• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem iin, canm iin ne olur sadece Dua istiyorum

canım benim ya allah şifa versin tez zamanda inşallah
uzun yıllar sağlıcakla başınızda bulunsun anacığınız

Allah yardımcısı olsun anneciğinin...:Saruboceq:tez zamanda iyileşsin,çektiği sancılar,acılar günahlarına kefaret olsun inşallah...:Saruboceq:

Rabbim bol bol şifa versin arkadaşım ..Yazdıklarını okurken öyle duygulandımki inan hemen dua etmeye başladım...Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum ...Annelerimiz bizim herşeyimiz başımızın tacı onlarsız bir hayat düşünmek gerçekten çok zor.....Bütün dualarımız seninle canım inşallah erimesi durur rabbim dualarımızı kabul eder anneciğine sağlık ve sıhhat verir Allahım inşallah....

çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
çok üzüldüm hele artık kırıldığında bile sölemiyo dedin yaa
ne acı verici bişey bu ve daha çok genç
allahım tez zamnda şifa versiin

slm arkadarşlar ya nekadar mutlu plıyorum sizlerin dualarınızı okuyunca içten samimiyetinizi hisstediyorum allahım sizlere iki dünyadada sevdiklerinizden ayırmasın inşallah

canım benim ya allah şifa versin tez zamanda inşallah
uzun yıllar sağlıcakla başınızda bulunsun anacığınız

canım arkadaşım çok sağol yarışmada sizleri üzmek istemedim söyleyipte ama seni görünce çok sevindima.s.

huselime yazarken kendimi burda buldum:1no2:
canım allah anneciğinin yardımcısı olsun. rabbim bir an önce eski sağlığını kavuşturup bekarlarına ve size bağışlasın onu.:Saruboceq:
tüm hastalara rabbim şifa versin anneciğinde içinde olsun

Canım,Çok geçmiş olsun
Allah yardımcınız olsun
Şifa kapıları açsın inşallah. a.s. :nazar:

Rabbim tez zamanda eski sağlığına kavuşsun..Allah annelerimizin babalarımızın acısını bizlere göstermesin inşallah..:Saruboceq:
Seni çok iyi anlıyorum bende anneciğimin trafik kazası geçirdiğini duyupta ameliyata alındığında aynı duyguları aynı çaresiliği yaşadım...Şimdi eskiye göre çok daha iyi..
Sende asla kötü düşünme hep iyi olucağını düşünerek dua et birtanem.

allahım bütün analarımızı sevdiklerimizi korusun bizlerden ayırmasın inşallah doracım sağol arkadaşım

rabbim şefaatçi meleklerini annenizin yanına göndersin ve acısını dindirsin inşallah tez zamanda iyileşir cnm benim dualarımız anneciginle rabbim kutsal varlıgınızı size bagışlasın

çpk geçmiş olsun inşallah en kısa zaman da iyleşir allah şifa versin

Rabbim acil sifalar versin...Söz konusu "Ana" oldumu akan sular duruyor.. Rabbim sizlere bagislasin, Insallah

canım allah şifa versin size bağışlasın ve bol bol kilo kilo yoğurt yesin süt içsin eşimin babaannesinde de vardı haftada 7 kilo filan yoğurt yiyor doktor durmuş şaşılacak şey aferim teyze demiş ki babaanne 80 yaşında. darısı annenin başına inşallah

Back