Çok vicdanliyim bana küsen biri olunca içim rahat etmiyor bu arkadasta olsa anne de olsa baska biri de olsa.Zaten genelde çok tartisamam insanlarla hemen susarim ama canima tak etti bir kafanda kuruyorsun lafima küstü sildi.Sonra ozur de diledim kotu amacla demedim diye ama sevmiyor beni zaten hissediyorumKüserek kontrol etmeye çalışan anne modeli. Bi de bunların "Ay fenalaşıyorum ayy" diyerek hasta numarası çekenleri var.
Eğer durum tamamen bu anlattığınızdan ibaretse, vicdanınız rahat olsun, nitekim anneniz size karşı oldukça toksik ve manipülatif. Kendi otoritesine dalmışken, sizin duygularınızı gözden kaçırmış.
Bu gerçeği kabullenin, kendinizi paralamayın, değişmeyecek.
En azından sizi olumsuz etkilemesine izin vermemeye çalışın.
Dugun de ailemden 3 4 saat uzaktabir şehirde. Annemler 1 gun onceden gelicekti simdi dugun gunu geliriz el gibi de gideriz diyorDüğüne kadar pohpohla sonra ne yaparsa yapsın. Gelmese belli ki çok iyi üzüleceksin. Yoksa hiç onu da yapma bak keyfine derdim
İyi geliyorsa sorun yok benim ailem beni salonun kapıda gördü hiç de eksiklik hissetmedim. Tartışmamız da olmamıştı. Ufak şeyleri kafaya takıp kendinize zindan etmeyin şu hayatıDugun de ailemden 3 4 saat uzaktabir şehirde. Annemler 1 gun onceden gelicekti simdi dugun gunu geliriz el gibi de gideriz diyor
Dugun de ailemden 3 4 saat uzaktabir şehirde. Annemler 1 gun onceden gelicekti simdi dugun gunu geliriz el gibi de gideriz diyor
Çok vicdanliyim bana küsen biri olunca içim rahat etmiyor bu arkadasta olsa anne de olsa baska biri de olsa.Zaten genelde çok tartisamam insanlarla hemen susarim ama canima tak etti bir kafanda kuruyorsun lafima küstü sildi.Sonra ozur de diledim kotu amacla demedim diye ama sevmiyor beni zaten hissediyorum
konu anne olunca yazmadan edemedim.Kızlar buraya sorunlarim icin daha once de konu açmıştım .Yeni evlenicem ekim sonu .Annem sağolsun yardima geldi ailemden 12 13 saat kadar uzakta yaşayacağım. Evimi topladi etti son gün de küsüp gitti şimdi telefonlarımı dahi açmıyor. Ekim sonu düğünüm var hasta oldum artık. Her seyine karisti hep sustum balayinca giyecegin kıyafetten tutun da evden kullanacagim yağdanligima kadar hic birine ses çıkarmadık.Her şeye laf edip durdu sustum hep.Evdeki eşyaları esimin ailesi aldı. Dogu da memurum 2 senemkz bile kalmadi beyaz esya almadik esimin bekarlik esyalarini kullanicaz. Esimin ailesi de yatak odasi takimi ,yemek takimi,salon takimi aldi 2 tane de halı aldi.Dul kadin gibi evleniyorsun bu ev yeni gelin evi degil diye diye burnumdan getirip durdu.Sagolsun geldi yardim etti temizledi duzenledi kaynanam 70 yasinda onlara daha da uzak yasadigimiz yeronlar gelmedi.Emeklerini göz ardi edemem ama yiprandim gercekten. Ilk gece olunca beni ara diyor mesela,kan bezini sakla her seyine sustum kizlar.Sabah kahvalti yapıyoruzokula gidicem bana diyor ki sen her seyi Ali ye anlatiyorsun evde olan ozel seylerimizi .Anne anlatmıyorum diyorumhayir biliyorum elinde telefon mesaj atiyorsun.Eski sevgilin varken de anlatirdin .Hayir anne diyorum.Anlatiyorsun dedi parmagini felan kaldirdi salladi bana ben de sen kafanda kuruyorsun ne anlatmistim ornek verdedim okula gittim.Okuldan gelince beni arama konusma benimle bizden cıktın zaten dedi.Sildi atti beni kizlar vicdanen rahat edemiyorum ne yapmalıyım nasil davranmaliyim akıl verin bana ben saglikli dusunemiyorum şu süreçte
Cok ozur diledim gitmeden babam da vardi ya kiz bir sey demedi sorun cikarma dedi. Aglamaya başladi babam da oyle deyince bana kafanda kuruyorsun dedi bu kiz diye.Aradim açmadı daha ne yapabilirim kikonu anne olunca yazmadan edemedim.
evden ayrı bir eve geçince anne de olsa baba da olsa düzen değişiyor. ne kadar yaşınız olsa da meslek sahibi kendi ayakları üzerinde duran bir bayan olsanız da siz halen annenizin o küçük naif kızısınız. herkes sizi üzebilir siz kendinizi koruyamazsınız onların gözünde. Annenize kızmayın, üzülmeyin bir telefon edin özür dileyin.
