Annem bana küstü artik konuşmuyor

Altın elbiseli adam Barkın Bayaoğlu güzel kalpli adam ışıklar içinde uyusun nick inizin altında görünce yaad etmek istedim birgün biryerlerde hatırlanması çok güzel

Altın elbiseli adam Barkın Bayaoğlu güzel kalpli adam ışıklar içinde uyusun nick inizin altında görünce yaad etmek istedim birgün biryerlerde hatırlanması çok güzel
Amin inşallah çok sağolun..O hep benimle aslında bir yere gitmedi canım babuşum.

Allah kolaylık versin canım annen alıngan ama dediğim dedik bi tip herhalde bende uzaktayım eşimin arkadaşından aldığı eşyaları kullanıyoruz yeni ufak tefek şeylerin dışında bişey yok hiç bişey almadı kayınvalidemler hepsini eşim yaptı gecici olduğumuz için ben tamam dedim eşime çok güveniyorim biliyorum ki yapar. Annenin böyle yapması çok yanlış kaç yaşında kadın çocuk gibi trip atmak ta nedir sende üzerini gitme bırak arar o seni mecbur arıcak

Erkek kardeşime o kadar iyi davranıyor ki.Anlamiyorum beni neden sevmiyor.Bekarken de aynıydı. 3 kardesiz diger ikisi ne yapsa kızsa bile yüzlerine hic bir sey demez.Bana gelince süründürür hep
Sizin yüzünüz yumuşak birde ilk tecrübe yani ilk sizi evlendiriyorsa biraz acemilik ve ne yapacağını bilmemezlik vicdanınız rahat olsun sizin en güzel günleniriz bunları daha sonra hatırlamak size hep acı verir bırakın tadını çıkarın zamanla düzelecek

ay sanmıyorum düzelmez.Kaynanami aramis senin oglunu da sevmiyorum artik.Al bu kizi ne yaparsan yap demiş.Sanki cok büyük bisey gibi olaylari büyüdükçe büyüttü.

aramaz cok kindar.Daha kaynanamlar beni bi istemede gördü bi nişanda .Onu arayip sikayet etmiş .Bu ikisi beni cok üzdü artik senin oglunu da sevmiyorum. Al bu kızı ne yaparsan yap demis.Hic düşünmüyor ilerde bu kizin başina kakarlar diye

Anneniz sizi kurban seçmiş. Sizi kesip kardeşlerinize yedirecek. Şu zamana kadar bunu yaptığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam. İnsan kendi evladına bunu yapar mı demeyin, yapar. Kaynanam da bizim çeyrekleri kaçırmaya kalktı düğünde, cebimizde para kalmadığını, onları satıp 1 ay geçineceğimizi bile bile. Böyle acımasız bir dünya.

evlenene kadar maddi anlamda cok yardim ettim ama hep sorsan hic bir sey yapmadin der.Nişan salonundan tutun takacaklari bilezige kadar benaldim halen cok borca girdik milyarlari harcadik der.Ceyizime kadar kendim aldim her seyi.

evlenene kadar maddi anlamda cok yardim ettim ama hep sorsan hic bir sey yapmadin der.Nişan salonundan tutun takacaklari bilezige kadar benaldim halen cok borca girdik milyarlari harcadik der.Ceyizime kadar kendim aldim her seyi.
E belli işte afra tafrasının nedeni. Erkek olsanız bu kadar çıldırmaz, kendi evi gibi görürdü zaten, hayatınızın içine gelip otururdu. Ama kız evlatsınız. Damat tarafına sökmez kaynanalık, o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…