Annem bana küstü artik konuşmuyor

Sevmiyor. Boşuna kılıf bulmaya çalışmayalım. Bu tavırların cahillikle eğitimle donanımla falan alakası yok. Kızı evlenecek ortalığı bulandırmayın alemi ne. Tadını kaçıracağıını bilmiyor mu biliyor. Neden küsüp gidiyor. Kızın keyfi kaçsın. Çünkü Kendi öyle rahat edecek.
sevgisini göstermek için ilginç bir yol
Değişmeyecek. İyi ki uzaksınız. Yoksa yanmıştın.

Sizin anneniz eşinizle nikahlı olduğunuz halde düğün olmadığı için size "siz daha evli değilsiniz" diyen, eşinizin evinize girmesini istemeyen biri değil miydi yanlış mı hatırlıyorum? E kabullenin artık annenizin toksik bı ebeveyn olduğunu ve kendisiyle bağınizi kavga çıkarmadan sakince zayıfların. Küstü gitti mi, tamam, aramayın siz de düşünmeyin bile olsun bitsin. Kendisi ararsa normal konuşursunuz, size kendi isteklerini dayatirsa hayır ben öyle yapmiycam dersiniz, küserse de yine aynı şekilde ilgi göstermez, aramaz sormazsiniz. Bırakın düğünunuze misafir gibi geleceklerse öyle gelsinler, kendi aile serefleri sonuçta. Böyle yapmazsaniz bunun önünü alamazsınız, daha buraya coook konu açarsınız. Sürekli aynı davranışları tekrarlayıp farklı sonuçlar beklemeyin.

Dul evı gıbıymışmış madem alsaymış beğenmıyorsa hanı yatak odası beyaz eşya bu odaların prrdesı halısına kadar bla bla kız tarafı alır. Sureklı derım aıleler yapmak zorunda değil hıc bır şey ama 70 yaşında kadın eşide muhtemelen daha buyuk neyse bu yaşta ınsanlar her şeyı almış etmış annenızde olsa bunlara müdahale edemez çok beğenmedıyse ustune düşenleri alsaydı. Bır de kanlı bezı sakla dıyor Bu hepsınden beter . Annenız despot yonetmeyı seven bır tıp kusura bakmayın ama evlendıkten sonra eşinize her şeyı paylaşmayın sınırlendığınızı bıle yansıtmsyın adam dolar dolar patlar

İşte ben şuna anlam veremiyorum onca sene annelik yapıp kızı evlendirince sen artık çıktın çıkıştın bizim kızımız değilsin.. Sorumluluk mu bitiyor nedir evlendirince?

Artık ortada korunacak bir bekaret kalmiyor, "bayrağı" kocaya teslim ediyorlar

Bi de bişey daha söylemek istiyorum, burda hep koca kişisinin ailesi biseylere karışınca "senin kocanda iş yok, kocan dengeyi kuramamis" diyoruz ya, işte siz de böyle zayıf karakterli olmaya devam eder annenizin simarikliklarina sürekli tavizler verirseniz, bigun eşiniz de bıkar, anneniz ve sizin dengeyi kuramamaniz yüzünden yuvanız yıkılır. O zaman da ağlarsınız "annem dul kadın olduğum için bana küstü nasıl affettirsem" diye

eşimw hic bir sey demiyor iyi anneyi oynuyor bildigin Onun yaninda neseli sevecen damadini seven kadin var bi yalnız kaliyim hemen beni böyle bunaltıyor

Kaynanan ister sakla diyor eşimde sacmalama balayina o sacma bezlemi gidecez atariz onu diyor annem istemez diyor o da
Sizin saklamaya niyetiniz var mı?
Özür dilerim ama öğretmen olmuşsunuz, kpssye girip atanmışsınız ama annenizin ağzınızın payını veremiyorsunuz. Ve evet vermelisiniz, böyle annelik olmaz. Annenizin ruhsal problemleri olduğunu düşünüyorum. Bir insan kızının mutluluğunu bozmak için bu kadar kasıtlı hareket etmez. Ben sizin yerinizde olsam muhatap bile olmam.

eşimw hic bir sey demiyor iyi anneyi oynuyor bildigin Onun yaninda neseli sevecen damadini seven kadin var bi yalnız kaliyim hemen beni böyle bunaltıyor

He o zaman tamam mı demeliyiz yani? Hanfendi annenize aranıza mesafe koymak zorundasınız diyoruz hemen hemen hepimiz, farkında mısınız? Yoksa görmezden gelmeyi mi tercih edeceksiniz?