Kızlar buraya sorunlarim icin daha once de konu açmıştım .Yeni evlenicem ekim sonu .Annem sağolsun yardima geldi ailemden 12 13 saat kadar uzakta yaşayacağım. Evimi topladi etti son gün de küsüp gitti şimdi telefonlarımı dahi açmıyor. Ekim sonu düğünüm var hasta oldum artık. Her seyine karisti hep sustum balayinca giyecegin kıyafetten tutun da evden kullanacagim yağdanligima kadar hic birine ses çıkarmadık.Her şeye laf edip durdu sustum hep.Evdeki eşyaları esimin ailesi aldı. Dogu da memurum 2 senemkz bile kalmadi beyaz esya almadik esimin bekarlik esyalarini kullanicaz. Esimin ailesi de yatak odasi takimi ,yemek takimi,salon takimi aldi 2 tane de halı aldi.Dul kadin gibi evleniyorsun bu ev yeni gelin evi degil diye diye burnumdan getirip durdu.Sagolsun geldi yardim etti temizledi duzenledi kaynanam 70 yasinda onlara daha da uzak yasadigimiz yeronlar gelmedi.Emeklerini göz ardi edemem ama yiprandim gercekten. Ilk gece olunca beni ara diyor mesela,kan bezini sakla her seyine sustum kizlar.Sabah kahvalti yapıyoruzokula gidicem bana diyor ki sen her seyi Ali ye anlatiyorsun evde olan ozel seylerimizi .Anne anlatmıyorum diyorumhayir biliyorum elinde telefon mesaj atiyorsun.Eski sevgilin varken de anlatirdin .Hayir anne diyorum.Anlatiyorsun dedi parmagini felan kaldirdi salladi bana ben de sen kafanda kuruyorsun ne anlatmistim ornek verdedim okula gittim.Okuldan gelince beni arama konusma benimle bizden cıktın zaten dedi.Sildi atti beni kizlar vicdanen rahat edemiyorum ne yapmalıyım nasil davranmaliyim akıl verin bana ben saglikli dusunemiyorum şu süreçte
Cok konustum cok ozur diledim yuzume dahi bakmadi giderken. Dogudayiz 2 sene olmadan gidecez diye ben dedim beyaz esyalar calisiyorkullanalim.Ceyizlerimi aldi cok zoruna gidiyorsa annem de alabilirdi. Almadi da beyaz esya .Esimle bir avm de renkli esprili mutfak havlulari aldik yeni onlari camasir suyu yapmis hep annem .Anne bunlar yeniydi dedim guldum ona bile kızdı. Sanki yeni gelin evi gibi de içe sinen hic bir sey yok bosver beyazlasin dedi.Ya derdim havlu felan da degil heveslendigim seylere annem deger vermiyor .Her seyim yeni olsun istiyor ama kendi ceyizden baska bisey de almak istemiyor. Sonra da bana laf ediyor dul kadin gibi evleniyorsun bu aile seni istemiyor deger vermiyor diye huzurumu bozuyorBurdan kimseye de annenize laf ettirmeyin.
Kimsenin annesi eğitimli tam donanımlı ebeveynlik eğitiminden geçmiyor. Eski insanların davranışlarıyla şimdiki zaman insanlarının davranışları bir olamaz.
Çocuklar olarak onları alttan almasını bilmek doğrudur. Cahil olabilirler, kaba olabilirler, sinirli olabililer.
Burda yorum yaparken Psikiyatr psikolog gibi teşhis koyacağınıza nasıl durumu düzeltebiliriz diye konuşun lütfen.
ben cok takintiliyim biri bana küssün hasta olurum uyuyamam .ufacik bir sey dedim küstü konuşmuyor. Bunlari dersem tamamen siler atarMesaj yazin,sen elaleme kendini rezil etmek istiyorsan sorun yok,ben sensizde evlenirim,senin triplerini cekemicem diye ,sizde ona kusun net ,sizi manuple etmeye calisiyor ,ruhsal durumu normal degil belli
Çok vicdanliyim bana küsen biri olunca içim rahat etmiyor bu arkadasta olsa anne de olsa baska biri de olsa.Zaten genelde çok tartisamam insanlarla hemen susarim ama canima tak etti bir kafanda kuruyorsun lafima küstü sildi.Sonra ozur de diledim kotu amacla demedim diye ama sevmiyor beni zaten hissediyorum