annem çocuğuma bakmak istemiyor.kayınvalideme de çocuğumu bırakmak istemiyorum... :(

bırakıp gitsem
içim rahat etmez aklım onda kalacak
yemek yemeye kalksam bogazımdan geçmeyecek
agladımı acıktımı vs diye düşünene kadar yanımda olması daha iyi
ben hastaneye giderken bile götürüyorum
eşim kızıma hastanede bakıyor
yada çok erken saatteyse annemlerde kalıyoruz
sabah kızım kalkmadan gitmiş gelmiş oluyorum

anlamıyorum ki park kadın psikopat sanırım çocuğa giriştiğine göre. yoksa insan yavrusunun yavrusuna neden kıysın ki..
Eski kafa babaanneler gibi poposuna 2 şaplak vuruyor da abartıyor olmasın??
Aynen o zaman annesine bırakacak. Hem söylenir hem bakar kız anaları.

ben de öyle düşünüyorum .Yaşlı insanları yormak iyi değil .Kendi isteği ile bakanlar var seve isteye ama kendine zor bakanlar var misal benim annem .Kızım 11 yaşında yaptığı tek şey öğlen okula bırakmak o bile kadını yoruyor .Babam geçen yıl vefat ettiği için yanımızda .Canı sıkılmıyor en azından ama başka türlü olsa kıyamazdım sanırım .

Çalışıyor musun sen?
Ben çalıştığım için bırakamam. Yani onun zamanından çalmış gibi hissederim.
Ama çalışmasaydım ben de rahatlamak adına öyle düşünebilirdim.
Ama konu sahibi hiç bir şeye razı olmuyor. Kvalideye güvenmiyor mesela.
Kocasını büyüttüp de psikopat yapmadıysa kadın nasıl ahlakını bozabilir ki anlayamadım ben.

Valla bana kızan eden olacaktır elbet ama, çocuk büyüyene kadar gezmeyiverin nolacak yani?
Bu şeyleri çocuk yapmadan evvel düşünmek lazım, gezip tozmayı çok seviyorsan, çocuğu biraz ertelemek lazım zannımca. Hevesini iyice alıp sonra ebeveyn olunmalı galiba.
E annesin diye hayattan zevk almayacak mısın? Hayır onu da kastetmedim. Çocukla yapılacak aktiviteleri seçmelisiniz o halde. E olmuyorsa da hiçbir şey, sinema, yemek ve hatta romantizm bebeğinden değerli değil. Oturup bebeğine bakacaksın maalesef.

Keşke senin gibi akıllı bir kadın bu konuya el atıp , gerçekleştirse..

çalışmıyorum
evdeyim rahatlamak için bile bırakmam kolay kolay
anca uyudugu zaman annemlerde kuaföre gider gelirim o kadar
kv güvenmiyorsa bırakmayacak bende güvenmiyorum ve bırakmıyorum

Ama kadın çalışmıyor. Yani 7/24 çocukla beraber. O kadının da o çocuğa verimli olması için deşarj olması lazım.
Bunu da istiyorsa kadın bazı şeyleri göze alacak. Yani her şey ya da herkes ona uyum sağlamaz, o uyum sağlayacak çevreyi ki gezme fırsatı doğabilsin.

Keşke senin gibi akıllı bir kadın bu konuya el atıp , gerçekleştirse..
utandım, accuk şımardım..
kocama sor bir de kaj..
arabayı değiştirmek istiyor, ben de razı olmuyorum.
ahh ahh eski kafa erkekler gibi diyor ki" çok biliyorsun , erkek işine çok karışıyorsun, git poğaça yap"
Sanki bir başkası söylüyor bunu kocam değil de.

Bence annen bakmak istemiyorsa , Kayinvalidene birak 3-4 saat cocuga saldircak hali yok nasil olsa..

Yada annenden rica et..
Annen belki oan bunalip soylenmistir , bakmayacagini sanmiyorum.

