Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah acil şifalar versin canım...çok üzüldüm inan
Acil sifalar diliyorum arkadasim ayni hastalik benim annemdede var bu hastaligin ilaci yokmus sadece ilerlememesi icin süt yagsiz peynir kisacasi sütürünleri yemeliler ve yeni ögrendim brokoli kemik erimesine cok iyi geliyormus. Allah yardimcimiz olsun acil sifalar versin hastalarimizaLUBABE kullanıcısından alıntı
slm arkadaşlar ben 28 yaşındayım ve annemde 12 yıldır kemik erimesi var ve normal seyrinden çok fazla erimesi bu güne kadar kırılan kemiklerini yazsam inanamazsınız ne olur dua edin annem için ona birşey olmasın dursun şu erimesi inanın artık bir yeri kırılsa bile ne doktora gidiyor ne de bize söylüyor alıştım ben artık diyo biz üzüleceğiz diye belli etmiyor daha annem 54 yaşında ve aslan gibi iki evladı var evlendirecek mevlam onu ne olur bize bağışla
bir birini tanımadan günahsız ağızdan yapılan dualar kabul olurmuş arkadaşlar dualarınızı esirgemeyin
sizlerinde her ne derdi varsa mevlam şifa versin sıkıntılarınızı gidersin inşallah
Acil sifalar diliyorum arkadasim ayni hastalik benim annemdede var bu hastaligin ilaci yokmus sadece ilerlememesi icin süt yagsiz peynir kisacasi sütürünleri yemeliler ve yeni ögrendim brokoli kemik erimesine cok iyi geliyormus. Allah yardimcimiz olsun acil sifalar versin hastalarimiza
:Saruboceq:slm arkadaşlar ben 28 yaşındayım ve annemde 12 yıldır kemik erimesi var ve normal seyrinden çok fazla erimesi bu güne kadar kırılan kemiklerini yazsam inanamazsınız ne olur dua edin annem için ona birşey olmasın dursun şu erimesi inanın artık bir yeri kırılsa bile ne doktora gidiyor ne de bize söylüyor alıştım ben artık diyo biz üzüleceğiz diye belli etmiyor daha annem 54 yaşında ve aslan gibi iki evladı var evlendirecek mevlam onu ne olur bize bağışla
bir birini tanımadan günahsız ağızdan yapılan dualar kabul olurmuş arkadaşlar dualarınızı esirgemeyin
sizlerinde her ne derdi varsa mevlam şifa versin sıkıntılarınızı gidersin inşallaha.s.
:Saruboceq:slm arkadaşlar ben 28 yaşındayım ve annemde 12 yıldır kemik erimesi var ve normal seyrinden çok fazla erimesi bu güne kadar kırılan kemiklerini yazsam inanamazsınız ne olur dua edin annem için ona birşey olmasın dursun şu erimesi inanın artık bir yeri kırılsa bile ne doktora gidiyor ne de bize söylüyor alıştım ben artık diyo biz üzüleceğiz diye belli etmiyor daha annem 54 yaşında ve aslan gibi iki evladı var evlendirecek mevlam onu ne olur bize bağışla
sizlerinde her ne derdi varsa mevlam şifa versin sıkıntılarınızı gidersin inşallaha.s.
Canım Allah şifa versin..
Ben şöyle bir tavsiyede bulunabilirim.
Her gün mutlaka 1 bardak süt içsin ve bol bol yürüyüş yapmaya çalışsın.
Bizim bi komşumuz bu şekilde %50 olan erimesini %10 lara kadar düşürdü.
Tabii ilaçlar da kullanıyordu.
Süt,yoğurt, peynir ve yürüyüşü hiç eksik etmedi hayatından,düzenli olarak yaptı.
Ben inanıyorum ki annen de yenecek bu durumu.. İnançlı olsun,bunları düzenli yapsın..
Biz de dualarımızla yanındayız...