İnsanlar bilgilerinin yetmediği ya da ifade güçlüğü çektiği noktalarda karşı tarafa hakaret ederek kendilerini tatmin ederler. Bu sebeple bu şahsı (@Yok boylesi) ciddiye almamanızı öneririm.
Kocalar satiliyor mu bir magazada ? Bizde alsak 1 2 tane.Evlenin artık, özellikle kız çocukları belli bir yaştan sonra evlenmediyse çok göze batıyor
Kocalar satiliyor mu bir magazada ? Bizde alsak 1 2 tane.Evlenin artık, özellikle kız çocukları belli bir yaştan sonra evlenmediyse çok göze batıyor
Tabi ihtiyacınız varsa alın araştırın bulursunuz hatta 2 yetmez belki 4-5 tane alın yedekte bulunsunKocalar satiliyor mu bir magazada ? Bizde alsak 1 2 tane.
hahah zihniyetinize gore cevaplar. Sizin evde durup goze batmadiginiz iyi olmus:)Tabi ihtiyacınız varsa alın araştırın bulursunuz hatta 2 yetmez belki 4-5 tane alın yedekte bulunsun
hahah zihniyetinize gore cevaplar. Sizin evde durup goze batmadiginiz iyi olmus:)
Pes yahu bu üçüncü kişi sizinde cevabınızı verip susturmak isterdim ama yorgunum kusura bakmayın bi zahmet önceki anlamadan yorum yapan 2 kişiye verdiğim cevapları okuyun iyi akşamlar
Ben de aynı şeyi düşündümİnsanlar bilgilerinin yetmediği ya da ifade güçlüğü çektiği noktalarda karşı tarafa hakaret ederek kendilerini tatmin ederler. Bu sebeple bu şahsı ciddiye almamanızı öneririm.
Hiç güleceğim yoktu doğrusu. Siz verdiğiniz üstün cevaplardan ötürü mü sustuğumuzu düşündünüz ve bununla övünüyorsunuz. Bizim size cevap veremememizin ve kaale almamamızın sebebi, sizin diyalog kuramıyor oluşunuz. Direkt taarruza geçerek hakaretler yağdırıyorsunuz. Ne acıdır ki utanmak yerine övünüyorsunuz. Neyse siz de kendinizi bu şekilde teselli edinPes yahu bu üçüncü kişi sizinde cevabınızı verip susturmak isterdim ama yorgunum kusura bakmayın bi zahmet önceki anlamadan yorum yapan 2 kişiye verdiğim cevapları okuyun iyi akşamlar
Öneriye bakSanki manavdan meyve alıyor. Yok artık!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?