O mesela işe gidince onun da esyalrinun yerini felan degistirdu sustu bbir sey demedi .Cok guzel olmus anne zaten daginikti toplanmis felan dediAma eşim de sabrediuor susuyor dediniz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O mesela işe gidince onun da esyalrinun yerini felan degistirdu sustu bbir sey demedi .Cok guzel olmus anne zaten daginikti toplanmis felan dediAma eşim de sabrediuor susuyor dediniz ?
Tesekkur ederim ama çok zorboyle anneyle başa cikmak .hic yemek yapmaui bilmiyor diyor mesela .4 senedir dogunun kucuk bir ilcesinde yalniz yasadim her seyimi dr yaptim .Anneme gore beceriksizimve bunu surekli kaynanamin esimin yaninda dile getiriyorEşimin anneside sizin annenize benzettim. Aynı şekilde banada çok iyi davranıyor gibiydi. Gibiydi diyorum çünkü anlıyodum içten içe ve arkamı döndüğüm an eşime devamlı baskı doldurma. Bunlar bi süre sonra karşıma çıkmaya başladı gördüm. Şu an görüşmüyorum ben. Herneyse egitimciymişsiniz bende eğitimciyim. Siz artık bireysiniz öğrenci yetistiriyosunuz. Psikolojiden anlıyosunuzdur. Kimlerle karsilasiyorum ben. Anne baba olmak çocuğu kukla etmek , istediklerinizi yaptırabileceginiz bi oyuncak değildir. Bu size çok büyük haksızlık. Evlenme kararı aldığınıza göre gayette yetişkinsiniz. Saygı çerçevesi içersinde sizinde fikirleriniz olduğunu artık göstermelisin. Duygu sömürülerine gelmeyin kim olursa. Ve bunları eşinize yansıtmayın evlendiginizin farkına varın ben yaşadım çok zor bi durum.
Mutluluklar dilerim
neden bahane arasın. her şey gelir geçer oda pişman olmuştur. konu sahibi annesi gelmezse mutlu olacak mı ?
özür dilemek kötü bir şey mi . hangi olayda tek taraf % 100 haklı eminim konu sahibinin de vardır kendini haksız bulduğu bir olayı.
Burcun balık yada yengeç mi?Çok vicdanliyim bana küsen biri olunca içim rahat etmiyor bu arkadasta olsa anne de olsa baska biri de olsa.Zaten genelde çok tartisamam insanlarla hemen susarim ama canima tak etti bir kafanda kuruyorsun lafima küstü sildi.Sonra ozur de diledim kotu amacla demedim diye ama sevmiyor beni zaten hissediyorum
Malesef gördüklerini uyguluyorlar olan hep bizlere oluyor..Bu arada lutfen yanlis anlasilmasin evlenip bosanmis insanlara benim lafim yok ,dul kadin benzetmesi de cok cirkin malesefAnnenız egıtımlı bır kadın olsa da bu cumlelerı kurardı.
Kanlı carsafı sadece cahıl ınsanlar gormek istemiyor malesef gunumuzde.kız annesinin kanlı carsafı gormek istemesi nasıl cırkın bir durum cumle bulamadım.
Dul kadın etiketini de sadece cahil ve donanımsız insanlar kullanmıyor.
Gayet okumus egıtımlı kariyer yapmis hatta yaslı değil, genc insanlarda kullanıyor malesef.
Bilseler o dul kadın dedikleri, dublex evlere evlenip en guzel gelinligi giyiyorlar emınım cıldırırlar.
Ikısı bana cok cırkın geldı.
Bu kafa yapısı, cehalet degıl.
Suan da sızın telefonunuzu da cahıllıgınden degıl sızı mutsuz etmek ıcın acmıyor.
Biliyor takip uzuldugunuzu.
Bu onun uzucu ama, hosuna gıdıyor.
Kendısı bilir dugune gelme konusunu da.
Mutluluk dilerim size esınızle.
Biz dedik anne gelme temizlickci cagircaz.Dinlemedi ki hep kendi dedigi oluyorben gelicem dedi çeyizlerini yerlestircem evini temizlicemEvi temizledi beni dagittiCiddi hasta anneniz. Bence babanız alsın doktora götürsün onu.
Ayrıca memur insanlarsınız eşinizin tarafı herşeyi aldıysa öpün de başınıza koyun o insanları yazık kendiniz yapmasanız bile yatak odası mutfak vs senin ailenin alması gerekiyordu yapmamış birde kalkıp eleştiriyor hayret bişey. Kalkıp taa oralardan annenizi çağırana kadar verseydiniz parasını temizlikçi temizlerdi evinizi
Özür diledim yine degisen bir sey olmadi.Annem bir kendi 2 kardesleriyle küs degil, kendi annesi kuzenleri komsulari dahil herkese küs .Bu huyu adet edinmis hosuna gitmeyen en ufak bir sey olsun siler atar.Soran olursa niye küssün diye benim icim temiz ben dobrayım lafimi esirgemem icim temiz arkadan konuşmam der hepAnnesi düğüne gelecek zaten sadece bir gün önceden hazırlığa gelmem diyor ki çok daha hayırlı.
