annem çocuğuna bakmasın diyen görümce

Bide nenem gibi demissin utanmadan:) tey yaa valla hamile olmasan banlanmak pahasina saydirirdim sana.. sen hic onun yasina gelmiceni mi dusunuyosun? Burda o nene dedigin yaslarda kadinlar var, bari burda soyleme bunu. Sen hep genc kalacan garantin var zaar

daha nişanlı iken söyluyordu ben bakıcam diye. ama beni alana kadardı sanırım.
ben şunu anlamıyorum kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil ki kendi çocuğunuza kendiniz bakın ev kredisi çekip büyük borç yapıp üstüne bebek sonra ben çalışcam bebeğe kim bakcak çok saçma bir mantık bu bana göre

ilk çocuğu ile ikinci arasinda 16 yas var. gorumce suan 37.
Annen gelsin annen, gelin de ücretsiz izin alsın. Doğu görevi uzar diye düşünüyorlardıysa doğudan dönmeden çocuk yapmayacaklardı. Demek ki onlara göre çok da dert değil, çok da tehlikeli değil oralar çocuk büyütmek için. Sen gereksiz takıyorsun kafaya...

kadının hayatını istediği gibi yaşaması zoruna gitmiş epey..
sürekli bir aşağılama küçük görme çabası..

17 sene onceki enerjisinde mi peki sizce? Sizin anneniz 17 sene once de su anki gibi miydi? Siz 17 yil sonra nasil olacaginizi bilebiliyor musunuz? Anlatamiyorum sanirim. Olsun okuyan baska arkadaslar belki feyz alir.

Bu arada gorumcenize soyledikleriniz gercekten normal degil. Kadin varsin cirkin olsun,allah insana ruh guzelligi versin. Yuz guzelligi gecici malum

onca bakima ragmen nenem gibi dedim.
15 yıl calis kendine bakim yaptir ama hic bi fark olmasin. gulerim tabi.

Kaldı ki zaten karı koca özel harekatçı bunlar her daim bir ayakları doğuda olacak

Hep boyle kalacak konu sahibi hep genc hep guzel.
Ula kalsa noolur yuz guzelligi neye yaradi agzini acinca icinden cikanlari gorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…