Çok mu duygusalım bilmiyorum. üzgünüm. biraz ağladım içimi dökmek için üye oldum. 1 senelik evliyim. Son birkaç senedir ve son zamanlarda yaşadıklarımı anlatayım lütfen siz bana objektif şekilde annemi bana anlatın......
1. Ben henüz çocukken 2. evliliğini yaptı beni anneanneme bırakıp...
2. Sonra ondan da boşanıp bir süre evlenmedi ama sürekli bana kızgınlık hali vardı... Senin için kimseyle evlenmedim diyordu daha düne kadar, oysa karşısına adam gibi biri hiç çıkmadı.
3. üniversiteye gelene kadar eğer sevgilin olursa seni okutmam babanın evine gönderirim diye tehdit ediyordu üniversiteyi kazandım iyi bir bölümü ve bir ilişkim oldu ilk tepkisi "evlenesin geldi adam mı arıyosun" oldu...
4. Ben üniversite 3 teydim 3. evliliğini yaptı. Ama ne görüşmelerinden ne de olaylardan bana hiç bahsetmedi... sanki görücü usulü gibi yaptı. Ta ki evlenmelerine yakın haberim oldu oysa kuzenime anlatıyormuş ben sonradan öğrendim üzüldüm. Sanki kızacakmıydım ben de koskoca kızım niye söylemedi ki.... Romantik bi evlenme teklifi bile almış...
5. Geçenlerde dediği bi laf üzdü beni, isteseydim seni yetiştirme yurduna gönderirdim seni ben büyüttüm ama sen benim yanımda durmak yerine evlendin uzaklara gittin dedi... Belki haklı... ama bu aramızdaki sevgisizliğe sebep mi? Ben de bu söylediğinden utanır belki diye ara sıra lafı gelince söylerim sağol anne beni yetiştirme yurduna brakabilirdin bırakmadın sana çok borçluyum derim...
6. Ne üniversitede ne de şimdi beni çok nadir arar... Hep ben arıyorum. 2güne bir ararım. Ama ben aramasam o 10 gün geçer aramaz.... ben buna çok üzülüyorum kızlar...
onu anlıyorum belki de yaşadığı talihsizlikler yüzünden psikolojisi iyi değildi önceden lisede dahi beni dövmüşlüğü insan içinde küçük düşürmüşlüğü var ama ya şimdi ben 27 yaşında koca kadınım o da 47 yaşında artık çekişmeyi bırakamaz mıyız... Artık sevgi dolu olamaz mıyız.... tam 9 gün oldu aramıyor beni... bu kadın beni hiç mi özlemiyor... İnanın ona o kadar ihtiyacım var ki... ona o kadar muhtacım ki.... ama bu duygumu bildiği için mi bana şefkatli davranmıyor bilmiyorum...... Eşim de diyor sen ona ilgisiz davran bir süre tek çocuğu sensin arayacaktır diyor. Ama ben annemi çok özlüyorum kızlar. Sık sık onun yanına gidiyorum ama 1buçuk senelik evliyim 1 kere evime gelmedi ya............. Lütfen gel anne diyorum söz veremem tarih veremem çalışıyorum diyor, 2 gün izin almak çok mu zor ya :-( üvey evlat mıyım ben