- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.985
- Konu Sahibi littlestrawberry
Ben tüm bu zorlukları bilerek evlendim ki hiçbir sorunumuz da yoktu. Kp vefat edince maddi olarak çok zorlandık. Ev komple yapılıyor tüm kalorifer boruları değişiyor fayanslar mutfak banyo hepsi değişiyor. Ev şu an yaşanacak durumda değil. Annemde 1 ay kalmadan önce ilk onlara gittiğimizde barışmak için bize mükemmel davrandı. Eşimin sevdiği yemekleri yaptı. Oğlum, oğlum diye seviyordu onu, bebekle ilgili hayaller kuruyorduk, ama annem hiçbir zaman bu evliliği kaldıramadı. Onun istediği kişi zengindi amerikada yaşamıştı yurt dışında evlenmiş ama boşanaamıştı. Benim imam nikahlı evlenmemi istediler. Ben de karşı çıktım. Anneme göre o beni prensesler gibi yaşatacaktı. Boşanınca da resmi nikah kıyacaktı. Şimdi onun hayal ettiğinden bambaşka bir evlilik yapınca kaldıramadı. Meğer şimdiye kadar hep rol yapmışlar. Kardeşim geçen söylemişti. İnanmamıştım fakat bir gün harika davranıp ertesi gün böyle olunca başka açıklaması da olmuyor. Anneme inandım yani, düzeldiğine inandım o yüzden kabul ettim yakınına taşınmayı. Hamile kalmaya gelince benim sağlık problemim vardı hamile kalamıyordum beklenmedik bir şekilde hamile kaldım kp vefatından 1 hafta sonra öğrenince de eşim bu çocukla aşırı bağ kurdu.
Hayir ben yapilan evde degil, zaten yasadiginiz evde kalmanizi diyordum. Neticede o ev yapildiktan sonra kira ödemeyecemisiniz? Ödeyeceksiniz. O halde niye zaten simdilik kiraladiginiz evde kalmadiniz?
Annen bu kadar seyi yaptiktan sonra, niye simdiki yaptiklarina hayret ediyorsun ki? Senin evlencegin kisiyi bile kendisi seçmek istiyor. Ona inat hak vermemek için keske onun evinde 1 ay kalmasaydin. Tabiki ortalik karisacakti. Benim annemde çok otoriter. Herseye kendisi karar vermek istiyor. Birak esim, ben onun ile 1 ay ayni evde kalsam kafayi yerim.
Bu tip anneler ile mesafe, mesafe ve mesafe olmali. Ve siz mecburen kendi ayaklarinizin üzerinde durmalisiniz. Sana yardim edecek diye, manevi olarakta yipraniyorsun ama.
Baska yorumlarini okudumda "yok kv'dem gelecek, yok babam ödeyecek" diyorsunda, nereye kadar? Ya kv'den ile ayni evde anlasamazsan? Baban niye çoçugun her masrafini ödesin? Bu sizi, yani çoçugun anne babasinin isi degilmi?
Hangi saglik probleminden bahs ediyorsun merak ediyorum. Hiçbir hastalik (rahim ve yumartiligin yoklugundan hariç) %100 hamile kalmana engel degil çünkü.