E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
bende bunu diyorum işteselda bitaem konunun başlığıyla içerik uymuyor "annem evlenmemi istemiyormuşş((( " ama içerikte evlenmesi için can atan hatta öleki annesinin bu şartı kızınada bulaşan ve ilk günden erkek arkadaşlarına ciddiysen sürdürelim diyen bi arkadaşımızvar
ya sen saçmalamışsın kafamçokkarıştı(( ben 26 yasındayım ve ben ne derlerse tam tersını yaparım bana bır sey dersın ben ınat yaparım ve annem bunu bılıor ve 20 yasımdan berı her gun bana evlen dıye baskı yapıyor kımsem yokken göruculer buluyor sonra begenmıyor
ben begensem o begenmıyor o begense ben begenmıyorum begendırmıyor, begendıgım dakıka ayırıyor, tum sevgılılerımden ayırıyor
hepsıyle ayırıyoır sımdı yenı sevgılımle telde konusuyorum gene geldı odama bır yıgın sey konusuyoır ben teldeyken hemde? bunu getıreyım mı bunu vereyım mı nası ıstersın ne dedın ? anne dıyorum ya teldeyım tamam şunu da bırakayım gıdıcem,
sonra tum gun basıma gelıp ne zaman evlenıyorsun gene cocuk senle dalga gecıyor degıl mı dıyor, göya gecen gun söz verdı yemınler ettı bır kaç ay susucam konusmuycam bu konuda dıye ama sureklı gelıp konusuyor,
nereye gıttınız neler yaptınız her sanıye snaıye soruyor sorguluyor, yanlış yapmamışsa bıle yanlıs yapmıs durumuna düşürüyor cocugu ben savıunuyorum savununca kızıyor konusmayınca tamam gıt evlen benle konusma artık dıyor, evlendıgım falan da yok sadece normal bı flört olmasına calısıyorum ama oyle zor kı?
dışarı gezmeye cıkıyorum gunde 5 kere arıyor 10 kere arıyor acmayınca durmadan aramaya devam edıyor gelınce yarım saat üstümü başımı süzüyor erkek parfumu kokuyor muyum makyajım cıkmıs mı, geçen basımı cocugun omzuna dayadım allgım cıkmıs canımı okudu ah öpüştün mü annem neler yaptın ah vah annem, eskıye dayanan bır gecmıs de yok bu konuda temkınlı oluyor dıyceksınız degıl yahu ben 20 degıl 16 yasımdan berı evlen dıyor 20den sonra sevgılım oldu tabı her gun yaa her gun gunah, ablam evden kaçtı sırf bu yüzden düğününü göstermeden evlendı anneme annem catladı, benım de kaçmamdan da korkuyor ama zaten kımle kaçıcam, isteyen görucu cocugun bı tanesının canını okudu sırf ben ıyı galıba anne dedım dıye.(( annem hep dibinde olmamı ıstıyor, ablam zor paçayı sıyırdı ama ben çakılıcam sanrım sevgılımle aramı gene bozacak, bı sevgılım demıstı kı sırf anana ınat senle cıkıcam ama evlenmıycem görucen sen demıstı : ( hepsı böle kin deposu oluyor bu yüzden ( senağlama nası davrancam benböylee
(( ben 26 yasındayım ve ben ne derlerse tam tersını yaparım bana bır sey dersın ben ınat yaparım ve annem bunu bılıor ve 20 yasımdan berı her gun bana evlen dıye baskı yapıyor kımsem yokken göruculer buluyor sonra begenmıyor
ben begensem o begenmıyor o begense ben begenmıyorum begendırmıyor, begendıgım dakıka ayırıyor, tum sevgılılerımden ayırıyor
hepsıyle ayırıyoır sımdı yenı sevgılımle telde konusuyorum gene geldı odama bır yıgın sey konusuyoır ben teldeyken hemde? bunu getıreyım mı bunu vereyım mı nası ıstersın ne dedın ? anne dıyorum ya teldeyım tamam şunu da bırakayım gıdıcem,
sonra tum gun basıma gelıp ne zaman evlenıyorsun gene cocuk senle dalga gecıyor degıl mı dıyor, göya gecen gun söz verdı yemınler ettı bır kaç ay susucam konusmuycam bu konuda dıye ama sureklı gelıp konusuyor,
nereye gıttınız neler yaptınız her sanıye snaıye soruyor sorguluyor, yanlış yapmamışsa bıle yanlıs yapmıs durumuna düşürüyor cocugu ben savıunuyorum savununca kızıyor konusmayınca tamam gıt evlen benle konusma artık dıyor, evlendıgım falan da yok sadece normal bı flört olmasına calısıyorum ama oyle zor kı?
