sonra normale dönüyor kızım seni sevyormuş diyo barışıyoruz diyen 23 yaşında bir genç kızın aklı başında mantıkı davrandığını düşünemiyorum kusura bakmayın...Aynı şekilde annenin de bir kişi hakında durup durup olaylardan kendine vazife çıkartıp yok niye öyle yaptı niye böyle dedi diye kızını kışkırtıp kavga etmesne sebep olması, daha sonra da gene aynı kişi için kızım bu çocuk seni çok seviyor demesi bence hiç de manıklı bir davranış değil...
KUsura bakmayın, hayat bakış tarzımız ve mantık anlayışlarımız farklı herhalde, ben daha fazla yorum yapmıycam...
Bu cümlenin hakaret olduğunu da düşünmüyorum... Sadece biraz daha mantık diyorum....
Annemin içine şeytan kaçınca bana olmadık şeyler söylüyoa niye öyle yaptı niye böyle yaptı diye onun yüzünden kavga ediyorum sonra normale dönüyor kızım seni sevyormuş diyo barışıyoruz diyen 23 yaşında bir genç kızın aklı başında mantıkı davrandığını düşünemiyorum kusura bakmayınAnnemin içine şeytan kaçınca bana olmadık şeyler söylüyoa niye öyle yaptı niye böyle yaptı diye onun yüzünden kavga ediyorum sonra normale dönüyor kızım seni sevyormuş diyo barışıyoruz diyen 23 yaşında bir genç kızın aklı başında mantıkı davrandığını düşünemiyorum kusura bakmayın...Aynı şekilde annenin de bir kişi hakında durup durup olaylardan kendine vazife çıkartıp yok niye öyle yaptı niye böyle dedi diye kızını kışkırtıp kavga etmesne sebep olması, daha sonra da gene aynı kişi için kızım bu çocuk seni çok seviyor demesi bence hiç de manıklı bir davranış değil...
KUsura bakmayın, hayat bakış tarzımız ve mantık anlayışlarımız farklı herhalde, ben daha fazla yorum yapmıycam...
Bu cümlenin hakaret olduğunu da düşünmüyorum... Sadece biraz daha mantık diyorum....
Ben annesinin içine gerçekten şeytan kaçtığını zannettiğini düşünmedim zaten....
Mantıklı olmayan annesinin bir lafıyla kavga edip bir lafıyla barışması
Mantıklı olmayan annenin aynı çocuğu bir kötüleyip bir yok yk seviyor seni bu çocuk demesi...
Annemin içine şeytan kaçınca bana olmadık şeyler söylüyoa niye öyle yaptı niye böyle yaptı diye onun yüzünden kavga ediyorum sonra normale dönüyor kızım seni sevyormuş diyo barışıyoruz diyen 23 yaşında bir genç kızın aklı başında mantıkı davrandığını düşünemiyorum kusura bakmayın...Aynı şekilde annenin de bir kişi hakında durup durup olaylardan kendine vazife çıkartıp yok niye öyle yaptı niye böyle dedi diye kızını kışkırtıp kavga etmesne sebep olması, daha sonra da gene aynı kişi için kızım bu çocuk seni çok seviyor demesi bence hiç de manıklı bir davranış değil...
Ben annesinin içine gerçekten şeytan kaçtığını zannettiğini düşünmedim zaten....
Mantıklı olmayan annesinin bir lafıyla kavga edip bir lafıyla barışması
Mantıklı olmayan annenin aynı çocuğu bir kötüleyip bir yok yk seviyor seni bu çocuk demesi...
iyide kolonya esprili bir anlatım tercih etmiş. siz varsa arkadaşa yardımcı olacak bir yorumunuz yapın ama hakarete vardırmayın.. konu arkadaşın üslubu değil, annesinin ilişkisine müdahelesi ve bunun sonucunda arkadaşın sağlıklı bir ilişki yaşayamıyor olması..anladınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?