Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
senağlamaarkadaşlar allah hepinizden razı olsun inşallah beni çok duygulandırdınız bukadar kişinin yanımda olacağını tahmin etmemiştim her nerede kimin hastası varsa derdi varsa mevlam tez zamanda dermanınıda versin ama dert bir ken iki olacak galiba ablamda kemik erimesi sınırındaymış yaşı daha 30senağlama mevlama dua ediyorum allahım muhafaza eyle diye onada yalvardım dikkat et kendine diye beyaz ürünleri bol bol ye diyorum ablam benim kıymetini evlenince anladığım canım
Allah bütün hastalara şifa versin içinde senin annenede ..hiçkimse anne baba kardeş eş ve sevdiklerinin acısıyla yanmasın dilerim ..geçmiş olsun canım ...
okudumda yazdıklarını canım içim kan ağladı ama sana gerçekten hergün dua edeceğim allah şifalar,sağlık versin ve annenizi size bağışlasın tüm hastalarada dua edeceğim allah kımseye acı vermesin.............
arkadaşlar allah razı olsun hepinizden birilerinin annem için dua etmesi demek benim gönlüme zemzem suyu dökmesi demek ne kadar sevindiğimi anlatamam çok sağolun bende sizlerin duacınızım
her nerede dertli biri varsa mevlam sıkıntısını derdini tez vakitte gidersin inşallah allahütaalaya emanetimsiniz arkadaşlar
--------------------allahtan acil şifa dilerim
----------------bu gece duamiz butün hastalara şifasinida allahim versin amin
---------------kiyamam ben annelere oy rabbim yardimciniz olsun
allah şifasını wersin inşallah..
huzurlu,sağlıklı,upuzun bir ömür geçirin birlikte..
tahmin ediyorum,sizin durumuz da çok kötü..
ama ewde birilerinin biraz daha serin durması gerekiyor,
moral motiwasyon hakikaten çok önemli hastalıklarda..
dilerim en kısa zamanda çok çok iyi olur anneciğiniz..