allahım bütün analarımızı sevdiklerimizi korusun bizlerden ayırmasın inşallah doracım sağol arkadaşım
canım 95 kilodan 56 kiloya inmeyi mi planlıyorsun aferim ya inan gıpta ettim sana nasıl yapıyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allahım bütün analarımızı sevdiklerimizi korusun bizlerden ayırmasın inşallah doracım sağol arkadaşım
canım 95 kilodan 56 kiloya inmeyi mi planlıyorsun aferim ya inan gıpta ettim sana nasıl yapıyorsun
kendi anneme benzettim aynı.benim annemdede var kemik erimesi,aynı zamandada iltihaplı eklem romatizması var.acısını gizlemesi bile bu kadarmı olur.annelerin özelliği demekki.çok üzülüyoruz,:çok üzgünüm:sürekli kontrol halinde her düşmesi,çarpması sonucu bayaa sıkıntı yaşıyor.canım seni çoookkk iyi anlıyorum.
cam bebek gibi oldu.rabbim hepimize sağlık şifa versin.annen için çok üzüldüm yaşayan daha iyi bilir.uzun sağlıklı bir ömür onların olsun inşallah.dualarım seninle canım.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: