Altın elbiseli adam Barkın Bayaoğlu güzel kalpli adam ışıklar içinde uyusun nick inizin altında görünce yaad etmek istedim birgün biryerlerde hatırlanması çok güzelAnnemle konuşmayalı bugün tam 1 yıl oluyor..varlığı yokluğundan daha büyük zarar olduğu için o da açık açık benden hiç hoşlanmadığı için böyle bir karar aldım..Ama sizin ki düzeltilebilir bir olay...
Amin inşallah çok sağolun..O hep benimle aslında bir yere gitmedi canım babuşum.Altın elbiseli adam Barkın Bayaoğlu güzel kalpli adam ışıklar içinde uyusun nick inizin altında görünce yaad etmek istedim birgün biryerlerde hatırlanması çok güzel
Ooo babuş sevenlerde burdaymış ozamanAmin inşallah çok sağolun..O hep benimle aslında bir yere gitmedi canım babuşum.
Allah kolaylık versin canım annen alıngan ama dediğim dedik bi tip herhalde bende uzaktayım eşimin arkadaşından aldığı eşyaları kullanıyoruz yeni ufak tefek şeylerin dışında bişey yok hiç bişey almadı kayınvalidemler hepsini eşim yaptı gecici olduğumuz için ben tamam dedim eşime çok güveniyorim biliyorum ki yapar. Annenin böyle yapması çok yanlış kaç yaşında kadın çocuk gibi trip atmak ta nedir sende üzerini gitme bırak arar o seni mecbur arıcakKızlar buraya sorunlarim icin daha once de konu açmıştım .Yeni evlenicem ekim sonu .Annem sağolsun yardima geldi ailemden 12 13 saat kadar uzakta yaşayacağım. Evimi topladi etti son gün de küsüp gitti şimdi telefonlarımı dahi açmıyor. Ekim sonu düğünüm var hasta oldum artık. Her seyine karisti hep sustum balayinca giyecegin kıyafetten tutun da evden kullanacagim yağdanligima kadar hic birine ses çıkarmadık.Her şeye laf edip durdu sustum hep.Evdeki eşyaları esimin ailesi aldı. Dogu da memurum 2 senemkz bile kalmadi beyaz esya almadik esimin bekarlik esyalarini kullanicaz. Esimin ailesi de yatak odasi takimi ,yemek takimi,salon takimi aldi 2 tane de halı aldi.Dul kadin gibi evleniyorsun bu ev yeni gelin evi degil diye diye burnumdan getirip durdu.Sagolsun geldi yardim etti temizledi duzenledi kaynanam 70 yasinda onlara daha da uzak yasadigimiz yeronlar gelmedi.Emeklerini göz ardi edemem ama yiprandim gercekten. Ilk gece olunca beni ara diyor mesela,kan bezini sakla her seyine sustum kizlar.Sabah kahvalti yapıyoruzokula gidicem bana diyor ki sen her seyi Ali ye anlatiyorsun evde olan ozel seylerimizi .Anne anlatmıyorum diyorumhayir biliyorum elinde telefon mesaj atiyorsun.Eski sevgilin varken de anlatirdin .Hayir anne diyorum.Anlatiyorsun dedi parmagini felan kaldirdi salladi bana ben de sen kafanda kuruyorsun ne anlatmistim ornek verdedim okula gittim.Okuldan gelince beni arama konusma benimle bizden cıktın zaten dedi.Sildi atti beni kizlar vicdanen rahat edemiyorum ne yapmalıyım nasil davranmaliyim akıl verin bana ben saglikli dusunemiyorum şu süreçte
Kızlar duzeltme yapi yorum yeni yaşananlari , annem kaynanami aramis bildiginiz beni sikayet etmis.Ben küstüm bir daha da evlerine gitmicem.Konuşmadim daha kizla da hasta ettu beni boğazimdan kan geliyor.Senin oglunnda gözümden düştü her seyi kendi istedigi gibi olsun istiyor gozumden dustu demis .Ben kina istemedim annem hic bisey demedi tamam olmasin dedi .Kaynanam da yumuşasin diye tamam kınani yap ben de gelirim.Gelin almaya da gelicem .Onlar genc gelenek gorenek bilmez tamam yapalim demis. Kaynanam beni aramadi laf tasimak olmasin diye eşimi arayip anlatmış kadının gönlünü alin demis.Eşim hic bi saygisizlik yapmadı ki ben bir sey yapmadım ki onlara yemek bile hazirladim dedi. Annesi de olsun gönlünü alin dedi.Annemi aradim beni acmiyor arayinca esim arayinca normal şekilde acıyor konuşuyor
