Alınmayan evin lafını mı yapıyorsun
Ben babama istediğimi derim,geline de ne oluyorBir de alsalarmış evi çarşambayı sel alacak demekki
Aa tüh banlımıymış haberim yoktu .Aratmıyor aratmıyor hatta giden geleni aratırmış diyorum en azından kendisi ırkçılık yapmazdıBanlı banlı ablası ,yoksa o ve konu açmamak
Olsun bu konu aratmıyor kendisini..
ben şunu anlamıyorum kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil ki kendi çocuğunuza kendiniz bakın ev kredisi çekip büyük borç yapıp üstüne bebek sonra ben çalışcam bebeğe kim bakcak çok saçma bir mantık bu bana göredaha nişanlı iken söyluyordu ben bakıcam diye. ama beni alana kadardı sanırım.
Görümce nasıl teyzen yaşında oluyor ya? 16sında kaçıp 18inde doğurmamış mıydı? Hadi o teyzen yaşında, kayınvalide nasıl diri oluyor o zaman?teyzem yaşında neyini kıskanıcam. olmayan diplomasıyla 2 katım cüssesini mi ? başka şeyler bulun
Okey, ilk cocuguna kaynananiz bakar tabii ki kac yil oncesi. Buna idrak edemiyor musunuz gercekten? Gecmis uzerinden onca yil. Kadin yaslanmis simdi nasil baksin cocuga
Görümce nasıl teyzen yaşında oluyor ya? 16sında kaçıp 18inde doğurmamış mıydı? Hadi o teyzen yaşında, kayınvalide nasıl diri oluyor o zaman?
Arkamda babam var diyo
Konu başında ben çaresiz bi kız görmüştüm şimdi güzelliğiyle maaşıyla ailesiyle övünen bir kız görüyorum babam verir bakıcı parasını diyo
Annen gelsin annen, gelin de ücretsiz izin alsın. Doğu görevi uzar diye düşünüyorlardıysa doğudan dönmeden çocuk yapmayacaklardı. Demek ki onlara göre çok da dert değil, çok da tehlikeli değil oralar çocuk büyütmek için. Sen gereksiz takıyorsun kafaya...ilk çocuğu ile ikinci arasinda 16 yas var. gorumce suan 37.
Bide nenem gibi demissin utanmadan:) tey yaa valla hamile olmasan banlanmak pahasina saydirirdim sana.. sen hic onun yasina gelmiceni mi dusunuyosun? Burda o nene dedigin yaslarda kadinlar var, bari burda soyleme bunu. Sen hep genc kalacan garantin var zaar
17 sene onceki enerjisinde mi peki sizce? Sizin anneniz 17 sene once de su anki gibi miydi? Siz 17 yil sonra nasil olacaginizi bilebiliyor musunuz? Anlatamiyorum sanirim. Olsun okuyan baska arkadaslar belki feyz alir.52 yaşında
Bide nenem gibi demissin utanmadan:) tey yaa valla hamile olmasan banlanmak pahasina saydirirdim sana.. sen hic onun yasina gelmiceni mi dusunuyosun? Burda o nene dedigin yaslarda kadinlar var, bari burda soyleme bunu. Sen hep genc kalacan garantin var zaar
Annen gelsin annen, gelin de ücrersiz izin alsın. Doğu görevi uzar diye düşünüyorlardıysa doğudan dönmeden çocuk yapmayacaklardı. Demek ki onlara göre çok da dert değil, çok da tehlikeli değil oralar çocuk büyütmek için. Sen gereksiz takıyorsun kafaya...
yoo kızmıyorum. torunu icin düzenini bozan bir kadın annemmevzuu babaya kadar geldi mi?
konu sahibesi annene de kızıyor musun?
Hep boyle kalacak konu sahibiBide nenem gibi demissin utanmadan:) tey yaa valla hamile olmasan banlanmak pahasina saydirirdim sana.. sen hic onun yasina gelmiceni mi dusunuyosun? Burda o nene dedigin yaslarda kadinlar var, bari burda soyleme bunu. Sen hep genc kalacan garantin var zaar
onca bakima ragmen nenem gibi dedim.
15 yıl calis kendine bakim yaptir ama hic bi fark olmasin. gulerim tabi.
onca bakima ragmen nenem gibi dedim.
15 yıl calis kendine bakim yaptir ama hic bi fark olmasin. gulerim tabi.
Hep boyle kalacak konu sahibihep genc hep guzel.
Ula kalsa noolur yuz guzelligi neye yaradi agzini acinca icinden cikanlari gorduk
yoo kızmıyorum. torunu icin düzenini bozan bir kadın annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?