Biz evlilik yıldönümlerini filan 4 kişi kutluyoruz. Eşim ve iki çocuğum onları bir yere bırakmak istemiyorum. Hafta içi zaten çalışıyorum onlarda okulda oluyor, hafta sonu ya da akşamları da bir yere bırakmayı asla istemiyorum. Sinemaya gitmiyoruz genelde çocuk tiyatroları oluyor tercihimiz. Arada bırakmak iyi gelebilir ama eşimde benim gibi çocuklar olmadan zevk alamaz olduk gittiğimiz yerlerden.

26 aydır sinema, tiyarto, konser nedir unuttum. Evde dev bir dvd koleksiyonumuz oldu.
Yıldönümü, doğumgünü vb günlerde yemeğe çıktık ama kızımla. Maksimum 2 saat oturabildik ama aklım kalmadı çocuğumda, yanımdaydı çünkü.
Tatilede gittim, insanlar halimize acıdı, eşimle oturup aynı anda yemek bile yiyemedik çünkü, kızım yürümeyi öğrenmeye çalışıyordu o dönem. Yine dönsem o günlere yine alır kızımı giderim.
Sizin durumunuzda asla bırakmazdım ne kaynanama ne anneme.
Maalesef çocuk olunca biraz kendimizden taviz veriyoruz, sosyal hayat sınırlaniyor ister istemez.

çalışmıyorum
evdeyim rahatlamak için bile bırakmam kolay kolay
anca uyudugu zaman annemlerde kuaföre gider gelirim o kadar
kv güvenmiyorsa bırakmayacak bende güvenmiyorum ve bırakmıyorum
Yaşamadan bilinmez işte.
Ben de şimdi çalışırken bırakmam ama çalışmasaydım yine bırakmazdım belki..

ayda bir kaç saatten bahsediyor, çok abartı değil mi bunlar?
Tatilde çocuklu her aile bu sıkıntıları yaşıyor.
Biz orta direk dadı götürmüyoruz tatillere.

Valla İpek'im benim annem de ev hanımıydı, hem de babaannem yanımızdaydı. Ama annemle babamı bir yere göndermezdi hiç. Bize de öyle annem yokken bakmazdı. Annem de gayet verimli bir anneydi.
Yaşlılar bakmıyorsa zorlayamazsın, o halde bakıcı tutacaksın. E yok ona da güvenemiyorum diyorsa da napacak yani çocuğu mu yok edelim nedir? Çocuk yüzünden gezemiyorum nedir, keyfimi engelliyor gibi bir durum ortaya çıkıyor.
Şimdi neyin önerisini yapalım ki yaşlılar bakmıyorsa bakmaz, tek çözüm bakıcı. Buna nasıl bir öneride bulunabiliriz?

Yaşamadan bilinmez işte.
Ben de şimdi çalışırken bırakmam ama çalışmasaydım yine bırakmazdım belki..

çalışmadıgım için bırakmak hiç aklıma gelmiyor
nasılsa akşama kadar evdeyim diye düşünüyorum
çalışmasaydınız kesinlikle sizde bırakmazdınız

Annene durumu anlat kv me birakmak istemiyorm guvenemiyorm de her zaman yaptigin birsey degilmis madem anlayisla karslar.
Ayrica bir hafta sonu anneni al gezdir gonlunu et

Tabi orası öyle yani madem gezmek istiyor olan malzemeye ağız burun kıvırmayacak.
Ama biz Türk kadınları önce anneyiz.
Yani önce kendimiz değiliz.
Ama yabancı bir kadın her kimliğini muhafaza ediyor anne olduktan sonra. Bence bu yüzdendir ki yaşadığı boşanmalar falan hayatının son noktası olmuyor, bir şekilde hayatına devam ediyor.

cocugu uyuttuktan sonra sinemaya gidin
uyurz vaziyette annenize bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…