- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
-
- Konu Sahibi littlestrawberry
Part time işte çalışıyormuş zaten.hastalandığı için yeni bırakmış işi çocuk.onun için de hiç kolay değil inanın.konu sahibesi multimilyoner olsa,anasının evinde hizmetçiler aşçılar uşaklar olsa,altında limuzinle okula gidip gelse ben de yan gelir yatar derim.karın tokluğu için mi çekiyor çocuk bu kadını.allah allah ben de mi bi tuhaflık var anlamadım ,gayet güzel planlamışlar hayatlarını yahu.anane de gerekirse mama da alacak bez de.ne yani evlat evlenene kadar mı anayız?2-3 sene şans vermek çok zor olmasa gerek.mühendislik zeka karısını ailesini sömürüp yatıyor evde çok komik
Ama ortada kızını evli adamla zorla görüştüren, damadınada çocuğu aldırın diyen, hamile kızına çocuğu aldır boşan diye baskı yapan hiçbir kalıba sığmayacak bir anne var.Part time işte çalışıyormuş zaten.hastalandığı için yeni bırakmış işi çocuk.onun için de hiç kolay değil inanın.konu sahibesi multimilyoner olsa,anasının evinde hizmetçiler aşçılar uşaklar olsa,altında limuzinle okula gidip gelse ben de yan gelir yatar derim.karın tokluğu için mi çekiyor çocuk bu kadını.allah allah ben de mi bi tuhaflık var anlamadım ,gayet güzel planlamışlar hayatlarını yahu.anane de gerekirse mama da alacak bez de.ne yani evlat evlenene kadar mı anayız?2-3 sene şans vermek çok zor olmasa gerek.
Ne kadar kara kalpleriniz var yahu
Çünkü taşındıktan sonra tadilat olayını abarttılar. Bize başta mutfak ve fayanslar yapılacak dendi. Taşındık eşyaları eve bıraktık su boruları da değişsin, o zaman fayanslar değişecek, hadi her yer kırılıyor banyo da değişsin oldu olacak kalorifer boruları da değişsin diye karar aldılar. Yoksa ben aptal mıyım 1 ay annemin evinde sığıntı gibi kalacağım sırf kira vermeyeyim diye. 1 haftalık tadilat oldu 1 ay ve biz taşınmıştık.
siz evliyken sizi başkasıyla görüştürüyorlar, görüştüğünüz herif size takıyor, babanız sizi dövüyor. Eşinizle o ailenin yanında kalıyorsunuz. Ne yüce gönüllüymüş eşiniz. Kaynana yanını istemiyorsunuz ama kusura bakmayın da lüzumsuz ailenizin yanında kalmayı tercih ediyorsunuz.Herşeyi yutuyor eşim beni sevdiği için. İstese tek başına da okurdu bana muhtaç değil ki benim kazandığım 3 kuruşla da zor geçiniyoruz zaten istese tek başına gül gibi de geçinirdi. Ama o benimle evlenmeyi tercih etti. İStese başka şehirde de okurdu ama benim olduğum şehre geldi.
Zaten çalışmayı o da istiyor ama okulunu DGS ile %100 burslu kazandı ve dersleri kötü giderse bursunu kaybetme ihtimali var bunu istemediğim için ben çalışmasını istemiyorum. Dersleri zaten ağır %100 İngilizce görüyor ve zorlanıyor. Kv gelince yardım edecek bize çok aşırı masrafımız yok ki. Çocuk gelince iki taraf da yardım edecek benim yetişemeyeceğim ortada. Babam sağolsun her zaman arkamda destekçi bana annemden o da çok korkuyor biliyorum. Fakat çocuk doğduktan sonra babam bana çöp bile aldırmaz o kadar çok torun istiyordu.
Hamileyim herhangi bir şeye ihtiyacım olursa hızlıca destek olmak istedikleri için..Iyi de derdiniz neydi? Barıştınız diyelim niye yakına taşınıyorsunuz. Hadi taşınacaksınız bir ay kirayı fazla verip eski evinizde kalsaydınız.