dışarı gezmeye cıkıyorum gunde 5 kere arıyor 10 kere arıyor acmayınca durmadan aramaya devam edıyor gelınce yarım saat üstümü başımı süzüyor erkek parfumu kokuyor muyum makyajım cıkmıs mı, geçen basımı cocugun omzuna dayadım allgım cıkmıs canımı okudu ah öpüştün mü annem neler yaptın ah vah annem, eskıye dayanan bır gecmıs de yok bu konuda temkınlı oluyor dıyceksınız degıl yahu ben 20 degıl 16 yasımdan berı evlen dıyor 20den sonra sevgılım oldu tabı her gun yaa her gun gunah, ablam evden kaçtı sırf bu yüzden düğününü göstermeden evlendı anneme annem catladı, benım de kaçmamdan da korkuyor ama zaten kımle kaçıcam, isteyen görucu cocugun bı tanesının canını okudu sırf ben ıyı galıba anne dedım dıye.(( annem hep dibinde olmamı ıstıyor, ablam zor paçayı sıyırdı ama ben çakılıcam sanrım sevgılımle aramı gene bozacak, bı sevgılım demıstı kı sırf anana ınat senle cıkıcam ama evlenmıycem görucen sen demıstı : ( hepsı böle kin deposu oluyor bu yüzden ( senağlama nası davrancam benböylee
bir tanıdığım üniversite hayatı boyunca ve sonrasında toplam 7sene bir kızla çıktı.birbirlerini o kadar çok seviyorlardırki kızı istemeye gittiler.
kızın annesi bir sürü laf etmiş.beni yalnız mı bırakıcan falan demiş kızına.sonra severken ayrılmak zorunda kaldılar ve şuan ikiside 33 yaşında ve ikiside evlenemedi...
yani anlatmak istediğim erkeklerin anneleri başka türlü karıışırken kızların anneleri de az değil..kızlarını çocuklarını kendi mutlulukları için mutsuzluğa sürükleyebiliyorlar.
ben ınadım ne denırse tam tersını yaparım dıyorsun
eee yap o zaman canım
ne konuda actıysan bu topıgı o konuda canımmm
anneni terapiste götürmeyi denesen
hehe kız kopuksun,
bak bir defa noldu, annem benı aldı pskologa göturdu yaş 17 ben depresyondayım,
kaydirigubbakcemile2 yanıma oturdu sonra doktor soru soruyor bana , annem cevap verıyor, doktor bır kızdı sen kadın sussana nasıl konusabılırsın onun yerıne bu kızın ne halde olduguna cevap buradan anlasılıyor demezmi.. kötükedihüso
annem peki doktor bey dedı ben kapıdayım dedı, cıktı, sonra ben de mırıl mırıl bır seyler dedım.
tabı eve gıdınce annem doktor ne bılırmıs kı neler dedı altı ustu verecegı hap konustu durdu dedı . ben de ınanmıs gıbı yaptım
Çok üzgünüm çoook
içtim haplarımı bı kaç yıl oturdum yerımde. :ecrin_bebek:
o gıtmez yani, benı de göndermez. bu böyle devam, anca hafıfletmeye calısıyorum kendımce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?