annem evlenmemi istemiyormu :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sadece baslıgı okumadıgını düşünüyorum
aynı konuya 2 defa aynı yorumu yaptıgını ve cevabını da okumadıgını düşünüyorum
bır gerı sayfaya gıt belınay

yasakkelimepotubor canım annene sinirlenip burda bize sarmicaksın dimi??

ya sen saçmalamışsın kafamçokkarıştı
yada annen saçmalıyor :bbo:

Canim annen'nin tek hatasi sana 16 yasindan beri evlen demesi olmus.
Diger konularda haksiz degil.
Anne bu elbette arayacak sen disardayken, elbette süzecek seni, elbette takip edecek.
Degil 26 istersen 46 yasinda ol.
Gercekten sevdigin birinden seni nasil ayirabilir ki? Iftira atar, cocugun ailesine hakeret eder, cocuga küfreder, derim ki annen ayirmis. Ama bence sen annen icin degil, iliskilerin dogru olmadigi icin ayrilmissin.E birazda kader kismet tabi.

Annenin yaptiklarina sakayla karsilik vererek kirici olma.
Bana her mesaj gelmesinde annem sorar, kim yazdi diye.
Her defasinda anne su arkadasim yaziyor demek benimde hosuma gitmiyor herzaman ama dert etmiyorum, ne var diyorum kendi kendime sorsun, kadincagiz merak ediyor, yada aliskanlik haline gelmis soruyor.

Kafani ve düsüncelerini annenin bu normal olan hareketleriyle yorma derim.

Mutluluklar..

en çok şu cümle dikkatimi çekti...
anana inat seninle çıkacam ama evlenmeyeceğim görecek..
bu ne demek,o şahıs kim ki böyle konuşmasına izin vermişsiniz..
biraz hata sizdede var...
hiçbir anne evladının kötülüğünü istemez...
anne olmadan bunu bilemezsin sen...

o söz gayet açıklayıcı değil mi? kadın senin üzülmenden bıkmış durumdadır belki

bir tanıdığım üniversite hayatı boyunca ve sonrasında toplam 7sene bir kızla çıktı.birbirlerini o kadar çok seviyorlardırki kızı istemeye gittiler.
kızın annesi bir sürü laf etmiş.beni yalnız mı bırakıcan falan demiş kızına.sonra severken ayrılmak zorunda kaldılar ve şuan ikiside 33 yaşında ve ikiside evlenemedi...
yani anlatmak istediğim erkeklerin anneleri başka türlü karıışırken kızların anneleri de az değil..kızlarını çocuklarını kendi mutlulukları için mutsuzluğa sürükleyebiliyorlar.

bu olaydan sonra o kızın annesi hala mutluysa eğer:uhm:
ne anneler varmışkafamçokkarıştı

valla kız hala aradan 5 sene falan geçmiş içip içip arayıp küfrediyomuş..ikiside çok iyi bir üniden mezun oldu çocuk sırf kızın ailesine yakın olsun diye evlerinin yakınında düzgün bir iş buldu kendine ve sonra bu olay yaşanınca orda burda serseri hayatı sürüyor çocuk.doğru düzgün bir hayatı yok.yani her ikisinin hayatıda altüst oldu.filmler bazen gerçek olabiliyor..

aman sahra ya ne fena olmuş bak işte kız anneleri de az fena değiller, kızının hayatını mahvediyor ama benı yanlız mı bırakıcan dıyor pişkin pişkin, benimkisinin de ondan kalır yeri yok, ben beğensem gelip dizime aglıyor nolur annem ben seni bunun için büyütmedim onla evlenirsen hakkımı helal etmem diyor, ben birini begenmesem evlen bunla dye baskı yapıyor, nihayetinde benle oyun oynuyor onu anladım, işlerde çalışmamı istemiyor evden çıkmamı istemiyor hep dizinde olayım ama az entrikacı değil benimkisi de neyse ki farkına vardım bu yaşımda en azından o bile iyi :ecrin_bebek: klava: sağolun kızlar wallahi siz olmasanız kaydirigubbakcemile5

ben ınadım ne denırse tam tersını yaparım dıyorsun
eee yap o zaman canım

kız oldum gulmekten var yaaa
ya arkadasım sen annem evlenmemı ıstemıyormus dıye konu acmadın mı
ben ınadım kım ne derse tersını yaparım yazmadın mı
bende ınatsan tam tersını yap dıyorum nasılsa oyle yapıyormusun ya
evlen o zaman
bu sefer de anlamadıysan artıkkkk

ve benım yazdılarıma manasız kendı yazdıklarına manalı dıyorsan don yazılan yorumlarını bastan oku canım

hepimiz konunu okuyoruz ve hepimiz koca bir hayal ürünü görüyoruz potubor arkadaşım. açtığın tüm konular birbiriyle çelişiyor. sana verilen cevaplarla dalga geçiyor değer verip okuyan yorum yapan insanları resmen ti'ye alıyorsun .. o zaman neden konu açıyosun amaç ne? gerçekten ne derdin ne sorunun var cidden sana yardımcı olmak istiyorum arkadaşım

anneni terapiste götürmeyi denesen

hehe kız kopuksun,
bak bir defa noldu, annem benı aldı pskologa göturdu yaş 17 ben depresyondayım,
kaydirigubbakcemile2 yanıma oturdu sonra doktor soru soruyor bana , annem cevap verıyor, doktor bır kızdı sen kadın sussana nasıl konusabılırsın onun yerıne bu kızın ne halde olduguna cevap buradan anlasılıyor demezmi.. kötükedihüso

annem peki doktor bey dedı ben kapıdayım dedı, cıktı, sonra ben de mırıl mırıl bır seyler dedım.
tabı eve gıdınce annem doktor ne bılırmıs kı neler dedı altı ustu verecegı hap konustu durdu dedı . ben de ınanmıs gıbı yaptım
Çok üzgünüm çoook
içtim haplarımı bı kaç yıl oturdum yerımde. :ecrin_bebek:
o gıtmez yani, benı de göndermez. bu böyle devam, anca hafıfletmeye calısıyorum kendımce

Son düzenleyen: Moderatör:

şaka gibi

çalışma hayatın düzeldi mi barisengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…