• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem iin, canm iin ne olur sadece Dua istiyorum

canım çok üzüldüm.rabbim acil şifalar versin.tez zamanda düzelsin inşallah.sevdikleriyle daha nice güzel,sağlıklı bir ömür geçirmesini dilerim.

rabbim şifalar versin inşallah herşeyin hayırlısını isteyelim dua edelim gerisini rabbimin takdirine bırakalım rabbim bizim için en hayırlısını bilir
dualarım annen ve annen gibi şifa bekleyenler için hayırlı olur inşallah

tatlım benim,
tabiki dualarımız annen ve şifa bulmayı bekleyen insanlarımız için.analarımız fedakar işte.canları yansada biz üzülmeyelim diye hemende "yok birşeyim,ben iyiyim" deyiverirler.
hep olumlu düşün tatlım olurmu?
acil şifalar diliyorum

canım çok geçmiş olsun allahım tez zamanda
anneciğini sağlığına kavuştursun dualarımız seninle canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Lubabecim Allah tez zaman da şifa versin inşallaha.s.bütün hastalarımıza hatta:Saruboceq:ve biz kızlar ders almamız gerekmiyor mu sizce de... şimdiden süt yoğurt peynir tüketimimizi artırırsak daha kolay atlatırız belirli dönemleria.s.

kendi anneme benzettim aynı.benim annemdede var kemik erimesi,aynı zamandada iltihaplı eklem romatizması var.acısını gizlemesi bile bu kadarmı olur.annelerin özelliği demekki.çok üzülüyoruz,:çok üzgünüm:sürekli kontrol halinde her düşmesi,çarpması sonucu bayaa sıkıntı yaşıyor.canım seni çoookkk iyi anlıyorum.
cam bebek gibi oldu.rabbim hepimize sağlık şifa versin.annen için çok üzüldüm yaşayan daha iyi bilir.uzun sağlıklı bir ömür onların olsun inşallah.dualarım seninle canım.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

irna senin annenede mevlam acil şifalar versin arkadaşlar sağolun ne desem şuanki duygularımı anlatamam sanki sizlerin dualarıyla daha bi inanır oldum annemin sağlığına kavuşacağına iyi varsınız

kendi anneme benzettim aynı.benim annemdede var kemik erimesi,aynı zamandada iltihaplı eklem romatizması var.acısını gizlemesi bile bu kadarmı olur.annelerin özelliği demekki.çok üzülüyoruz,:çok üzgünüm:sürekli kontrol halinde her düşmesi,çarpması sonucu bayaa sıkıntı yaşıyor.canım seni çoookkk iyi anlıyorum.
cam bebek gibi oldu.rabbim hepimize sağlık şifa versin.annen için çok üzüldüm yaşayan daha iyi bilir.uzun sağlıklı bir ömür onların olsun inşallah.dualarım seninle canım.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cnm seninde anneciğine mevlam şifalar versin her nerede varsa şifa bulsunlar inşallah sağolun arkadaşlar dualarınız icin mevlam sizlerinde her ne kadar dert sıkıntılarınız varsa gidersin inşallah:Saruboceq:

Rabbim acil sifa versin :teselli:
dualarim anaciginla
insallah tez zamanda kurtulur bu hastaliktan
kiyamam...:teselli:
rabbim dualarimizi kabul eylesin insallah

Canım Dualarım Annenle..Umarım Biran Önce Eski Sağlığına Kavuşur :teselli:

geçmiş olsun canım neler yaşadığını az çok anlayabliiyorum. emin ol dualarımız seninle. umarım anneciğin en kısa sürede sağlığına kavuşur.

anneler ne zaman giderlerse gitsinler hep erkendir evlatları için,inşallah ALLAHım anneni sizlerden uzun yıllar ayırmaz anacığınında sağlığına kavuşmasını sağlar eyüp sultana bile 7 yıl nasıl bir azaptan sonra şifa vermiş yüce rabbim senin annenin ve tüm hastaların acil şifa bulmasını diliyorum....

ablacim büyük gecmis olsun.. cok zor ya ne desem bilemiyorum.. bu tür seyleri okudugum zaman kendi annem aklima geliyor ve ona bir sey olursa ( allah göstermesin) ben maf olurum.. Bol bol dua edecegim sizler icin, annelere kiyamam ben.. onlar bizim herseyimiz

mevlam razı olsun hepinizden ne güzel dualarınız kimseyi anacığında ayırmasın yüce yaradan inşallah

Back