ben de acaba abartıyor muyum diyorum bazen işte ..Bırakacağın hepi topu 3-5 saat.
Bu süre zarfında kv çocuğunu boğazlayacak hali yok,
Bence bu kadar kasma.Biraz kendinize zaman ayrmak iyi gelir size de
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
annem çocuğuma bakmak istemiyor.kayınvalideme de çocuğumu bırakmak istemiyorum... :(
- Konu Sahibi TURKUAZZZ
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 880
- 448
- 43
teşekkür ederim anlayışınız için ... ben de geçen sene gittim en son :)Ah canımm çok iyi anlıyorum seni. Arkadaşlar kız 40 yılın başı sinemaya gitmek istiyor her zaman bırakmıyormuş ki. Ben en son geçen sene gitmiştim sanırım sinemaya. Haftaya benimde evlilik yıldönümüm bende bırakıcam çocukları.
- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.578
- 298
- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 598
- 37
günü birlik bakıcılar var şirketler gönderiyor bir gün için bırakabilirsin bence veyahut bir komşunamerhaba hanımlar... hemen konuya gireyim. benim kızım 20 aylık ve abimin kızı da 20 aylık çocuklarımızın arasında 3 gün var. annem yeğenime bakıyor ve sürekli bunaldığını söylüyor hatta dün telde konuştuk "herkes dışarda geziyor ben evde çocuk bakıyorum" dedi yeğenim için haftasonları geziyor.. ee böyle sürekli söylendiği için ben haftasonu kızıma bi bakıverde eşimle sinemaya gideyim falan diyemiyorum.. kayınvalidem de sert yapılı biri diğer torununu döven ve sürekli bağıran biri. görümcemin çocuğu hep kv.de. kızımı kıskandığı için hep aşırı tepkili çocuk. kızımı kv bıraksam bu sefer de kv benim kızıma da bağıracak diye bırakamıyorum.bi de görümcemin çocuğu zarar verir diye de bırakamıyorum.. iki hafta sonra evlilik yıldönümümüz eşim kızımızı anneme bırakalım yemeğe gidelim diyor ben yanaşamıyorum... bu arada çocuğunu sürekli bırakıp gezme derdine düşmüş bir anne değilim hani arada sırada olurya öyle... bilemiyorum
- 21 Eylül 2012
- 1.502
- 1.671
- 158
- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
bence bu çocuğa haksızlık. Kesinlikle haksızlık.en güzeli haftasonu için bakıcı tutman
2 saatliğine falan çocuğa bakan insanlar var..
kimseyede böylece rica etmek zorunda kalmazsınız..
Benim yapacağım bir şey değil en azından.
Bunun yerine oyun parkları gibi alternatifler denenmeli.
Çocuğu bilgisiz zaman geçireceği bir bakıcıya teslim etmek, annesine yapılan haksızlıktan daha beter.
- 18 Kasım 2014
- 889
- 1.076
- 128
- 39
Ben cocuklara bakmama kobusunda yaslilara hakveriyorum. O yasa kadar kendi cocuklarina bakmislar bi de torunlar baslarinda. Yazik degil mi ? Biz 5 kardesiz en buyuk 6 yasindayken 5. Yeni dogmus. Yani en buyugu 6 yasind 5 cocugu annem tek basina buyutmus. Ben simdi anneme benm cocufuma da bak nasil derim ? Bizimki uç bi ornek ama bizden onceki nesil hep cok cocuk derdi cekmis,bi de simdi torunlar. Cok zor valla. Annelere de bise diyemiyorum ama cocuk sonucta sizin siz bakmalisiniz. Hanuz cocugum yok simdilik boyle dusunuyorum
- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.254
- 398
abla oyun parkı fikri aklıma hiç gelmedi..bence bu çocuğa haksızlık. Kesinlikle haksızlık.
Çocuğu bilgisiz zaman geçireceği bir bakıcıya teslim etmek, annesine yapılan haksızlıktan daha beter.
Ama çok iyi fikirmiş. Aslında bence 3 ü çıksın gezsin ama bebişim yok henüz o yüzden böyle bir şey ne kadar rahat olur bilemiyorum. Uzaktan konuşması kolay..
- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 598
- 37
aYYYY ipeeek kadın zaten evdeymiş çocuğunu kendi büyütüyor kırk yılda bir kocasıyla dışarıya başbaşa çıkmak istemiş bi kaç saatten çocuğun kalitesi düşmez ayol aaaaaabence bu çocuğa haksızlık. Kesinlikle haksızlık.
- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Valla canım annen bakamıyorsa sıkıldım bunaldım diyorsa kaynanandan zaten bunu istemeyezsim kendi annesi neden bakmıyormuş der kalırsın öyle zaten ben anneleri çocuk bakıcısı olarak görmeyi de anlamıyorum elbette bakıcıdan iyidir ama bu insanlar hiç mi gün yüzü görmeyecek rahat etmeyecek, çocuklarına bakıyorlar tam rahat edecekler bu sefer torun bakıyorlar bunun sonu gelmiyor çalışanlar için bir şey demiyorum zorunludur bakıyordur ama evdesiniz. H.sonu geziyor zaten diyorsunuz kendi annenizi için. Kadın haftaiçi evde çocukla tıkalı vaziyette bırakın da haftasonu ona kalsın çocuk dünyaya getirmeyi biliyorsanız birşeylerden fedakarlık yapacaksınız insanlar bebekleriyle bile yemeğe gidebiliyorlar artık 20 aylık çocuk bebek değil ki bir yemeğe beraber gidebilirsiniz çocuğunuzla diye düşünüyorum. Kaynanan da ne kadar bağıran biri de olsa bir kaç saat bıraksan zarar geleceğini sanmam. Sinemaya da gitmek istiyorsunuz en fazla 3 saat sürer anneniz o kadar bakabilir tüm gün değil ya ya da kaynananız artık katlanacaksınız ya da çıkmayacaksınız ama insanların göreviymiş gibi de düşünmeyin yani.
- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
ben de böyle düşünüyorum. Asla kızım olmadan plan yapmadım, yapamam, içime sinmez.. Dışarısı bakımından tabi..ben herzaman çocugumu yanımda götürürüm
yemegede beraber gidin ne olacak ki
kızım büyüyene kadar sinemaya gitmek gibi bir düşüncem yok
yaklaşık 3 senedir gitmiyorum
yıldönümüzdede götürün yemege ne olacak ki
3 kişilik zaman geçirebileceğimiz şekilde ayarlıyoruz hafta sonunu. Onun için de oyun parklarına gidiyoruz ya da aktivetelere, sonra da alış veriş yapıyoruz. Ya da babası bekliyor kızım sıkılmasın alış veriş esnasında diye ben şöyle bir tur atıyorum.
- 5 Ekim 2013
- 3.583
- 3.395
- 168
- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
çalışmadığını bilmiyordum.aYYYY ipeeek kadın zaten evdeymiş çocuğunu kendi büyütüyor kırk yılda bir kocasıyla dışarıya başbaşa çıkmak istemiş bi kaç saatten çocuğun kalitesi düşmez ayol aaaaaa
O zaman tanımadık şirketlere emanet etmektense kvalide bir kaç saat içinde ahlakını bozup, psikolojisini bitirmez herhalde.
Hee onu beğenmiyorsa zaten günlük bakıcı bulsun.
- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 598
- 37
işte buçalışmadığını bilmiyordum.
O zaman tanımadık şirketlere emanet etmektense kvalide bir kaç saat içinde ahlakını bozup, psikolojisini bitirmez herhalde.
Hee onu beğenmiyorsa zaten günlük bakıcı bulsun.
ama kaynanası kızının çocuklarını dövüyomuş öyle yazdı ondan güvenmiyormuş..
annesi surat asıyormuş ama bence bir hediye alsın annesine 3 saat bıraksın çocuğunu surat assada anası istemese de iyi bakar annem duysa yanarım yeminle zopaynan döver beni
- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
Aslında biri burada bir konu açmıştı. Kadın çok akıllıca anlatmıştı.abla oyun parkı fikri aklıma hiç gelmedi..
Ama çok iyi fikirmiş. Aslında bence 3 ü çıksın gezsin ama bebişim yok henüz o yüzden böyle bir şey ne kadar rahat olur bilemiyorum. Uzaktan konuşması kolay..
Annelerin çocukları saatlik/günlük emanet edebilecekleri bir oyun salonu düşünüyordu.
Ama aktiviteli, öğretmenli falan..
Hatta doğum günleri için organizasyon yapılabilen bir yer..
Bu tür yerlere ihtiyacımız var bence.
Öyle günlük çocuk bakan şirketlere güvenecek anne tanımıyorum ben.