Şimdi birkaç eski konunu okudum. Yazacaklarım kırıcı ama annenin seni sevdiğini düşünmüyorum. Muhtemelen para kaynağı kesilecek diye bu kadar sinirli. Erkek kardeşine 1000 lira yollamanı, evine televizyon almamanı falan istiyormuş. Resmen onun için maddi kaynaksın, sana fazla masraf yapmamasının sebebi de bu. İnsanlara sürekli seni kötülemesinden bahsetmiyorum bile. Sen konuşma bu kadınla, gerçekten evini evliliğini bozacak potansiyele sahip. Boşver gelmezse gelmesin düğününe, eksik olsun.

Eşimin anneside sizin annenize benzettim. Aynı şekilde banada çok iyi davranıyor gibiydi. Gibiydi diyorum çünkü anlıyodum içten içe ve arkamı döndüğüm an eşime devamlı baskı doldurma. Bunlar bi süre sonra karşıma çıkmaya başladı gördüm. Şu an görüşmüyorum ben. Herneyse egitimciymişsiniz bende eğitimciyim. Siz artık bireysiniz öğrenci yetistiriyosunuz. Psikolojiden anlıyosunuzdur. Kimlerle karsilasiyorum ben. Anne baba olmak çocuğu kukla etmek , istediklerinizi yaptırabileceginiz bi oyuncak değildir. Bu size çok büyük haksızlık. Evlenme kararı aldığınıza göre gayette yetişkinsiniz. Saygı çerçevesi içersinde sizinde fikirleriniz olduğunu artık göstermelisin. Duygu sömürülerine gelmeyin kim olursa. Ve bunları eşinize yansıtmayın evlendiginizin farkına varın ben yaşadım çok zor bi durum.
Mutluluklar dilerim

Annem de biraz böyleydi, özellikle maddi konularda. Ama ben senin gibi vicdan falan yapmadım. Çok saçma çünkü, kızım mutlu olsun, huzurlu olsun diyeceğine şunu da olsun bunu da olsun diyordu. En iyisini aldırmazsak damat tarafına, nasıl çalım atacak? Yüz vermedik, babam da frenledi onu, şimdi sakin.

Zaten senin içine sinmesi gerekiyor, annenin değil. Sen yaşayacaksın o evde. İçine sinmiyormuş hanım sultanın, ne münasebet.

Bir annenin bunu söyleyeceğini kırık yıl düşünsem aklıma gelmez..

Kendi kızım evlenirken bunu söyleseydim sen ne diyorsun anne derdi..
Annem sırf adettendir diye kocaman çarşaf vermişti, dantelli. Dedim '' Anne, bu ne? ''. Gülümsedim. Bişey demedim, aldım. Kaynanamın umrunda değildi ki çarşaf marşaf. Derdi başkaydı. Gözü kalmıştı altınlarımda.

ahaha valla benim annem bu.
harika muazzam fedakar ileri göruşlu bir annedir ama çocukluğumun butun travmalarının başmimarıdır.
konu sahibinin annesi de çok fenaymış ama annem öyle olsa aramazdım.
Anneniz anneme çok benziyor. Bazen yürüyen bir kibir dağı görüyorum ona bakınca. Hatırlıyorum da, beni bir kere bile tebrik etmedi, şimdi de benle gurur duyduğunu falan zannetmiyorum. Ha umrumda mı artık, değil.

benim annem de farklı yönlerden mahvetti hayatımı. geride kaldı diyorum artık....
ebeveynlerin işi bu sanırım, çok iyi olsalar da bir yerde mahvediyorlar insanı.
yoksa görduğum en iyi anne benimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…