Sizin yüzünüz yumuşak birde ilk tecrübe yani ilk sizi evlendiriyorsa biraz acemilik ve ne yapacağını bilmemezlik vicdanınız rahat olsun sizin en güzel günleniriz bunları daha sonra hatırlamak size hep acı verir bırakın tadını çıkarın zamanla düzelecekErkek kardeşime o kadar iyi davranıyor ki.Anlamiyorum beni neden sevmiyor.Bekarken de aynıydı. 3 kardesiz diger ikisi ne yapsa kızsa bile yüzlerine hic bir sey demez.Bana gelince süründürür hep
ay sanmıyorum düzelmez.Kaynanami aramis senin oglunu da sevmiyorum artik.Al bu kizi ne yaparsan yap demiş.Sanki cok büyük bisey gibi olaylari büyüdükçe büyüttü.Sizin yüzünüz yumuşak birde ilk tecrübe yani ilk sizi evlendiriyorsa biraz acemilik ve ne yapacağını bilmemezlik vicdanınız rahat olsun sizin en güzel günleniriz bunları daha sonra hatırlamak size hep acı verir bırakın tadını çıkarın zamanla düzelecek
aramaz cok kindar.Daha kaynanamlar beni bi istemede gördü bi nişanda .Onu arayip sikayet etmiş .Bu ikisi beni cok üzdü artik senin oglunu da sevmiyorum. Al bu kızı ne yaparsan yap demis.Hic düşünmüyor ilerde bu kizin başina kakarlar diyeAllah kolaylık versin canım annen alıngan ama dediğim dedik bi tip herhalde bende uzaktayım eşimin arkadaşından aldığı eşyaları kullanıyoruz yeni ufak tefek şeylerin dışında bişey yok hiç bişey almadı kayınvalidemler hepsini eşim yaptı gecici olduğumuz için ben tamam dedim eşime çok güveniyorim biliyorum ki yapar. Annenin böyle yapması çok yanlış kaç yaşında kadın çocuk gibi trip atmak ta nedir sende üzerini gitme bırak arar o seni mecbur arıcak
Anneniz sizi kurban seçmiş. Sizi kesip kardeşlerinize yedirecek. Şu zamana kadar bunu yaptığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam. İnsan kendi evladına bunu yapar mı demeyin, yapar. Kaynanam da bizim çeyrekleri kaçırmaya kalktı düğünde, cebimizde para kalmadığını, onları satıp 1 ay geçineceğimizi bile bile. Böyle acımasız bir dünya.Annemi duymamazlıktan gelsem de kendi mi cok yıprattım şu süreçte .Gercekten en önemlisi beni hiç sevmediğini anladim.Insan evladını bu kadar kolay siler mi kızsın bağırsın kufir etsin hatta.Ama bu kadar mi sevmmeis ya diyorum kendime .
evlenene kadar maddi anlamda cok yardim ettim ama hep sorsan hic bir sey yapmadin der.Nişan salonundan tutun takacaklari bilezige kadar benaldim halen cok borca girdik milyarlari harcadik der.Ceyizime kadar kendim aldim her seyi.Anneniz sizi kurban seçmiş. Sizi kesip kardeşlerinize yedirecek. Şu zamana kadar bunu yaptığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam. İnsan kendi evladına bunu yapar mı demeyin, yapar. Kaynanam da bizim çeyrekleri kaçırmaya kalktı düğünde, cebimizde para kalmadığını, onları satıp 1 ay geçineceğimizi bile bile. Böyle acımasız bir dünya.
E belli işte afra tafrasının nedeni. Erkek olsanız bu kadar çıldırmaz, kendi evi gibi görürdü zaten, hayatınızın içine gelip otururdu. Ama kız evlatsınız. Damat tarafına sökmez kaynanalık, o yüzden.evlenene kadar maddi anlamda cok yardim ettim ama hep sorsan hic bir sey yapmadin der.Nişan salonundan tutun takacaklari bilezige kadar benaldim halen cok borca girdik milyarlari harcadik der.Ceyizime kadar kendim aldim her seyi.