Annem bana küstü artik konuşmuyor

özur diledim zaten yine dilerim gocunmam.Keşke boyle davranmasa hep en mutlu günlerimde sorun çıkarıyor..Her seyi yonetmeye çalışıyor Kendi istegi olmayinca küçümsüyor gozune görünmüyor. Hep hayalo benim doktor olmamdi.Okudum ogretmen oldum ne okuduki hic bir sey gormedik.Oglum doktor oldu çok sukur ki bi ondagordum diyor.Bunlari aştım kafama dahi takmıyorum ama kendi istegi olmazsa onun icin o iş hic olmamis kabul ediyor mesela

Ah keske biraz takmasam ben de.Annem birini kırmış onemli degil ki .Onun icin tek onemli kendisi ona dokunmayalim laf söylemeyelim yeterli

Ah keske biraz takmasam ben de.Annem birini kırmış onemli degil ki .Onun icin tek onemli kendisi ona dokunmayalim laf söylemeyelim yeterli

Bunlar maalesef kendileri yetiskin olmayan ebeveynlerin sonuclari. Anneniz saglikli iletisim kurmak yerine böyle yöntemlere seciyor. Siz cocuklugunuzdan bu yana hep buna maruz kalmissiniz zaten. Duruma disardan bagimsiz baksaniz sorun sizde olmadigini ve sizin birsey yapabilmeyeceginizi görürsünüz. Cocukken boyun egmekten baska careniz yok cünkü anneniz tarafindan kabul edilip sevilmek istiyorsunuz. Yetiskin bir birey olarak ama artik kendinizi de korumak zorundasiniz. Vurun kirin demiyorum zaten. Anneniz yalnis davranislarinin bilincli bir sekilde farkinda bile degil. Sadece yine kafaniza takmaya basladiginizda bunu göz önünde bulundurun: Sagliksiz durumlardan ve sözlerden kendinizi korumak en dogal hakkiniz. Su anda sagliksiz iletisim seklini sürdüren anneniz. Saldirmayin, üstüne gitmeyin ama kendinizden sürekli taviz vererek istedigini vermeyin.

Kanlı bez falan isteyen acayip takıntıları olan maddi anlamda hiçbir şey yapmayan bir kadın ve özrü falan hak etmiyor. Konu sahibi görüşmesin etmesin demiyorum ama özür dilerse iyice tepesine biner belli ki normal biri değil.

Çok duygusal bir insansınız anneniz bunu kullanıyor. Anne böyle olmaz, arkasında durur evladının. Düğüne kadar yine alttan alın sonra artık evinize eşinize karıştırmayın

ben cok takintiliyim biri bana küssün hasta olurum uyuyamam .ufacik bir sey dedim küstü konuşmuyor. Bunlari dersem tamamen siler atar
Sizin takintinizi kullaniyor ,bu kadar takintili olmaksa sorun,yarin oburgun sizin cocugunuzda sizinle sorun yaşar,
annenizin yaptiklari normal degil zaten bari siz bir uzmana basvurun

Kısaca zor bir anne,oysaki evladının en mutlu zamanlarında yanında olabilseydi keşke.
Temizlik yapması çok ta elzem değil ki,sorun kendisinde aslında.
Küsmeyi bir görev olarak görüyor kendinde.

Bazı insanlar duygu sömürüsü yaparak istediğini yaptırır annen de öyle bir insan.
Yapacağın en güzel tavır umursamamak, ne kadar üstüne düşersen senden o kadar faydalanır. Elini verirsen kolunu kaptırırsın, bütün hayatını annen sana küsmesin diye uğraşmakla geçirirsin. Bir de çocuk çoluk olunca durum fenalaşır

Dediğim gibi yapabileceğin tek şey umursamamak ve annenin üstüne düşmemek
Bir zaman sonra yaptığı şeylerin etki etmediğini görünce zaten bu tavrından vazgeçer ama sert ve taviz vermeden devam etmelisin.

