Ne kızgınım ne mutluyum ne üzgünüm...

sebebi yok diyip gittiğine göre geçici hevesllere kapılmış sevgilin. muhtemelen başkasından hoşlanıyor aslında o öyle sanıyor. birkaç ay sonra pişman olup geri gelecek ama ben senin yerinde olsam affetmezdim. tabi o zaman ne hissedersin bilemem

beni bu çocuk sinirden öldürecek yemin ediyorum. Şimdi aradı skypeye gelsene musaitsen dedi bende soğuk davranarak iyi bekle dedim. 5 dk sonra girdim skypeye işte bana dediki , kucağına doğru uzandığım bir resim vardı onu atsana dedi bende neden dedim ,lazım dedi bende iyi. dedim resimi attım Resimler gidince teşekkürler dedi bende bişi değil dedim,hiçbirşey olmamış gibi benden resim istemene şaşırıyorum şaka gibisin dedim özür dilerim çok zahmet ettirdim dedi bende özür dileme benden dedim.eğer seni aramam birşey istememi istemiyosan güzelce belirt,şaka gibi olmak istemiyorum,düşman olmadığımızı söylemiştin,o yüzden birşey istemekten çekinmedim,rahatsız ettiysem gene özür dilerim,bir daha olmayacağına emin olabilirsin dedi evet düşman değiliz biliyorum her neyse,ben kağıdı teslim edince haber veririm dedim tamam sonrada konuşmıyalım dedi bende öyle olucak zaten dedim. evet dedi bende tamamdır dedim ne diyim sizce buna hala çevrimiçi bekliyo öyle

sana bıttı dıyor guvenmıyorum dıyor sonra bır de resım ıstıyor lazım dıyor
yanı ne ıstese yapan kız goruyor senı ne munasebet
düşünsene bır zamanlar ne hevesle cekındıgınız fotoyu suan ne yapmak ıcın ıstedıgını bıle bılmıyorsun

tuhaf degıl mı
her zaman soylerım ve uygularım eğer ki biri bana bitti dedi
aman kendı kaybeder saf der gecerım
lutfen oyle yap acın taze dıye ıcın yanıyo bellı kı dengesızlık te var
lütfen kendını sev at onu hayatından
çok pişman olursun bak yazık kalbıne arkadaş

Hiç birşey yazma,ona en güzel cevap budur.
:KK43: sinirlerimi cok bozdu,ben skypede sinirlendim bu cumlelerden sonra bende cevap verdim ard arda. bende agir bi laf soylerek skypeden ciktim sonra onun hesabindan girdim bana birsey yazmamis ve biraz zaman sonra beni aradi,konustuk yine oyle ,sen benden vazgectin bu geceki konusmalarindan bunu bana gosterdin sen dedi,Allah askina benimde sinirlerim gelmisti sakin dusunup mantikli bi sekilde yazamadim dedim Hatirliyomusun sen demistin asker psikoljisimidir bi sorunun oldugun bile asla sana sirtimi donmiycem ne olursa olsun kotu soz soylemiycem.. bende benim senden hemen vazgectigimimi dusunuyosun vazgecen insan ne telefonuna cikar ne skypeye umutlarla gelir muhattap olmazdim seninle,akln calisiyosa ne oldugunu senden daha cok aci cekiyorum emin ol. cunku hala soktayim. dedim o skypede dediklerin ne oyleydi o zaman dedi acikladim onuda. eger icinde gercek bi ask varsa benim nasil biri oldugumu bilirsin dedim baya boyle konustuk dun yanimda yaptiklarini unutamiyorum bi basit geldin gozume dedi nasil dusunursen dusun ben basit flan degilim gercekten seven biriyim anliyomusun sen beni dedim 4saat boyunca baya konustuk hatta dedimki senin beni baskasiyla aldattigini dusundum ama 1 sn icersinde hemen aklimdan attim o dusunceyi dedim benim nasil biri oldugumu biliyosun seni 2gun icersinde unutup hayatima devam etmedum senden bu resimi istedim farkindaysan yuzume saclarin gelmis sol kulagimda ellerin var facede profil yaptim facede zaten bisi yapmadim actim resimi koydum tekrar hesabi koydum dedi. ben facemi bile acmadim dedim.dunden beri hic uyumadim sakince konusuruz dedi bende tamam dedim saat zaten 5e gelmisti ben uyuyamadim yine :KK43:

