- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Umarım bunları yasayıp 7 senede unutmamışımdır pembesuuuuBenim nasıl istediğimi hatırlayanlar vardır belki her adet oldugumda ağlardım aylarca bekledim hamilelikte ne hayaller kurarak geçirdim ama filmlerdeki gibi olmuyor hiç bişey
Umarım bunları yasayıp 7 senede unutmamışımdır pembesuuuu
Salıncak alın bak benı dınle kıyın paraya dedıgım salıncaklardan alın
Hayır damla vermedi bi tane devit damlası var o mu acaba?Kolik için damla verdimi?4 ay çektik o zıkkımı gece uykusuz gündüz mışıl ışıl uyurdu,ama iyi gelişen bebelere has bir durum demişti doktor...Tek tesellimdi:)
Çok ıyı gelecek emın ol , kucagımdan bırakamıyorum dedın ya bırakacaksın artık dıye dusunuyorum zaten hersey bır anda duzelecek yavas yavas degıl bır sabah uyanacaksın br bakmıssın baska bır gun olmusEşim onu interntte bulmuş söylemişti bak bu iyi geliyomus diye bagırmıstım ona da Çocuga sürekli bişiler alıyor onuda almak için bahane uydurdu diye düşünmüştüm çok fazla salıncak hamak beşik aldık her odada bişeyi var ama madem işe yarama ihtimali var alırım
Konu sahibi farkındadır emin olun bebek olduğunun.sadece o Yeni anne olmuş biri ve bazı şeylere henüz alışamamış.bebeğide belliki zor bi bebek ve çaresiz kalmış yardım istiyo.sizde çok yardımcı olmuşsunuz.Okadar çok şikayet etmişsiniz ki bebeğinizden. Size söyleyeceğim tek şey. O sadece bir BEBEK.
yok cnm devit ayrı d vitamini için, bu biogala idi sanırım gaz için ....Tekrar gittiğinde sor ,sende kimyon kaynatıp iç, sütün gaz yapıyor belliki,ben kimyonla 4 ay geçirdim ama yemediğim günler azıtıyordu cidden...Hayır damla vermedi bi tane devit damlası var o mu acaba?
Sen vicdansız falan değilsin eve bir canavar girdi :) Mümkün olduğunca yardım al pskolojık ve e işlerınde falanValla o kadar iyi geldiniz ki...
acaba kimliklerimiz açık değil birbirimizi tanımıyoruz diye mi söylemek kolay geliyor?
Neden bunları yüzyüze konuştuğum kimseden duyamıyorum insanlar bana vicdansızmısım gibi davranıyor
Çıldırmak üzereyim..
Çevremde bir tane bile benim gibi anne göremiyorum herkes doğduğu an büyük bir aşkla bağlanmış çocuğuna hiç kimse yaşadıklarından şikayetçi değil herkes çok mutlu hayatından..
Doğduğu an kucagıma verdiklerinde inanmıyorum bu benim mi çok güzel dedim evet harika ni duyguydu ama sonra sorna emzirme sorunları uykusuzluk sürekli kucagımda durmak istemesi vs.. memeyi kesmeyi düşünüyorum diye konu açmıştım zor geliyor canım acıyordu..
Şükür ki düzeldi ve şuan yeni yeni anlıyorum emzirmenin güzelliğini..
Tabi memeyle savaşmadığı düzgün emdiği nadir anlarda..
Çok zor geliyor sürekli ağlıyor sürekli mutsuz memede ağlıuor uyurken bile ağlıyor 40ını bekle diyor herkes eee ne değişecek 3 gün sonra sihirli bi değenek değip hersey normale mi dönecek?
Evde yalnızken daha normal ama evde babası ve benim dışında bi kişi bile varsa sürekli ağlıyor memeyi red ediyor beni sevmiyor gibi geliyor başkasının kucagında duruyor bende durmuyor meme istiyor diyolar veriyorum çekip çekip bırakıyor süt damlıuor diliyle yalıyor ama çekmiyor oyun yapıyor desem 1 aylık çocuk ne anlar oyundan..
Akşam 10 dan sonra saatlerve ağlıyor ne meme ne mama ne altınınaçma hiç bişi sakinleştiremiyor işte o anlarda lanet ediyorum keşke anne olmasaydım diyorum kendimi tokatladım dün gece sinirden salonda konsolun üstünde ne varsa duvara fırlattım kapılara kafamı vurdum. 20 saattir uyumadım kucagımda uyuyor yerime yatıramıyorum hemen ağlıyor.
Asla böyle tahammülsüz bi insan değildim küçücük bana muhtaç ne derdi oldugunu bilmediğim bebeğim bana bunları hissettiriyor.
Neden herkes gibi sabırlı güler yüzlü bi anne olamıyorum.. eşim çok sabırlı davranıyor ağladığında onun için üzülüyor kim bilir ne derdi var bi yeri mi ağrıyor diye endişeleniyor bense uyusun biran önce yok bişeyi şımarıklıktan yapıyor diyorum..içimde sürekli kızıyorum bazen emmeye çalışırkende yüzüne bakıp söylüyorum neden uyumuyorsun ben hiç mutlu değilim diye..
Sabah oluyor gece hissettiklerim söylediklerim için ağlıyorum ne biçim insansın diyorum ama o anlarda o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi..
Kendimi bi yerlerden atasım geliyor. Doktor çocuk bu ağlar yapavak bişi yok dedi bi sıkıntısı yok dedi.
Herkes bana sende sakinleşecek sende mutlu olacak demişti hani kucagıma aldıgımda susacak bi tek bende huzur bulacaktı..
Asla öyle bişey yok ben bişeyleri yanlış yapıyorum nolur bana bişey söyleyin..
Daha çok küçük büyüyüp beni iyice tanımaya başladıgında benden böyle şeyler görmesin her anne bebek gibi sağlıklı bi ilişki kuralım istiyorum ama imkansız gibi geliyor.arkadaşlarımla konusuyorum ben hiç böyle şeyler hissetmedim bi gün bile kızmadım uyumadı diye diyor kimisi günlerce kucagımda tuttum hiç yorulmadım sevgidi yeter diyor. Bana niye yetmıyor ?
Ne yapayım nasıl dayanayım siz uykusuzluga yorgunluga açlığa nasıl dayanıyorsunuz?
Eve bazen kaynanam kardeşim annem geliyor ev işini yemeği yapıyolar ama her gelen bu çocuk niye böyle ben hiç böyle çocuk görmedim sütün mü yok ağrısı mı var o mu bu mu diye beynimi yedikleri için def ettim herkesi kimse gelmiyor artık. Deli gibi tek başımaym bütün gün. Akşam eşim geliyor hemen veriyorum al sen ilgilen diye onda da ağlıuor deliricem dayanamıyorum artık ben neyi yanlış yapıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?