• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem babam çok değişti

Pes yahu bu üçüncü kişi sizinde cevabınızı verip susturmak isterdim ama yorgunum kusura bakmayın bi zahmet önceki anlamadan yorum yapan 2 kişiye verdiğim cevapları okuyun iyi akşamlar

Ayyy sen simdi beni kendi çapinda bozdun mu ? Neyse canim hadi iyi geceler sana GÖZE BATMA buralarda yogunsunda sen kıyamam

İnsanlar bilgilerinin yetmediği ya da ifade güçlüğü çektiği noktalarda karşı tarafa hakaret ederek kendilerini tatmin ederler. Bu sebeple bu şahsı ciddiye almamanızı öneririm.
Ben de aynı şeyi düşündüm

Pes yahu bu üçüncü kişi sizinde cevabınızı verip susturmak isterdim ama yorgunum kusura bakmayın bi zahmet önceki anlamadan yorum yapan 2 kişiye verdiğim cevapları okuyun iyi akşamlar
Hiç güleceğim yoktu doğrusu. Siz verdiğiniz üstün cevaplardan ötürü mü sustuğumuzu düşündünüz ve bununla övünüyorsunuz. Bizim size cevap veremememizin ve kaale almamamızın sebebi, sizin diyalog kuramıyor oluşunuz. Direkt taarruza geçerek hakaretler yağdırıyorsunuz. Ne acıdır ki utanmak yerine övünüyorsunuz. Neyse siz de kendinizi bu şekilde teselli edin :KK51:

Anne temizlik meraklısı
Baba da arife günü evde durmuş, hanımın dırdırını dinlemiş
Sizinle aynı sorunları ben bile yaşıyorum. Evli olduğum halde.

ayrı yaşamak tek çözüm bence. ben üniden sonra eve gelip (tatillerde bile olsa) annemlerin düzeninde rahat edemiyorum. Bir şeyleri değiştirmek istiyorum o da ters tepiyor falan. kısacası bir yaştan sonra mecburiyet dışında gerçekten zor.

Öneriye bak:işsiz: Sanki manavdan meyve alıyor. Yok artık!:KK51:

Yaw he he şu yazdığınız ilk mesajla bana yaptığınız sözlü sataşmadan sonra diyalog kuramayan, HAKARET eden! Vs vs ben oluyorum. Aman vallahi çok sıkıcısınız. İnsanlarda kendine yakışan sıfatları başkalarına mal etmeye ne kadar meyilli. Siz ilk mesajınızda insan gibi davranmış olsaydınız konu bu noktalara gelmeyecekti.

Ayrıca size yapılmış herhangi bir hakaret yok bir zahmet 'bkz. Tdk hakaret'

Bu konuyla ilgili cevap yazmıyorum artık isteyen istediğini düşünebilir saçmasapan bir konu için dil döküyorum karşımdakilerde anlamamak için direniyor. Buyrun eğlenmeye devam edin

Ayrı eve çık, çok güzel oluyor. Ben evden işe, işten eve giderdim gayet düz bir hayatım vardı ve evde kafam rahattı. Oh mis gibiydi vallahi :))

L Laktozsuzsut "insan gibi davranmış olsaydınız" Mesela bu kelime grubu da bir hakaret barındırıyor. Eğer alay edilmek istemiyorsanız mantık çerçevesinde cümleler kurun. Ne kadar saldırgansız.

Aileniz bir yana bana hic samimi gelmediniz canin birsey cektiyse almali degilsiniz onlarinda birsey cani cekiyormu diye sormalisiniz .. okadar size bakmislar yasli basli insanlar size daha ne yapmalarini bekliyorsunuz, suan saglikli dinc olan sizsiniz..
babaniz size öderken borc olmuyorduda neden sizin arabaya ödediginiz para borc oluyor evli degilsiniz aile icinde borc lafi bile gecmeleli bence..
ve annenizide düsünüp sevmesenizde temizlige ev islerine yardim etmelisiniz kanatimce..baska insanlarla kendinizide kiyaslamayin herkes farklidir.

Biraz beni ozetlemissin .. lakin ben evlendim yine bisey degismedi hayla aynilar ustune esinle kavga ettigin zaman gidecegin bi kapi olmuyo yani oluyoda sana gel birak onu demezler asla mesela bana gel bi ise girer hayatina bakarsin deniliyo biz sana bakariz gerekirse falan yok yani .. onun haricinde bi haftadir tamamen kopardim baglarimi ailemle ne dogum gunumu kutladilar nede yuzume baktilar benim annem yillardir evde herseyi hukmeder o ne derse o olur ve 2 abim bi babam var annem kizdimi hepsi bana yuzunu doner yillardir boyle geldi he ti 28 yasindayim iki yildir evliyim annemler almanyada yasiyor tatile geldiler ve annem sandiki istedigi gibi yine kucuk sebebten restİ ceker bende gelir ozur dilerim ama oyle olmadi canima tak etti ve haketmedigim bi sekilde oldu herzamanki gibi ve ben bu sefer geri cekildim yeter artik dedim ve tabiki abilerim babamda anneme hak verdiler konuyu bilmeden ustelik .. boyle oldu bitti yillardir battim ben onlara iyi bilirim degismez ..

Back