çok mantıklı çok güzel yazmıssınız zamanla anlar ınsallah
herkes dertlı yanı
hem zaten cogu erkek boyle acındırır yok uzulme der sarılır eder ımkanım yok der
zavallı kız ımkanı yok maddıyatı yok deyıp en ufak hareketın-yle avunur sarılmak gıbı
ama her nolduysa yenı bır sevgılı bulur o kısı
durumu zor olan adam sankı yenısıne yetebılıcek
bırakılan kız da her zaman kedı ciğer mısalı hevesıyle kalır
etrafta ornegı cok

bizimki biten iliski gibi degil anlayamiyorum hala konusuyoruz konusma cabasindayiz itiraf etti zaten seni bahanelerle arayip sesini duymaya calisiyorum flan dedi birsey diyemiyecegim :KK43:

sebebi yok diyip gittiğine göre geçici hevesllere kapılmış sevgilin. muhtemelen başkasından hoşlanıyor aslında o öyle sanıyor. birkaç ay sonra pişman olup geri gelecek ama ben senin yerinde olsam affetmezdim. tabi o zaman ne hissedersin bilemem

dedigim gibi baskasi olmadigini soyledi ben karaktersiz biri degilim senden baska kizla goz goze gelmedim bile dedi.. sakince tekrar konusucaz benden kopamadigini gordum zaten dun gece .. yumusar gibi oldugunda direk tavrimi koyucam

Ay bizde boleydik yaaaa oda kursa gtti ben uniye sonra ne mi oldu

evlendik ve bi oglumuz var tabi cok fedakarlik ettol ben unoyi biraktim onun pesindem gottim oda benim elimi asla birakmadi sen bakma kimseye ikinizin arasinda olanlari sen bilirsin o yuzden bekle sabret kaderinse zaten birakamaz seviyosanda birakma zaten erkekler guvem ister ver guveni yeter

Ya bizde boleydil o simdi seni seviyosa herseyi dusunuyo iste askere gtcek sen burda o orda bu is yurunez diyo kendi kendine sende sinava gircen galiba uni icin ondan orda baskaskni bulursun onu birakirsin diye dusunuyo

Ay bizde boleydik yaaaa oda kursa gtti ben uniye sonra ne mi oldu

evlendik ve bi oglumuz var tabi cok fedakarlik ettol ben unoyi biraktim onun pesindem gottim oda benim elimi asla birakmadi sen bakma kimseye ikinizin arasinda olanlari sen bilirsin o yuzden bekle sabret kaderinse zaten birakamaz seviyosanda birakma zaten erkekler guvem ister ver guveni yeter

o kadar sey yasadiktan sonra evlilikle sonuclandirmissiniz ne guzel.. umarim akli basinagelir durumun farkina varir.. ben zaten dun gece vazgecemedigimi soyledim uykusuzum uzgunum saskinim dedim baya birseyler dedim.o guveni sarsicak cok buyuk birseyde yapmadim,ne yapabilirim sizce ? ben bilemedim kac saat gecmesine ragmen..

öyle bi zamanda ararki hemde, sen tam unutursun, o çıkar karşına..bence altında bişeyler var ayrılmasının ama her ne olursa olsun, gitmeyi tercih etti. ve şuna o kadar inanıyorumki.. Olmadıysa daha iyisi olacağı için olmadı. sevgi herşey değil,heleki tek başına..Güçlü ol daha sosyal ol, evde yalnız kalma daha çabuk atlatırsın..Allah kolaylık versin..

Ya bizde boleydil o simdi seni seviyosa herseyi dusunuyo iste askere gtcek sen burda o orda bu is yurunez diyo kendi kendine sende sinava gircen galiba uni icin ondan orda baskaskni bulursun onu birakirsin diye dusunuyo

evet herseyi dusundugunu gosterdi zaten bana,benim nasil biri oldugumu biliyor senaskere gidince ben hep bekliycem seni telefonda aramani bekliycem mektular gondericem vs vs. destegimi esirgemedim ondan .. ama sibirlenince biraz agir laf ettim senin o laflarini kaldiramiyorum dedi benim icinde oyle dedim ,baskasini bulacagimi aklinda sacma dusuncrleri atmasi icin ne yapabilirim zaten ben ildeyimo ilcede onada dedim ben persembe gunu ilin disinda olucam 4-5gun sadece dedim nereye gitceksin dedi bende acikladim hem bi doktorum cagirdi beni ordan tedavi olmam icin bunuda soyledim ona,biraz bozuldu oda bende 2gun sonra ilcenin disinda oraya gidicem dedi oyle yani :KK43:

öyle bi zamanda ararki hemde, sen tam unutursun, o çıkar karşına..bence altında bişeyler var ayrılmasının ama her ne olursa olsun, gitmeyi tercih etti. ve şuna o kadar inanıyorumki.. Olmadıysa daha iyisi olacağı için olmadı. sevgi herşey değil,heleki tek başına..Güçlü ol daha sosyal ol, evde yalnız kalma daha çabuk atlatırsın..Allah kolaylık versin..

ya saka gibi ama biz ayrilamadik bile hani dunden onceki gunu o yasadigimiz kotu seyler biri biraz yaraladi oda uzgun ve benimle konusmaya calisiyor anlayamadim yani.. zaman ne gostericek dedim ve beni cok uzen bile laf etti ,ben senin o gun gozyaslarini sildim ama sen benim kalbimdeki kiriklari aldinmi hic dedi sustum.

Valla benimkiler evlenmemi istemiyodu zorla kabul ettirdim ailemin karsisinfa durdum evlenmek icin sonra esim kursa gtti kavgaliydik barismak ve hemen evlenmek icin yanina gttim baristik nikah kiydik dgun falsn yapmadan bunu yapamazsan basit seyler yap ara surpriz yap mesrla askere gidince onun yanina gt ziyaret et ailesini o gitsede birakma ziyaret et ara sor yanlis anlama ama bizim tel hic kapanmaz utusakta tuvalete grsek bakkalada gtsek tel acik olutdu yani evlenilecek kadin gbi dsvran yemek yap ona gotur onun icin yaptugi sole evlenince daha iyilerini yiceksinde sozlerinlese belli et

Valla benimkiler evlenmemi istemiyodu zorla kabul ettirdim ailemin karsisinfa durdum evlenmek icin sonra esim kursa gtti kavgaliydik barismak ve hemen evlenmek icin yanina gttim baristik nikah kiydik dgun falsn yapmadan bunu yapamazsan basit seyler yap ara surpriz yap mesrla askere gidince onun yanina gt ziyaret et ailesini o gitsede birakma ziyaret et ara sor yanlis anlama ama bizim tel hic kapanmaz utusakta tuvalete grsek bakkalada gtsek tel acik olutdu yani evlenilecek kadin gbi dsvran yemek yap ona gotur onun icin yaptugi sole evlenince daha iyilerini yiceksinde sozlerinlese belli et

askere gidince onu ziarete giderdim ama cok uzak biryere cikti ta Erzincan... boludan erzincan ucak 1,5saatki kendim nasil binerim oralarda nasil bulurum onu,simdi bunlari yaparim ama daha farkliysa kendimi dahada degersizlestirirseem :KK43:
eskisi gibi mutlu olmak istiyorum ama bu yasananlardan ders almis bir sekilde .. benim onu sevdigimi sadece ona sadik kalcagimi onu bekleyecegimi bilsin iste :KK43:

Valla ben izmirliyim istanbulada ispartayada onun haberi yokken hic iz yol bilmezken gttim buldum hem degersizlesmeni gereken bisey yapmiyosun eger ole dusunurse zaten sorun sende degil ondan ama sen elinden geleni yap en azindan bnim yuzumden bitti dmezsin ask gururda tanimaz engelde

Kendi aranizda yuzuk takin asla cikarmayacagina soz ver eger herseyden cok sevgilinle mutlu bi iliski evlilik istiyosan tabi ayrica biseyi merak ettim burclariniz ne

Valla ben izmirliyim istanbulada ispartayada onun haberi yokken hic iz yol bilmezken gttim buldum hem degersizlesmeni gereken bisey yapmiyosun eger ole dusunurse zaten sorun sende degil ondan ama sen elinden geleni yap en azindan bnim yuzumden bitti dmezsin ask gururda tanimaz engelde
nasil buldunuz onu orada saskinlikla okudum yazinizii.. ben otobusle giderim ucakta kesinlikle gidemem..size hak veriyorum insan gercekten sevince engel nedir gurur nedir bilemez sinirliyken biri gelipde agzimi bantlasa ve ya yazarken elimi baglasa ben bile kiziyorum kendime .

Kendi aranizda yuzuk takin asla cikarmayacagina soz ver eger herseyden cok sevgilinle mutlu bi iliski evlilik istiyosan tabi ayrica biseyi merak ettim burclariniz ne

kendi aramizda yuzuk takicaktik ama onu askerden sonrasina yapalim demistik tabiki ondan cok ben istiyorum cok ozel ve cok guzel seyler yasadik .. benim burcum yengec onun burcu basak ama kendisi akrebe bazen daha yakin oldugunu soyluyordu

Seni anliyorum bende balik esim yengec bizim uyumumuz daha yuksekti onunda payi oldugunu dusunuyorum

X