Konu sahibinin annesinin egosu yıllarca alttan alına alına şişmiş, şimdi özür dilese bile düğünden önce illa ki kavga çıkartacak. Kavga çıkartacak çünkü anne kızının gitmesinden endişeli ama duygularını ifade edemiyor bunca yıl da kimse de yanlış yapıyorsun bu kızı kırma dememiş. Bu sorunları da düğün öncesi çözecek halleri de yok.
Konu sahibi anneye yaklaştıkça gerilim yaşanıyor bu durumda zorla geçinmeye çalışmak yerine biraz mesafe koyup özel günlerini kaliteli olarak geçirseler daha iyi bence. Zaten şehir dışına çıkacak.
Öbür türlü konu sahibi dayanamayıp patlarsa ilişkiler iyice kopacak.
Annen hakkındaki yorumları söylemiştim.Şimdi de küserek güç geçirmeye çalışıyor.Aldırma ve üzülme.Problem sende değil.Kızlar buraya sorunlarim icin daha once de konu açmıştım .Yeni evlenicem ekim sonu .Annem sağolsun yardima geldi ailemden 12 13 saat kadar uzakta yaşayacağım. Evimi topladi etti son gün de küsüp gitti şimdi telefonlarımı dahi açmıyor. Ekim sonu düğünüm var hasta oldum artık. Her seyine karisti hep sustum balayinca giyecegin kıyafetten tutun da evden kullanacagim yağdanligima kadar hic birine ses çıkarmadık.Her şeye laf edip durdu sustum hep.Evdeki eşyaları esimin ailesi aldı. Dogu da memurum 2 senemkz bile kalmadi beyaz esya almadik esimin bekarlik esyalarini kullanicaz. Esimin ailesi de yatak odasi takimi ,yemek takimi,salon takimi aldi 2 tane de halı aldi.Dul kadin gibi evleniyorsun bu ev yeni gelin evi degil diye diye burnumdan getirip durdu.Sagolsun geldi yardim etti temizledi duzenledi kaynanam 70 yasinda onlara daha da uzak yasadigimiz yeronlar gelmedi.Emeklerini göz ardi edemem ama yiprandim gercekten. Ilk gece olunca beni ara diyor mesela,kan bezini sakla her seyine sustum kizlar.Sabah kahvalti yapıyoruzokula gidicem bana diyor ki sen her seyi Ali ye anlatiyorsun evde olan ozel seylerimizi .Anne anlatmıyorum diyorumhayir biliyorum elinde telefon mesaj atiyorsun.Eski sevgilin varken de anlatirdin .Hayir anne diyorum.Anlatiyorsun dedi parmagini felan kaldirdi salladi bana ben de sen kafanda kuruyorsun ne anlatmistim ornek verdedim okula gittim.Okuldan gelince beni arama konusma benimle bizden cıktın zaten dedi.Sildi atti beni kizlar vicdanen rahat edemiyorum ne yapmalıyım nasil davranmaliyim akıl verin bana ben saglikli dusunemiyorum şu süreçte
Akrep .Nasil akrep burcuyum bilemiyorum hic bi ozelligi bana uymuyorBurcun balık yada yengeç mi?
Kabul etmez tedaviyi de guzel gunlerimi burnumdan getirmeseAnnenizin güzel bir tedaviye ihtiyacı var. Sizi yönetmeye calısıyor gibime geldi
Sen istersen güzel günler yaşarsın istemezsen yaşamassın kendine biçtiğin değerle alakalı. Annedir emeği büyüktür baş tacıdır. Ama görmeyecen duymayacan bazen ise bilmeyecek bu kadar. Kendi kendine küssün barışsın gelsin gitsin taviz verme sakın.Kabul etmez tedaviyi de guzel gunlerimi burnumdan getirmese
Özür diledim yine degisen bir sey olmadi.Annem bir kendi 2 kardesleriyle küs degil, kendi annesi kuzenleri komsulari dahil herkese küs .Bu huyu adet edinmis hosuna gitmeyen en ufak bir sey olsun siler atar.Soran olursa niye küssün diye benim icim temiz ben dobrayım lafimi esirgemem icim temiz arkadan konuşmam der hep
Kesinlikle böyle düşünüyorum bende. Anne sonuçta.konu anne olunca yazmadan edemedim.
evden ayrı bir eve geçince anne de olsa baba da olsa düzen değişiyor. ne kadar yaşınız olsa da meslek sahibi kendi ayakları üzerinde duran bir bayan olsanız da siz halen annenizin o küçük naif kızısınız. herkes sizi üzebilir siz kendinizi koruyamazsınız onların gözünde. Annenize kızmayın, üzülmeyin bir telefon edin özür dileyin.