Tek yaşayamamAyrı eve çıkın bence.
Tek yaşayamam
Bunalıma girerim.. babamda psikolojik olarak korkutuyor beni tek yaşarsam ağlaya ağlaya geri geleceğimi söylüyor geri geleceğimi söylüyorNeden? izin mi vermiyorlar yoksa kişisel sebepler mi?
Zaten en büyük korkum bu sevmeden sırf even kaçmak için sevmeden evlilik yapacağım diye korkuyorumEvlenin artık, özellikle kız çocukları belli bir yaştan sonra evlenmediyse çok göze batıyor
28 yaşındasınBunalıma girerim.. babamda psikolojik olarak korkutuyor beni tek yaşarsam ağlaya ağlaya geri geleceğimi söylüyor geri geleceğimi söylüyor
Evlenin artık, özellikle kız çocukları belli bir yaştan sonra evlenmediyse çok göze batıyor
Bunalıma girerim.. babamda psikolojik olarak korkutuyor beni tek yaşarsam ağlaya ağlaya geri geleceğimi söylüyor geri geleceğimi söylüyor
Zaten en büyük korkum bu sevmeden sırf even kaçmak için sevmeden evlilik yapacağım diye korkuyorum
Öneriye bakSanki manavdan meyve alıyor. Yok artık!
Haddimi bildirdiniz alkışlıyorum.Artık gençlerimiz çok bilinçli
Saldırı amaçlı cevap yazmayın. İlk karşına çıkanla evlenin demedik. Aday varsa ciddi düşünme vakti gelmiştir demek istedim. Terbiyesizleşmeyin verdiğim cevap sizi hiç alakadar etmez
[/QUOTE]İsteyen istediği konuyı açar burası her fikre açık bir platform verdiğim cevabı beğenmek ve onaylamak zorunda değilsiniz gölge etmeyin yeter. İyi geceler
Afadersin azıma ederler konuşsam bunları yani.. asla ve asla acaba bizde biraz abartk mı bizde biraz hata yaptık mı diye düşünmezler dahada üstüme gelirler kötü evlar namkör evlat olurum biliyorum insan anasını babasını bilmez miGizo3 ailenizle düşüncelerinizi paylaşsanız nasıl olur? Sağlıklı bir iletişim kurarak onların değişimlerine dair fikirlerinizi dile getirseniz nasıl olur? En sağlıklı iletişim diyalog kurarak düşüncelerinizi ifade etmektir. Ayrıca ailenizle aranıza mesafe koymanız çok doğru bir düşünce değil. Neticede aile. Aileden ötesi yok.
özel yurt yok mu olduğunuz yerde yurda çıkınTek yaşayamam
Evlenin artık, özellikle kız çocukları belli bir yaştan sonra evlenmediyse çok göze batıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?