Annem hamileymi.. oktaym.. bakn ne olur

froqqie

Şafak Gülü :(
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
190
6
35
ablalar ben 20 yaşındayım. annemde 40 yaşında
bugün hamile olduğunu öğrenmiş. ağlıyo nasıl olur bu yaştan sonra aldırayım diyo
sonrada ona nasıl kıycam diyo bida ağlıyo. nasıl olur. anneme ne diyeyim. bana yardım edin nolur. yoksa yanına oturup ben de ağlıycam:a015::nazar:

eğer herhangi bir sağlık problemi yoksa doğursun canım öyle çok var. sibel canı hülya avşarı örnek ver bak kaç yaşında doğurdular diye

bence aldırmasın, çok iyi takip edilirse kırk yaşında da sağlıklı bebek dünyaya getirilebilir.

aman kırk yasta ne varkı sızde neler neler duyuyoruzzzzzzzzzzzz ne guzel yaaaaaaaaa keske benım annemde hamıs olsaaaaaa

valla ben olsam sevincten zplar anneme destek olurdum :)
ne guzel iste dunyada kardes gibisi var mi :)

ay aldırmasın benım halam da 45ınden sonra hamıle kalmıs hatta menapozdayken..delikafadulden

karnında ur ver demısler,amelıyat gunu vermısler 6 ay sonraya ..tabı cocuk canlanmıs oynuyo fılan ur oynuyo buyuyor fılan dıyorlarmıs kadına..-tatlicadiarzu-

bır gıtmısler sen hamılesın kadın dmeıs doktor halam sokkk tabı..aldıramamısta..

kızıyla bır doğurdu ..

torunu tosunu varken cocugu oldu..utanıyordu once torunum dıyordu ama ..

herkes evlendı gıttı dıyor kı ıyı kı olmus yoksa yalnız kalırıdm vs...

sımdı kız 23 yasında nısanlanıcak yakında ..

olsun olsun ben de cok ısterdım sımdı annemlerın yanında bırısı olsaaydı bı babam bı annem kaldılar tek baslarına :gitme:

öyle mi dersiniz
oturdum yanına ben de ağlıyorum
niye ağlıyosun diyorum bilmiyorum diyo
üzüldün mü diyorum hayır diyo sevindin mi diyorum hayır diyo

Son düzenleme:
benimde teyzem 39 unda doğurdu biri 18 olmak üzere üç çocuğu vardı teyzemin.
hiç de ağlamadı nerden oldu diye.
şimdi kuzenim 4 yaşında:))
bizim maskot sıpa:)
bu yaştan sonra aslı güzel oluyor bak annen doğursun görceksiniz nasıl sevilcek o velet:))
aynen anlat bunu ev,n tadı tuzu olur o bebek hi aldırmasın yiyecek ekmeği varmış.
hoşgelsin dünyamıza

ay deli misin ne agliyosunuz kiz :)
benim annem de 36 sinda dogurdu kardesimi
iyi ki dogurmus iyi ki var
canim o benim.

hem annen ne kadar genclesecek bır de onu dusun , kaydirigubbakcemile2

kazandibi hosgelmıss :kedi:

Bende 39 unda çocuk doğuranlardanım.Ayrıca en büyük çocuğum 20 yaşında idi.Diğer ikisi ise 15 ve 12 idi.ışin en zor kısmı yurtdışında yaşıyoruz ve hiç bir tanıdığımız da yok burda.Doğru düzgün dilde bilmiyorum hala.Ama herşeye rağmen o günaha giremezdim.Şimdi ise 18 aylık olan yavrum evimin mutluluğu oldu tam anlamıyla.Haa zor gelmiyo mu tekrar baştan başlamak derseniz,evet çok zor geliyo bazen ama şu an 21 yaşında olan kızım bana cok yardımcı oluyor .O da ikinci bir anne gibi .Sizde onu çok seveceksiniz ,emin olun buna.....Sevgiyle kalın

kaydirigubbakcemile2
annem gençleşcek mi
mutlu olcak mı o doğunca
ama yanlız kalmıycak biz büyüdk dağıldık
kaydirigubbakcemile3
çok şaşkınım ya :bbo:

benim annem de ben 20 yaşımdayken doğurdu,
3 kız kardeştik,bir erkek kardeşimiz oldu,
şimdi onlar yeniden bambaşka bir aile oldular,biz de kendi yavrularımızla ilgileniyoruz,,
benim annem de aldırmaya kalkışmıştı fakat sonradan Allah izin vermemiş,denk gelmemiş,kalmış resmen,şşimdi ise minin erkek kardeşimiz yeğenlerine dayıı,ablalarına kardeş,anne babasına can yoldaşı,
çocuk olur da kötü olur mu yaaaa,
sakın sakın,ağlayacak hiçbişey yok,annene destek ol canım,bak doğsun hepinize bahar gelicek,y,ki doğurmuşum diycek annen,siz de iyiki doğmuş diyceksiniizzzopuyorumnanaktan

Güzel bir süpriz olmuş bence....Ailenize bir hediye gibi düşününü bence..Tadını çıkarsın anneniz o evladınında.. ..Bence yapıcı konuşun annenizle...Sağlıkla gelsin inşallah.. Tebrik ederimkaydirigubbakcemile5

(Aldırmak falan lafını bile etmedim farkındaysanız)....

ayyyyyyyyyy ne güzellllllll keşke benim annemde hamiş olsa
ne güzel olurdu yahuuuuuuuuuuu delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Şok yaşamanız normal aslında, annem doğurmak istiyorum diye kızdırırdı bizi, istemezdik utanırdık :kedi:
Ama halam daha yeni evlendi 40 yaşında, şimdi hamile kalsa falan 41 42sinde anne olcak, normal yani, madem hamile kalmış iyi yönlerinden bakın artık. Hem yanlız kalmayacak hem de bütün vücudu yenilencek falan opuyorumnanaktan

annemde 40 yasindan sonra hamile kaldi..ama kürtaj oldu..cok pisman oldu..aklina geldikce düsünür..bunun hesabini nasil ödicem..simdi olsaydi bu yasta olurdu..kizmi oglanmi olurdu .... bunlari düsünüyor zaman zaman...

negüzel bi nimet çocuk sahibi olabilmek bence yaşın hiç önemi
biçok kadın hamile kalabilmenin çocuk sahibi olabilmenin hayalini kurarken benbu bebeği istemiyorum demek çok üzücü olur bence
rabbim o çocuğı nasib ettiyse kolaylığınıda verir
ayyy çok güzel yaa keşke biçok kardeşim olsaydı

ben 20ıken annem 41dı ve hamıleoldugunu 6.5aylıkkenÖgrendık Şok olduk menopoz sandık kılo alıyo sandık bebekmıŞ Şuan 8yaŞında anneme arkadaŞ ben evlendım okaldı negÜsel bıŞı kÜÇÜk kardeŞe sahıp olmak dıyom hepppp ben 27yım kardeŞım 8 Çok muıtluyum ıyıkı dogmuŞŞŞŞ

Canım Ben Bile Annem 43 Yaşında Bu Yaşta Doğur Bitane Daha Baskı Yapıyorum :)

Eğer Maddi Manevi Bir Sorun Yoksa..Elbetteki Kazandibiyi Aldırmasın :) Nasılda Tatlı Olur O Şimdi Yumuk Yumuk :)

X