E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
sen birini buL, annenin buLunduğu yerde görüşme bence, durumu da erkek arkadaşına üslubuyla anlatırsın.. kabuL ederse zaten bil ki seni gerçekten seviyordur... İlişkiniz ciddi boyuta geldiğinde de annene söylersin ciddiyetinii... Fazla göze gelen ilişki iyi değil çünkü....
işteee, hepsıne 1 ayda dıyorum kı cıddıysen devam edelım degılse ayrılalım dıyorum o yuzden de hepsıyle ayrılıyoruzzz
daha annem cocugu gormeden duymadan bırıyle mı cıkıom gelsın ıstesın degılse senle oynamasınnn dıyooo senağlama sonucta ayrılıom kımse görucu degıl kııı
göruculerden de begendıgım olunca onları da gene annem begenmıooo sırf ben begendım iş olucakk dıyee
belki de hedef sasirtmaya calisiorhem evlen dior hem de begenmior. haliyle suclayamazsin anneni "simdi sen benim evlenmemi istemior musun" diye...
canim en kucuk kiz olmak zor. insallah asarsiniz sorunlarinizi....
senin en son yapacağın iş, anneni alıp karşına ciddi ciddi konuşmak, belli ki ablanın durumundan baya etkilenmiş ki seni de göz göre göre ateşe atmak istemiyor sanırım, ama sen bu gidişle evlenemezsin de bunu bilesin bunun ciddiyetini annene anlatmalısın ki sen de rahat et o da..
ilginccc CADIARZUCADIARZU
facebok konunuzuda okumustum ,orda demistiniz ki sevgilimi ekleyemem ailemden kimse bilmiyor nasil eklerim
burdada diyosunuz ki annem sevgililerimle ne yaptigimi soruyo ediyo yok öpüstünüz mü diyo diyorsunuz
alla alla ben mi tuhafim bugun ne mirmirmirmir
sen nie 1 aydır çıktığın her sevgiline cıddıysen devam edelım degılse ayrılalım diosun kiii..??!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?