* Annem güzel annem *

Çok geçmiş olsun. Benim iki ayrı yakınım bundan 20-25 yıl önce beyin kanaması geçirdi. İkisi de tamamen iyileşti, bir daha da kanama vs tekrarlamadı. Hatta biri sigara tiryakisiydi, ona rağmen hasar kalmadı. İnşallah sizin annenizde de böyle olur.

Peki ilk beyin kanaması geçirdiklerinde felç durumu söz konusu oldu mu ?
allah yaşatmasın bir daha

Canımmmmmmm yaaa daha yeni konusmustuk mdsnin iyi huylu cikmasina sevindik ah neler olmus oyle
Cok uzuldum ama gecicek be kuzucum bu da gecicek insallah
Evet daha dün konuştuk hayat çok garip di mi . Bence annemde sonucu alana kadar çok stres yaptı . Bilmiyorum ki tansiyonu neden bu kadar yükseldi acaba. Evet annemin tansiyon rahatsızlığı vardı fakat hiç bu denli yüksek olmadı acaba diyorum rüyasında filan bişry gördü heyecan mı yaptı bilmiyorum ki..
İnşallah iyileşir , uyandığında da bu olanları hatırlamaz. Hayatımıza devam ederiz

Peki ilk beyin kanaması geçirdiklerinde felç durumu söz konusu oldu mu ?
allah yaşatmasın bir daha
Amin çok teşekkürler. Geçmiş zaman iki olayda da çocuk olduğum için tam hatırlamıyorum. Ama birinde sanki yürümeyi unutmuş gibi hareketler yapınca bir şeylerin ters gittiğini anlayıp ambulans çağırmışlar.

Rabbim annenize şifa size de güç kuvvet versin. İyi şeyler duymaya ihtiyacınız var belli ki. Eşimin yakın akrabası 62 yaşında beyin kanaması geçirdikten sonra uzun bir iyileşme sürecinin ardından sağlığına kavuştu. Yürüyebiliyor, konuşabiliyor. Eskiye göre daha yavaş ama olsun. İnşallah anneniz de atlatır.

Evet .. gerçekten tek ihtiyacım ‘iyi olacak , korkmayın geçecek’ sözlerini duymak . Biliyorum Allah ne yazdıysa onu yaşayacağız ama bilmiyorum yine de umudumu kaybetmemek için belki de istiyorum duymak ben de bilmiyorum
Dün sabah 5’ten beri bie kabusun içindeyim.
Yaşadıklarım gitmiyor gözümün önünden / uyumak istiyorum, uyuyamıyorum gözlerimi kapatmaya korkuyorum

Rabbim annenizi size bağışlasın Şafi isminle şifasını versin inşallah güzel şeyler düşünün Ki herşey güzel olsun

Rabbim şifa versin inşallah inşallah kolay atlatır bu kanamanın nerde olduğuna yoğunluğuna bağlı diyorlar sonrası için. Herkeste durum bir olmayabiliyor mesela benim eşim travmaya bağlı çarpma sonucu beyin kanaması geçirdi ama şuan normal hayatına devam ediyor çok şükür bir arkadaşımın babası evde otururken geçirdi kaybettiler. Yine bir akrabam geçirdi oda ameliyat falan oldu konuşması hemen düzelmedi ama gayet sağlıklı yaşamına döndü yavaş yavaş toparladı. Süreç uzun sıkmayın canınızı Allah'ım size bağışlasın yeterki düzelsin bir ayda beklenir iki ayda Allah dualarınızı kabul etsin

Rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin hem annenize hem şifa bekleyen herkese..

Tanıdığım çok oldu öyle kanama geçirip iyileşen.. yeter ki sağlam durun karnınızdaki melekleri düşünün onlar sizin üzüldüğünüzü gerginliğinizi hissediyor. Bir de değil iki tane can taşıyorsunuz üstelik bol bol dua edip sabretmekten başka ne gelir elden.. önce kendinize bebeklerinize dikkat edin anneciğiniz de iyileşip yanınıza gelsin inşallah

Ben bir sağlıkçı olarak çok gördüm beyin kanamasından dönen kalkan normal yaşamına devam eden felç olmasına rağmen fizik tedavi ile tekrar yürüyebilen Rabbim sağlığı ile anneni sana bağışlasın. İnşallah bu günleri annenle birlikte ah neler atlattık biz diye anarsınız.

