* Annem güzel annem *

Canim pinarim çok çok geçmiş olsun.

Hissettiklerinin kısa adı çaresizlik. Berbat bir duygu çok iyi bilirim.

Keşke elimden bi şey gelebilse.

Sabret. Ben annecigine dua edeceğim.

Unutma bugünler geçecek. Babaannem 80 yaşında sağ tarafına felç geçirdikten sonra 10 sene yaşadı. Ve yaşlılıktan vefat etti.

Allah seninle olsun❤

Annemin bir kaç kronik rahatsızlığı var. Ağrıları da aynı zamanda. O güzel annemin yüzündeki kırışıklıkları gördükçe saçındaki beyazları gördükçe kalbim kesiliyor sanki. O benim ruhum özüm.. çok zor bir çocukluğu çok zor bir gençliği ve yaşayamadığı bir hayat olmuş. Keşke diyorum annemi ben büyütebilseydim.. Son dönemlerde onu kaybetme korkum çok arttı.
O yüzden ne hissettiğinizi tam olarak anlayamasam da kalbimde hissedebiliyorum. Allah anneciğinizin yardımcısı olsun. Size kocaman sarılıyorum. Allahtan umut kesilmez.Dualarım anneniz için olacak

Konuşabiliyor ya da hareket edebiliyor muydu babaannen ? Allah nurlarda yatırsın.

Cok cok gecmis olsun. En kisa surede toparlar insallah anneniz. Allah saglik ve uzun omur versin.

Anne benim için hassas yerimdir RABBIM şifa versin inşallah Annenize ve şifa bekleyen tüm hastalara

Çok geçmiş olsun öncelikle allahım tez zamanda şifa versin. Erken müdahale edilmiş bu çok iyi bir şey. Böyle kalıp kalmayacağını doktorlar da bilemez şu an, çok yakınımız bir ninemiz üç kez felç geçirip üçünde de iyileşti, şu anda 95in üzerinde yaşı. Çok azmetti ama iyileşmek için biraz hastaya da bağlı. Yine yakın bir arkadaşımın babası 25 yıl felçli kaldı, zamanında hareket edemez dedikleri adamı fizik tedavilerle masajlarla yürüyecek hale getirdiler, yakın zamanda yaşlılıktan vefat etti. Kendi amcam için yine 25 yıl önce benzer sebeple yaşamaz dediler, 25 yıldır bizimle :)) sadece konuşması biraz bozuldu ve sendeleyerek yürüyor ama buna da şükür. Çok böyle hikaye yani. Sizin anneniz genç ve erken müdahale edilmiş iyi bir bakımla toparlanacaktır inşallah yeter ki moralli olun siz de anneniz de. Haberdar edin bizi.

Konuşabiliyor ya da hareket edebiliyor muydu babaannen ? Allah nurlarda yatırsın.
Canım benim
82 yaşındaydı zaten.. annen gibi genç olsaydı düzelirdi. Çünkü babaannem 10 sene yatalak kalmasına rağmen sol tarafını kullanabiliyordu. Konuşamıyordu ama derdini anlatıyordu. Babaannemin sorunu yaşı olmasıydı.

Doktor genç olsaydı fizik tedavi ile büyük oranda düzelirdi fakat yaşi müsait değil demişti.

Yani demem o ki annene erken müdahale edilmiş. Eminim bizim hastanelerimizden daha teşekküllü hastanelerde tedavi ediliyordur .

Annen büyük oranda toparlayacak. Buna inan. Yaşı daha genç

Iyi haberlerini bekliyorum canim benim

Allah hepinizden razı olsun.
İyi ki varsınız
Allah gönlüme ferahlık versin. Başta annemin sonra benim yardımcım olsun. Bütün hastalara şifa versin.
Kim bilir neler anlatmak istedi bana konuşmaya çalışırken , eliyle başını tuttu , başı mı ağrıdı acaba? Kurban olurum veren Allah’a. Gelsin kendine , ayaklarının altını öpeceğim.
Hiç bir zaman kötü olmadı aramız ama elbette zaman zaman atıştık biz de , tövbeler olsun bir daha onun o güzel kalbini üzersem. Allah şu karnındakilerin , diğer torunlarının yüzü suyu hürmetine sağlık sıhhat versin

Rabbim ya Şafi ismiyle sifa versin ins annecigine,etrafımda felc geçirip sagligina kavusan tanidiklarim var ama sanırım fizik tefavi aldilar bi sure. Doktoru zaten detaylı bilgiyi verir bu konuda

Çok geçmiş olsun canım umarım çabucak iyileşir. Ve bebeklerinize birlikte bakarsınız. Allah yardımcın olsun annene de sağlık versin

Rabbim sifa versin inşallah canım.
Rabbim istedikten sonra hic hasta olmamış gibi kalkar. Icini ferah tutinsallah

Çok geçmiş olsun.. İnşallah güzel bir tedaviyle düzelecek buna inanın..

Fırsatınız olursa ona sevdiği şeyleri anlatın, eskilerden bahsedin.. Dinlendirici müzikler dinletin. Zihni bu sayede açık kalsın..

Tekrar bol şifalar dilerim.Allah sevdiklerine bağışlasın.

Kuzum çok geçmiş olsun.Allah şifa versin annen ve tüm hastalara. Benzer durumu arkadasımın abisi yaşadı. O da ilk konusamamış hatta konusamıcak zannediyorlardı. Ama şuan iyi konusabiliyor.

Canımmmmmmm yaaa daha yeni konusmustuk mdsnin iyi huylu cikmasina sevindik ah neler olmus oyle
Cok uzuldum ama gecicek be kuzucum bu da gecicek insallah

Rabbim acil şifalar versin insallah. Anneniz için dua edeceğim. Umarım bir an önce sağlığına kavusur

Canım arkadasim benim ya seni cok seviyorum yaninda olsamda sarilsam sana o kadar cok uzuldum ki tekrar tekrar okudum kiyamam ben ona ya
Dualarimdasiniz kuzum iyi olacak bak gor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…