• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem iin, canm iin ne olur sadece Dua istiyorum

:Saruboceq:slm arkadaşlar ben 28 yaşındayım ve annemde 12 yıldır kemik erimesi var ve normal seyrinden çok fazla erimesi bu güne kadar kırılan kemiklerini yazsam inanamazsınız ne olur dua edin annem için ona birşey olmasın dursun şu erimesi inanın artık bir yeri kırılsa bile ne doktora gidiyor ne de bize söylüyor alıştım ben artık diyo biz üzüleceğiz diye belli etmiyor daha annem 54 yaşında ve aslan gibi iki evladı var evlendirecek mevlam onu ne olur bize bağışla
bir birini tanımadan günahsız ağızdan yapılan dualar kabul olurmuş arkadaşlar dualarınızı esirgemeyin
sizlerinde her ne derdi varsa mevlam şifa versin sıkıntılarınızı gidersin inşallaha.s.

Umarım allah annene acıl sıfa verır ıylestırır. Huzurlu mutlu yaşarsınız. Icımden dua ettım sızın ıcın.

rabbim şafi ismiyle şifa versin hem anneciğinize hemde tüm şifa bekleyen tüm hastalara.

ahh tatlım. dua etmez miyiz hiç? dilerim Allah şifasını verir anneciğinin. bu denli güçlü kadınlar atlatabiliyorlar. benim annem de kanseri yendi. o da anneciğin gibi ayakta duran, acısını gizleyen, güçlü bir kadındır. inşallah pozitif düşünce gücüyle üstesinden gelecektir o da.
inan gözyaşlarımı tutamıyorum şu an. sağlıklı bir ömür diliyorum annene, sana ve tüm ailene.

alahım acil şifalar versin bugüleriizi unuttursun beterinden esirgesin

allah razı olsun arkadaşlar mevlam hepinizin gönlüne göre versin inşalah iyiki varsınız allahım mutlu ve huzurlu bir yaşam nasip etsin sizlere inşallah

umarımm annen cokkk ii olur cnmm..
Allah bütün hastalara şifa versinn..
hayatta her şeyden önce sağlık gelioo...

ahh tatlım. dua etmez miyiz hiç? dilerim Allah şifasını verir anneciğinin. bu denli güçlü kadınlar atlatabiliyorlar. benim annem de kanseri yendi. o da anneciğin gibi ayakta duran, acısını gizleyen, güçlü bir kadındır. inşallah pozitif düşünce gücüyle üstesinden gelecektir o da.
inan gözyaşlarımı tutamıyorum şu an. sağlıklı bir ömür diliyorum annene, sana ve tüm ailene.
allah razı olsun cnm mevlam bütün hastalara sağlık versisn dermansız dert vermesin inşallah
umarımm annen cokkk ii olur cnmm..
Allah bütün hastalara şifa versinn..
hayatta her şeyden önce sağlık gelioo...

allah annenede butun hastalarada sıfa versın canım.ınsallah kısa zamanda ıylesır annecıgın.

amain ecmain inşallah:Saruboceq:

canım arkadaşım kusuruma bakma daha konuyu yeni gördüm
öncelikle çok geçmiş olsun anneciğine dularımız sizinle canım
allahım yardım etsin şifalar versin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1hug:

cnm çok geçmiş olsun çok üzüldüm inş. en kısa zamanda iğleşir annen allah ım şifa versin sağlıkla kal

allah razı olsun arkadaşlar mevlam hepinizin gönlüne göre versin inşalah iyiki varsınız allahım mutlu ve huzurlu bir yaşam nasip etsin sizlere inşallah

canım benim Rabbim şafi olan ismiyle şifa versin anneciğine Rahmanın mucizeleri bitmez inşallah sıkıntıları kısa zaman da son bulur hz.eyyub'u bi anda şifaya kavuşturan mevlam senin anneciğini benim de ağabeyimi şifaya kavuştursun dualarımız annenle canım tevekkül et O'na sığın ben öyle yaptım ve bekliyorum inşallah Rahmanın merhameti bize ulaşacak:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benim inşallah anneciğin bir an önce sağlığına kavuşur ...dualarım hep anneciğin içinde olacak..

allah razı olsun arkadaşlar mevlam hepinizin gönlüne göre versin inşalah bütün hastalarımıza acil şifalar ihsan etsin inş..

çok geçmiş olsun canım
Rabbim şifa versin inşallah
Torun büyütsün boy boy
Allahım acılarını dindirsin varsa

canımm çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin
sağlıkla bir ömür birlikte olunnn inşallah tüm duaların kabul canım benim a.s. :Saruboceq:

Back