Kaynanan ister sakla diyor eşimde sacmalama balayina o sacma bezlemi gidecez atariz onu diyor annem istemez diyor o da
Siz o çarşafı yine de saklayın ama ona göstermeyin ve söylemeyin. Yalnız şöyle bir durum da var. Benden 1 damla kırmızılık bile çıkmadı ilk gecede, sadece bir zorlanma hissettik hepsi o kadar, ertesi sabah tuvalette peçeteye hafif bir pembelik geldi. Yani belki de o çarşaf aslında hiç olmayacak
Annem her seye mudahele etmeye çalışıyor. Esim cok sabirli o susuyorbir sey demiyor ama ben en son dayanamadim patladım
Aynı benim eşim
allah böyle kadınlara böyle damat nasip ediyor galiba. Ben patlarım o hayatta laf söylemez.
ben sustum her seye anneme en ufacik bir sey deyince aylarca konusmaz.Univeristeyi farkli şehir kazandim gondermek istemedi gunlerce küstü. Atandim doğuya gondermem dedi yine gunlerce küstü. Her seyi onun istedigi gibi olsun istiyor.Ceyiz parasi yolladim nişan salonunu ben verdim takacaklari altina kadarben aldim.Bi gelip evimi duzeltti ona da gelme kadin tutacaz dedim.Kaynanam 70 yasinda ve bulundugumuz yere daha uzaklar.O gelmedi annem geldi diye söylendi durdu .Boyle is mi olur gelin evi yerlrstirmeye gelmedi eve eşya almadilar diye konustu durdu burnumdan geldi yaptigi temizlik zaten.Ben yapi yorum begenmiyor esimin yanindasoyleniyir yaptigim yeri tekrar yapiyor. Gelmededik çıktı geldi başa çıkamıyorum artik. Babam farkinda çok karışıyorsun diyor ama babam dahil kimseyi dinlemiyor. Annem kendiannesoyle küs binadaki komsularla küs,babamin akrabalarıyla küs.Cok seviyor küsmeyi bahane ariyor surekli
Allahım aynı annem, evlendin diye bitmeyecek bunlar, hep devam edecek 37 yaşındayım hala kurtaramadım kendimi. Allah bizim gibilere sabır versin. Koy tavrını, ben yıllarca kırılmasın, üzerime sıçramasın diye her dediğini yaptım, ben yaptıkça daha da cesaretlendi, daha çok şey istedi, yönetmeye kalktı, kocama saldırdı, her telefon görüşmemizde (urfada öğretmendim ve eşim urfalı) siz buraya tayin istemeyeceksiniz, kaldın orada neden gelmiyorsunuz, çocuğunuza ben bakardım diye kavga çıkardı. Sonra bizim benim memlekete tayinimiz çıktı
çocuğa bakıcı lazım oldu. Ben hakkaride iki çocuğumu tek başıma büyüttüm bakın başınızın çaresine dedi
tabi kocam bana dönüp biz buraya neden geldik düzenimizi neden bozduk dedi
haklı adam. Gelecekteki halini yazıyorum sana, bak çok iyi oku, ne güven ne her dediğini yap, şimdiden tavrını netleştir, bu film hiç mutlu sonla bitmiyor.