• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem evlenmemi istemiyormu :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
:((( ben 26 yasındayım ve ben ne derlerse tam tersını yaparım bana bır sey dersın ben ınat yaparım ve annem bunu bılıor ve 20 yasımdan berı her gun bana evlen dıye baskı yapıyor kımsem yokken göruculer buluyor sonra begenmıyor
ben begensem o begenmıyor o begense ben begenmıyorum begendırmıyor, begendıgım dakıka ayırıyor, tum sevgılılerımden ayırıyor
hepsıyle ayırıyoır sımdı yenı sevgılımle telde konusuyorum gene geldı odama bır yıgın sey konusuyoır ben teldeyken hemde? bunu getıreyım mı bunu vereyım mı nası ıstersın ne dedın ? anne dıyorum ya teldeyım tamam şunu da bırakayım gıdıcem,
sonra tum gun basıma gelıp ne zaman evlenıyorsun gene cocuk senle dalga gecıyor degıl mı dıyor, göya gecen gun söz verdı yemınler ettı bır kaç ay susucam konusmuycam bu konuda dıye ama sureklı gelıp konusuyor,
nereye gıttınız neler yaptınız her sanıye snaıye soruyor sorguluyor, yanlış yapmamışsa bıle yanlıs yapmıs durumuna düşürüyor cocugu ben savıunuyorum savununca kızıyor konusmayınca tamam gıt evlen benle konusma artık dıyor, evlendıgım falan da yok sadece normal bı flört olmasına calısıyorum ama oyle zor kı?
dışarı gezmeye cıkıyorum gunde 5 kere arıyor 10 kere arıyor acmayınca durmadan aramaya devam edıyor gelınce yarım saat üstümü başımı süzüyor erkek parfumu kokuyor muyum makyajım cıkmıs mı, geçen basımı cocugun omzuna dayadım allgım cıkmıs canımı okudu ah öpüştün mü annem neler yaptın ah vah annem, eskıye dayanan bır gecmıs de yok bu konuda temkınlı oluyor dıyceksınız degıl yahu ben 20 degıl 16 yasımdan berı evlen dıyor 20den sonra sevgılım oldu tabı her gun yaa her gun gunah, ablam evden kaçtı sırf bu yüzden düğününü göstermeden evlendı anneme annem catladı, benım de kaçmamdan da korkuyor ama zaten kımle kaçıcam, isteyen görucu cocugun bı tanesının canını okudu sırf ben ıyı galıba anne dedım dıye. :((( annem hep dibinde olmamı ıstıyor, ablam zor paçayı sıyırdı ama ben çakılıcam sanrım sevgılımle aramı gene bozacak, bı sevgılım demıstı kı sırf anana ınat senle cıkıcam ama evlenmıycem görucen sen demıstı : ( hepsı böle kin deposu oluyor bu yüzden :(( senağlama nası davrancam benböylee

yine sen ve yine enterasan bir dert...
öncelikle annene inat senle çıkıp seninle evlenmeyecek gönül eğlendirecek bir erkek arkadaşın adını anabilmene hayret ettim doğrusu..annen son derece haklı canım doğru insanlar çıkaramamışsın karşısına kadının..
hiçbir anne evladının kötülüğünü istemez. herkesin kaderinde vardır birisi .anneninde onayladığı bir aday çıkar evlenir mutlu olursun inşallah..

canım valla selda_cinonun dediği gbi

sen ve antersan bi dert!!!!!!!

annen evlenmenimi istiyo?

yoksa dibinde olmanımı?

sen evlenmek istemiyomuydun ay anam valla senin sorunlar benim kafamıı karıştırıo yada sen karışık yazıondelikafadulden

Son düzenleyen: Moderatör:
Hep dibinde olmani istese neden sana durmandan görücü bulsunki?CADIARZU

Hem annen neden sana karsi böyle güvensiz? Acaba gecmiste onun güvenini sarsacak birseylermi oldu...ondanmi böyle davraniyor...CADIARZU

Aslinda yasin evlenmeye gayet uygun cok kücük bir yas degil fakat neden bir anne 16 yasindan beri kizina sürekli evlen diye baski yapsin anlamis degilimfisfisfis

Ya daha dogrusu hic bir halt anlamadim ben bu isten:uhm:

arkadaşın diğer konularını okuyunca sadece ilgi çekmek için konu açtığı sonucuna varıyorum:delphin:

belki de hedef sasirtmaya calisior:P:P hem evlen dior hem de begenmior. haliyle suclayamazsin anneni "simdi sen benim evlenmemi istemior musun" diye...

canim en kucuk kiz olmak zor. insallah asarsiniz sorunlarinizi....

sen birini buL, annenin buLunduğu yerde görüşme bence, durumu da erkek arkadaşına üslubuyla anlatırsın.. kabuL ederse zaten bil ki seni gerçekten seviyordur... ılişkiniz ciddi boyuta geldiğinde de annene söylersin ciddiyetinii... Fazla göze gelen ilişki iyi değil çünkü....

sen birini buL, annenin buLunduğu yerde görüşme bence, durumu da erkek arkadaşına üslubuyla anlatırsın.. kabuL ederse zaten bil ki seni gerçekten seviyordur... İlişkiniz ciddi boyuta geldiğinde de annene söylersin ciddiyetinii... Fazla göze gelen ilişki iyi değil çünkü....