Lütfen üzülmeyin, anne bu düzelir hersey. Anneniz sizin için en iyisini istiyor galiba ve eski eşyayı kabullenemiyor.
Aslında genel mobilyaların alınmış, gerisini de sen al diyeceksin de işte anne, yapacak bir şey yok.
Annelerle sorun yaşadığımdan eşim hep derki, koca kadınları biz mi terbiye edeceğiz. Artık böyle düşünüyorum.
Konu aile olunca ya siyah ya beyaz demiyorum ben, grilerim de var. Siz yine bir şey olmamış gibi normal rutininizde arayın annenizi, açarsa konuşursunuz, açmasa sonra tekrar ararsınız. Ama lütfen bu süreçte tüh vah diye gezmeyin ortalikla, kendinizi üzmeden, sorgulamadan hayatınıza bakın.

Kaynanan ister sakla diyor eşimde sacmalama balayina o sacma bezlemi gidecez atariz onu diyor annem istemez diyor o da
Siz o çarşafı yine de saklayın ama ona göstermeyin ve söylemeyin. Yalnız şöyle bir durum da var. Benden 1 damla kırmızılık bile çıkmadı ilk gecede, sadece bir zorlanma hissettik hepsi o kadar, ertesi sabah tuvalette peçeteye hafif bir pembelik geldi. Yani belki de o çarşaf aslında hiç olmayacak
Annem her seye mudahele etmeye çalışıyor. Esim cok sabirli o susuyorbir sey demiyor ama ben en son dayanamadim patladım
Aynı benim eşim allah böyle kadınlara böyle damat nasip ediyor galiba. Ben patlarım o hayatta laf söylemez.
Allahım aynı annem, evlendin diye bitmeyecek bunlar, hep devam edecek 37 yaşındayım hala kurtaramadım kendimi. Allah bizim gibilere sabır versin. Koy tavrını, ben yıllarca kırılmasın, üzerime sıçramasın diye her dediğini yaptım, ben yaptıkça daha da cesaretlendi, daha çok şey istedi, yönetmeye kalktı, kocama saldırdı, her telefon görüşmemizde (urfada öğretmendim ve eşim urfalı) siz buraya tayin istemeyeceksiniz, kaldın orada neden gelmiyorsunuz, çocuğunuza ben bakardım diye kavga çıkardı. Sonra bizim benim memlekete tayinimiz çıktı çocuğa bakıcı lazım oldu. Ben hakkaride iki çocuğumu tek başıma büyüttüm bakın başınızın çaresine dedi tabi kocam bana dönüp biz buraya neden geldik düzenimizi neden bozduk dedi haklı adam. Gelecekteki halini yazıyorum sana, bak çok iyi oku, ne güven ne her dediğini yap, şimdiden tavrını netleştir, bu film hiç mutlu sonla bitmiyor.

Son düzenleme:
Sizin takintinizi kullaniyor ,bu kadar takintili olmaksa sorun,yarin oburgun sizin cocugunuzda sizinle sorun yaşar,
annenizin yaptiklari normal degil zaten bari siz bir uzmana basvurun
Benbirilerinin bana kusmesini cok takiyorum ya hani annem gelmese her seyievin her yerini kendim duzenlesem umrumda dahi olmazdı niye gelmediler diye .vicdan yapi yorum annedir küsmesin diyorm ama cok isler çığrından çıktı

Ay bırak benim annemde böyle
---dul mu gidiyosun bohça hazirlayacaklar illa diye tutturmustu .
Oysa ben bohcaya alınan hicbiseyi kullanmadım bile 1800 TL çöp oldu inann bana. Ki benimkiler eşimin ailesine bohça yapmadılar biz yapamak uzakta oturuyorlar dediler bide utanmadan.siz onlara uzak değilmiydiniz diyeceksin de anlayana diyeceksin iste.

Ha bende naptım burunlarindan getirdim
Utanmadan bornoz seccade atlet almışlar esime .ablamda diyor sen terbiyesizsin .niye yüzlerine vurdum diye mi.kendileri isterken istiyolardi ama .niye gerçekle yuzlestirince ben terbiyesiz oluyorum
Herkes işine baksın

Sizden ayrılma stresini böyle gösteriyordur diyecektim ki, ilk gece beni ara, kanlı bezi sakla diyene kadar.

Ayrıca ne hadle hangi curretle kan bezi ister ya
Nasıl içinden geliyo bunu duyduğun halde annenin gönlünü almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…