• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem iin, canm iin ne olur sadece Dua istiyorum

allah razı olsun iyiki varsınız arkadaşlar mevlam sizlerinde dualarını kabul etsin

ananın gözünün önünde hasta olması nedir çok iyi bilenlerden biride benim dilerim rabbim güzrl ananı ve anacığımızı bizlere bağışlar. annen ve anneler için tüm hastalar için Rabbimden acil şifalar diliyorum. geçmiş olsun canım

[ı]canım arkadaşım çok geçmiş olsun...[/ı]
[ı]umarım tez vakitte çoook daha iyi duruma gelirde iyileşir ve yüzleriniz güler..rabbim yanınızda olsun,sizleri de gözetsin.[/ı]

ya şafi ya allah

inş en kısa zamanda şifa bulsun anneciğiniz .çok gemiş olsun

acil şifalar annecigine canım.inşallah tüm hastaları Rabbim biran once saglıgına kovusturur.AMİN

rabbim sizlerden razı olsun inşallah arkadaşlar çok sevindiriyorsunuz rabbim sizlerinde dualarını tez vakitte kabul etsin sıkıntınız derdiniz her neyse inşallah ecmain

mevlam tez vakitte şifa versin benim annemde de kemik erimesi var ama bu kadar ileri derecede değil mevlam hasta olan şifa arayan bütün mümin kullarına da tez vakitlerde şifa versin inşalllah

Rabbim en kısa zamanda feryadınıza yetişsin inşallah.anneciğine acil şifalar diliyorum.
bu arada özelden bana ulaşabilir misin?

sağolun arkadaşlar mevlam sizlerinde dualarını kabul etsin inşallah ecmain

güzel rabbim tüm hastalarımıza ve senin anneciğine de şifa yağdırsın. onların acılarını bize göstermesin.dualarmız seninle canım.güçlü ola.s.Şeniz

canım çok geçmiş olsun.rabbim annene acil şifalar versin.benimde kayınvalidemde var şuanda ilaç kullanıyor.bakalım takip ediyoruz.çok çok geçmiş olsun.öpüyorum seni canım.

luboş öncelikle geçmiş olsun canım
benim kayın validem 74 yaşın da bir süre önce kemik erimesi on dada başlamıştı
görümcem amerikadan vitamin takviyesi getirtti ve kemik erimesi yavaşladı
görümcemin kayınvalidesin de aynı hastalık vardı oğlu ve gelini doktor amerikada mastır yapıyolardı
onlar annelerine
görümcemde kayınvalidesindeki değişikliğe tanık olunca kayın valideme getirttti ilaçtan
geçenlerde ismi bir yakınım için lazım oldu kayınval,deme sordum ihtiyacının kalmadığını ve ilacı n kabını attığını söyledi :1no2:
ama bu konuda dr lerin muhakkak haberi vardır
kayınvalidemin dr si kullanabilirsin demişti zira ona a.s
bu ilaç tr de satılmıyordu bildiğim kadarıyla canım
bir araştırın isterseniz öptüm Şeniz

sağol ablacım bir araştırırım benim annemde 38 yaşından beri var şuan 54 yaşında

:Saruboceq:slm arkadaşlar ben 28 yaşındayım ve annemde 12 yıldır kemik erimesi var ve normal seyrinden çok fazla erimesi bu güne kadar kırılan kemiklerini yazsam inanamazsınız ne olur dua edin annem için ona birşey olmasın dursun şu erimesi inanın artık bir yeri kırılsa bile ne doktora gidiyor ne de bize söylüyor alıştım ben artık diyo biz üzüleceğiz diye belli etmiyor daha annem 54 yaşında ve aslan gibi iki evladı var evlendirecek mevlam onu ne olur bize bağışla
bir birini tanımadan günahsız ağızdan yapılan dualar kabul olurmuş arkadaşlar dualarınızı esirgemeyin
sizlerinde her ne derdi varsa mevlam şifa versin sıkıntılarınızı gidersin inşallaha.s.

Çok geçmiş olsun arkadaşım,Allah tez zamanda şifa versin,iyileşsin annen..54 yaş henüz çok genç.Dr.kemik erimesi için ilaç verir..Benim annemde de var kemik erimesi..Yaşına göre çok genç görünümlü bir kadın annem:nazar: ..Ama Beli hep çok ağrıyor..Omurgalarındaki diskler kaybolmaya başlamış......:çok üzgünüm:

Back