işteee, hepsıne 1 ayda dıyorum kı cıddıysen devam edelım degılse ayrılalım dıyorum o yuzden de hepsıyle ayrılıyoruzzz

daha annem cocugu gormeden duymadan bırıyle mı cıkıom gelsın ıstesın degılse senle oynamasınnn dıyooo senağlama sonucta ayrılıom kımse görucu degıl kııı
göruculerden de begendıgım olunca onları da gene annem begenmıooo sırf ben begendım iş olucakk dıyee :delphin:

sen demekki adamların gözünü ilk aydan korkutuon güzelim

ilk ayda evlencek deil ya tanıcaksınız birbirinizi

gerçekten karışık yaw

ama annen seni etkliyo sanırsam

bunu yapan bir annemi?? oy ben anneme kurban oluyim sayende annemi birkez daha takdir ettim ve birkez daha anneciğimi daha daha dahada çok sevdimm..

işteee, hepsıne 1 ayda dıyorum kı cıddıysen devam edelım degılse ayrılalım dıyorum o yuzden de hepsıyle ayrılıyoruzzz

daha annem cocugu gormeden duymadan bırıyle mı cıkıom gelsın ıstesın degılse senle oynamasınnn dıyooo senağlama sonucta ayrılıom kımse görucu degıl kııı
göruculerden de begendıgım olunca onları da gene annem begenmıooo sırf ben begendım iş olucakk dıyee :delphin:

senin en son yapacağın iş, anneni alıp karşına ciddi ciddi konuşmak, belli ki ablanın durumundan baya etkilenmiş ki seni de göz göre göre ateşe atmak istemiyor sanırım, ama sen bu gidişle evlenemezsin de bunu bilesin bunun ciddiyetini annene anlatmalısın ki sen de rahat et o da..

belki de hedef sasirtmaya calisior:P:P hem evlen dior hem de begenmior. haliyle suclayamazsin anneni "simdi sen benim evlenmemi istemior musun" diye...

canim en kucuk kiz olmak zor. insallah asarsiniz sorunlarinizi....

evett ben de ona ınandım sonunda, cunnku ablama da şey dıyor hep, cocuk yapın cocuk yapın dıyor ne zaman baskı yapsa tersını yapıyoruz bız ona da cocuk yapmasın dıye bılerek boyle dıyorum dıyor cunku,
cocuk yapmasın dıye yapn yapın dıyormus :uhm: ne kadın haa

ilginccc CADIARZUCADIARZU

facebok konunuzuda okumustum ,orda demistiniz ki sevgilimi ekleyemem ailemden kimse bilmiyor nasil eklerim

burdada diyosunuz ki annem sevgililerimle ne yaptigimi soruyo ediyo yok öpüstünüz mü diyo diyorsunuz

alla alla ben mi tuhafim bugun ne mirmirmirmir

sen nie 1 aydır çıktığın her sevgiline cıddıysen devam edelım degılse ayrılalım diosun kiii..??!

senin en son yapacağın iş, anneni alıp karşına ciddi ciddi konuşmak, belli ki ablanın durumundan baya etkilenmiş ki seni de göz göre göre ateşe atmak istemiyor sanırım, ama sen bu gidişle evlenemezsin de bunu bilesin bunun ciddiyetini annene anlatmalısın ki sen de rahat et o da..

evlenemıyom kı zaten :( secme şansı bıle bırakmıyo kımı bulsa yakasına yapışıo sankı evde kaldım ya kucuk de degılım ama evde de kalmadım bence ama sankı yamamaya calısıo benı, bır de 2 gunde kım kımı tanır, ama oyle hemen evlenmelısın dıyor o bıde zaten bu yaptıklarını karşı taraf görunce sen de ilerde annen gıbı olursun dıyorlar bana bıde zaten boylesı bı kaynanadan tum erkekler kaçıo senağlama senağlama senağlama

ilginccc CADIARZUCADIARZU

facebok konunuzuda okumustum ,orda demistiniz ki sevgilimi ekleyemem ailemden kimse bilmiyor nasil eklerim

burdada diyosunuz ki annem sevgililerimle ne yaptigimi soruyo ediyo yok öpüstünüz mü diyo diyorsunuz

alla alla ben mi tuhafim bugun ne mirmirmirmir

yok facebokda ılıskıde yaptım anneme de söyledım işte :delphin:

sen nie 1 aydır çıktığın her sevgiline cıddıysen devam edelım degılse ayrılalım diosun kiii..??!

annem eger eve gelıp senı ıstemezlerse artık dısarı cıkamazsın dıyor da ondan :( sonra eskılerımı deşiyor onla cıktın bunla cıktın dıye psikolojık dengemı bozuyor zaten zar zor dengede duruom :( yani teslım olmak daha kolay gelıor kafamçokkarıştı

Arkadaşın dediği gibi evlenmeni istemese görücü de bulmaz.fisfisfis Annen ablanın kaçma olayı yüzünden böyle davranıyor olabilir...

konu dışı olacak ama çok merak ettm, sen çalışmıo musun?

arkdaşım hem annem evlenmemi istiyor beni yamamaaya çalışyıro evde kaldın diyor diyorsun hemde başlığı "annem evlenmemi istemiyormuşş :(((( " diye açıyorsun bu yaman çelişkidir??

Back
X