Allah annenizi size bağışlasın Allah şifa versin, derdine derman versin. Güzel tedavi ve bakimla inşallah düzelir umutsuz olmayın. Dediğiniz gibi insanın hayatı birden bire değişebiliyor. Telefonda gayet normal olan babamın kalp krizi nedeniyle 2 saat sonra ölüm haberini aldım daha 58 yaşındaydı. O şoku uzun zaman anlatamadık. Aniden olan şeyler insanı çok yıpratıyor. Sizin şükür anneniz hayatta ve iyileşmesi durumunda eski hayatınıza devam edebilirsiniz.
İnşallah anneniz iyileşir hayatınıza devam edersiniz. Yazdıklarınızdan annenize olan sevginizden etkilenip yazdim bende Allah şifasını versin

Büyük dayım 73 yaşında yaşadı. Hatta çok olumsuz konuştular çok üzüldük yıprandık misler givi topladı. Sabahları yüzmeye gidecek kadar iyi suan bir kaç ay sağ tarafını hic kullanamamisti fizik tedaviyle kendini topladı. O da 4 gün yoğun bakımda tepkisiz yatmisti

Allah dayınıza ve size bir daha yaşatmasın

annemin de sağ tarafı tutmuyor, sağ taraf tutmayınca beynin sol tarafı kanama geçirmiş oluyormuş, konuşma merkezi de o taraftaymış.
Ama annemin aklı da tamamen yok olmuş gibi yani elbette daha bu sbaah 5’te 24 saat oldu . Dün ameliyattan sonra öyle olması -görünmesi çok normal ama yine de insan öyle görünce benim için de şok.. inşallah acı duymuyordur , inşallah toparlar , bütün bunları hatırlamaz.. hepsi kötü birer anı olarak kalır

Benim de babam 54 yaşındayken araba kullanırken kalp krizi geçirdi ve oracıkta maalesef vefat etti . Korkuyla yaşamak ne demek 11 senedir biliyorum 3 senedir de annemin rahatsızlıkları .. diyorum ya her gece nefesini kontrol ediyorum. Tuvalette biraz uzun kalsa kapısına gidiyorum, her gün tartıyorum kiloda bir değişiklik var mı diye, ilaçlarını saati saatine takip ediyorum , yemesi içmesi , haftada 3 gün yürüyüşü .. aklımın ucuna gelmeyecek bir şey beyin kanaması ama Allah’a şükrediyorum kendisi farketti ve seslendi, herşey çok hızlı ilerledi evet , bir kaç saniye içinde konuşamamaya başladı , sağ tarafı gitti ama ya duyuramasaydı sesini .. Allah’a dua etmekten başka çarem yok.
Allah torunlarına , bizlere bağışlasın

Canım ben iyi olacagina cok inaniyorum.
Zaman kaybetmeden hastaneye gitmis.
Ayrica benim ablam fizyoterapist cok hasta var iyilesen fizik tedavi ila ayaga kalkan.

Canım ben iyi olacagina cok inaniyorum.
Zaman kaybetmeden hastaneye gitmis.
Ayrica benim ablam fizyoterapist cok hasta var iyilesen fizik tedavi ila ayaga kalkan.
Önderliğim gerçekten akıl sağlığını kaybetmemiş olması. Eğer bizi anlayıp, görür, duyarsa gerisi için çabalayacağına çok inanıyorum.
gerçekten başaracağına inanıyorum bende . Konuşma /yürüme gelir yine . Ama akıl sağlığı yok gibiydi dün

Çok geçmiş olsun, acınızı derinden hissettim Allah hepimizin annesine uzun sağlıklı ömürler nasip etsin, inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur, dualarımız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…